хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Не є баба, Єва!

Квінтесенцією біблейського творіння є створіння на п'ятий Божий день людини. Ні, не помилка, на п'ятий день є створена людина за інформацією книги Генезис. Не гарячкуй! Краще навчись лічити дні за звичаєм представників семітської групи народів. Отже, створена на п'ятий день божого творіння людина — це колектив, а не особа. Людина, це пара, купа, чета, союз, спілка, подружжя різностатевих людських осіб здатних до генези.Древнім сонмом мудреців середземномор'я, на кшталт їхнього іміджу, а також узгоджуючись з їхнім уподобанням, є створена біблейська людина. За нашими спостереженнями, сподобились древні філософи назвати Святе Письмо словом божим, а оформлену письмом інформацію безгрішно назвати Богом. Якому простаку вистачить нахабства погодитись з ними? Та ніколи в світі! Недарма читачі й гадки не мають ні про Бога ні про Господа Бога. Коли вже, як говориться, про вовка помовка, то поглянемо на творчість іншого творця. Не дивно, що й він взявся творити людину. І створив. Людину. Виникло запитання: «Людину створив Господь Бог, чи яку іншу тварину?» Людину. Так якого ти біса дозволяєш собі думати що в Святому Письмі крутять словами, як циган Сонцем? Людина, це пара, купа, чета, союз, спілка, подружжя різностатевих людських осіб здатних до генези. Не більше, не менше, а ти читаєш далі про Адама, немов про мужика, мужлана, чолов'ягу, немов про людську особу чоловічої статі. Адам — людина в перекладі з ненашої мови, а людина, це читай вище...Приспав Господь Бог Адама, тобто людину (і тебе за компанію) і створив те, що створив. Тепер перелічи, що маєш в сумі. Маєш людину = М+Ж =(на івриті -Адам) та Єву. Людина має дружиною Єву. Що це? Роман? Групова пригода посеред раю? Порно? Відповідь одна: «Єва - не є баба!»


0

Останні статті

Коментарі

119.11.19, 06:24

уважаемый, вы наверное не слыхали о Лилит,не? в Ветхом завете, в еврейской каббале, которая на тысячу лет древнее Евангилие, сказано о первой жене Адама, сотворенной как и он. а уж потом, когда праведная Лилит не понравилась первому человеку, Бог создал из его ребра Еву, которая в последствии его и ввела в искус. такие вот пироги!

    219.11.19, 06:40Відповідь на 1 від Mirror100

    о беспорочной, ну шо дева Мария, Кибеле-матери наслышан и о Кибелиной привычке зачинать новую жизнь, подставляя под луч Солнца свою талию, или не? Опресноки - не пироги, а человек и Бог - это дуальность, в форме целого.

      320.11.19, 22:17

      потер комменты, но оставил свой бред ..)

      ну на пятый, так на пятый день) да хоть на 125 или минус пятый)

      а вообще, как- то было дело, да сидели мы с Богом, да попивали пивко
      и он такой , мне, говорит
      ... вы, люди, сами себя наебали
      - да Я создал всё , за один день)

        420.11.19, 22:21Відповідь на 2 від Підмурний

        о беспорочной, ну шо дева Мария, Кибеле-матери наслышан и о Кибелиной привычке зачинать новую жизнь, подставляя под луч Солнца свою талию, или не? Опресноки - не пироги, а человек и Бог - это дуальность, в форме целого.
        ты забыл ещё, о святом духе))

        а ты вообще можешь, хотя бы сам себе, объяснить, кто такой , Бог ..

          521.11.19, 19:39Відповідь на 3 від _ vs_

          при такой арифметике, всасывай, что Бог - это много. Это не Я, а Мы.

            621.11.19, 19:42Відповідь на 4 від _ vs_

            кто может, хотя бы самому себе, объяснить, кто такой, Сатана, тому не надо помнить об ином бреде...

              723.11.19, 14:01Відповідь на 5 від Підмурний

              при такой арифметике, всасывай, что Бог - это много. Это не Я, а Мы.а что такое Бог?! божество какое- то?
              Далее
              ты пишешь, Бог на пятый день создал человека
              только не на пятый, а на шестой и не Бог, а Творец
              кто такой Творец, кто- то скажет, это Бог
              а кто такой Бог ?! наверное какое- то божество, да?!

                823.11.19, 14:03Відповідь на 6 від Підмурний

                кто может, хотя бы самому себе, объяснить, кто такой, Сатана, тому не надо помнить об ином бреде...Сатана, это скорей всего, не КТО , а ЧТО