Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Що найважче у реформах

Урядовці скрізь горлають: "Реформи працюють І покращення життя Люди ось відчують!" Що найважче у реформах, Знаєте ви, друзі? О, задумалися, бачу, Мізки у напрузі. Я скажу вам, друзі чесно "Де криса зарита": Дуже важко відігнати... Свиней від корита!!!

Нестиковка

-Коли гроші ти з розумом Будеш витрачати?!- Став дружиноньку свою Федір поучати. -Розумієш тут яка, Федю, нестиковка,- Миттю відповідь знайшла Жаннина головка.- Коли розум в мене є, То грошей немає, А як гроші з'являються, Розум десь блукає!!!

Чому це так

Три доби уже не сплю: Мучить все питання, Тож і думаю над ним З вечора й до рання. Ось наприклад, як корова, Скажем, розродилась, То говорять в цім випадку: "Вона отелилась!" А коли коза приносить Хазяйнам проплід, То звичайно "окозилась!"- Говорити слід. Але ні, усі говорять: "Вона окотилась!" Це ж чому така помилка, Друзі, приключилась, Адже дітки у кози, Знаєм- козенятка, А ...

Читати далі...

Словничок-жартівничок

1. Кашемір- кухня, 2. Рубашка- лісоруб, 3. Сорочка- дитя сороки, 4. Лавсан- професійний коханець, 5. Кумасутра- візит до куми з ранку,

Відкриття не буде

Сміх продовжує життя! - Мудрість так повчає, А статистика щоденно- Про смерть сповіщає. Тож я думаю: "яка, Друзі, тут причина, Сміху досить, тож безсмертна Мусить буть людина!!!" Чи можливо тут якийсь Є уже секрет, І потрібно готувати Смішний венігрет? Чи можливо як пігулки, Сміх треба дозувати? Та ніхто мені не може Відповіді дати. Почала тоді у мене Думка закрадатись, Щоб серйозно цим...

Читати далі...

Сам переконається

-Ні, не можу я Степану Дружиною стати! -Це ж чому?! мені ти, доню, Могла б розказати? -Він безбожник, і говорить, Що пекла немає!!! -Це пусте!-до неї батько З сумом промовляє.- Непотрібно аргументів Ніяких шукати, Бо сама ти можеш пекло... Йому влаштувати!!!

Науковець

Дисертацію про відьом Петро написав. Інформацію про них Звідкіля узяв? Та, колекцію (скажу вам) Має він багату, Бо вже жінку, тобто й тещу, Поміняв десяту!

Заради благополуччя

Чоловіка ДАІшника Олена картає, Що в сорочці він перед Дуже забрудняє. -Бо чергую на дорозі, А кущів немає,- З сумом в голосі Микола їй відповідає.- Тож щоб виручку хорошу, Оленочка, мати, Доводиться дуже часто... На землю лягати!!!

Професіоналка

Пів години чоловіка Ніна матом "крила". І до того ж кожне слово Лиш раз говорила. Ви питаєте, а звідки Слів таких набрала? Так вона ж 15 років... В школі працювала!!!

Безперспективний наречений

Більше року за Адою Фіма упадає. Не стерпіла якось дівка І в нього питає: -Що ти можеш мені, Фімо, Кинути до ніг?! -О, букет троянд червоних Звісно ж на поріг!!! -Якщо,Фімочко, крім квітів Нічого не маєш, То не плентайсь під ногами, Бо лиш заважаєш!!!