Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Натяк долі

Над забобонними людьми Мишко насміхався. - Як такими можна бути???- Часто дивувася. Але Бог, то "шельму" мітить! Тут сумнівів не майте, Тож й собі уже на вус, Друзі намотайте, Щоб не сталася і з вами, Як з Мишком пригода, А тим паче як на дворі Вітряна погода. ...Закортіло ось Михайлу Машиноньку мати, Тож бажання в Новий рік Став він промовляти. Потім вийшов на подвір'я, Щоб перекурити, Й про...

Читати далі...

Куди піти

-Чом о п'ятій ранку, доню, Прийшла ти додому?!- Стала мати поучати Своє чадо Тому. Дівка знизує плечима: -Можеш підказати, А куди крім дому можна У п'ять завітати???

Тютілька підросла

-Як такеє, кумо, сталось Хочу я збагнути, Що свій новий сарафан Не можу вдягнути. Тиждень тому він "в тютільку" На мені сидів, А сьогодні-тіснуватий... Ой, бракує слів! І кумася дуже швидко Відповідь знайшла: -Твоя "тютілька" напевне Трішки підросла!!!

Медкомісія

Психіатр в пацієнта Тихенько питає: -А яку відмінність сонце Від місяця має? -Тут відмінності між ними, Скажу немалі, Адже Місяць-це супутник Нашої Землі, Ну а сонце-лише зірка, Про це кожен знає!- Філософськи пацієнт Так відповідає. Лікар грізно кулаком Ударив об стіл: -Що тут далі розмовляти, Видно ж що дебіл, Ну і розуму ти маєш, Мов вільховий пень, Світять, Місяць-уночі, А сонечко -вдень

Зав'язав

-Чоловік мій вже не п'є, Різко зав'язав. І спиртного майже місяць До рота не брав! -То це ж добре, нехай вяже, Як хист такий має, Увесь час перед очима, А не десь бухає!!!

Заміж з розрахунку

-Вийду заміж з розрахунку!- Говорила Алла. Вийшла. І її сусідка Якось запитала: -Ну, скажи, твій розрахунок Все ж бо таки вдався? Бачу, гарний чоловічок, Аллочко, попався. -Дійсно гарний,але чесно, Інженер він, Майю, Тож який тут розрахунок? Я навіть не знаю!!!

Перший хлопець на селі

Першим хлопцем на селі Петро себе вважає. -Жодна ж дівка не устоїть!- Себе вихваляє. -І це правда!- Баритончик Степана гуде.- Кожна стане, подивиться... Плюне і піде!!!

А ефект скільки чекати

-Чом фарбуєтеся,тьотю? Племінник питає. -Красивою щоби бути!!!- Та відповідає. І замислився Івась: -Рік, чи два чекати, Щоби фарби позитивний, Ефект могли дати???!

Дивні сусіди

-Дуже дивна у сусідів Моїх поведінка!- Жалілася на роботі Кумі своїй Нінка.- Тиждень тому, як Петро, В мене ночував, То напевне у селі Майже кожен знав, А як злодії учора Мене обкрадали, То сусіди геть усі Міцно собі спали!!!

Є привід для співів

-Чому півень увесь час, Татусю, співає?- У Степана Небораки Синочок питає. -Це тому, що він жінок Багатенько має, А про тещину "турботу" Геть зовсім не знає!!!