ГО "Інститут соціальних досліджень"

Маємо приємність повідомити, що  Громадська організація  «Інститут суспільних досліджень» за підтримки  Міжнародного фонду «Відродження» починає реалізацію проекту  «Моніторінг бюджету Дніпропетровської міської ради в гуманітарній сфері» . Проблеми культури і освіти, які донедавна не були пріоритетними, а зараз стали на рівні проблем економічного розвитку, починають отримувати відповідне місце і в бюджетних процесах.

     Даний проект передбачає аналіз бюджетного процесу Дніпропетровської міської ради у гуманітарній сфері  на 2009 р. на основі трьох перерахованих проблем та дозволить по-новому підійти до питання громадського контролю за діяльністю влади на місцевому рівні. В результаті реалізації проекту стануть публічно відомі проблемні місця в процесі складання бюджетів, їх виконання та звітування за їх виконання. Фахівцями в гуманітарній сфері та експертами з бюджетного процесу будуть напрацьовані конкретні пропозиції щодо вдосконалення бюджетного процесу в органах місцевого самоврядування. Буде суттєво збільшено інтерес громадськості до проблем цільовості бюджетування, вчасності фінансування та доцільності діяльності у гуманітарній сфері представленої у бюджеті Дніпропетровської  міської ради. Очікується, що в результаті реалізації проекту значно зросте публічність та прозорість бюджетного процесу в гуманітарній сфері.

Пропозиції до вдосконалення бюджетного процесу та проект річного звіту будуть апробовані на відповідних експертних круглих столах.

За результатами реалізації проекту буде підготовлено моніторинговий звіт, в якому буде презентовано методологію моніторингу, його результати та пропозиції щодо покращення процесу бюджетування у гуманітарній сфері.


100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ваше отношение к формированию бюджета города?

Как Вы считаете, рационально ли используются деньги, выделяемые из бюджета города Днепропетровска на развитие культуры и образование горожан?

Как жители Днепропетровска могут повлиять на бюджетный процесс?

Хотели бы Вы, принять участие в слушаниях по бюджетному процессу города Днепропетровска на 2010год?

***

  • 02.09.09, 13:00
Твой бунт против папы и мамы
Закончится офисным креслом,
Мерцающим синим экраном,
И нудным трудом бесполезным.

На место протеста и крика
Придут тишина и усталость.
Твоя жизнь - не кино и не книга,
Какая жалость... Какая жалость...

Про аську

- Дополнение к заметке *виртуал *

 У нас нет имен, вместо них - ники. У нас нет возраста и пола. Голоса тоже нет. Как нет и эмоций. Взамен лица - аватар. Вместо поцелуев - смайлы. Вместо любви в сердце - записи, где-то в хистори...