Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Обіцянки дотримується

Володимиру дружина Якось дорікає, Що горілкою занадто Він вже зловживає. Й потягнув його "нечистий" Ось таке сказать: -Що ж не буду я, кохана, В чарку заглядать! І Володя дуже чесно Словечко тримає, Бо як п'є, то завжди очі... Свої закриває.

А в реальності не те

"Забобонний наш народ!"- Хочу вам сказати. Намагається в прикметах Відповідь шукати: Сіль розсипав-то до сварки, Посуд б'єш-на щастя!.. Це помітила (говорять), Ще бабуся Настя. Й не зізнається ніхто, Що в іншому суть, З місця іншого у нього... Рученьки ростуть!

Безальтернативно

Із директором спортшколи Дмитро розмовляє. -Ось зайнятись хочу спортом,- Він розповідає.- А який вид до вподоби, Не можу збагнути, Тож хотів би я від вас Пораду почути. -А навіщо тобі спорт, Можеш ти сказати? Самозахист, чи можливо, Щоб попонтувати?! -Так, звичайно самозахист!- Діма промовляє. -Ну, тоді альтернативи У тебе немає: Бо найкраще у цій справі, Скажу тобі-біг, Якщо раптом нападуть, Щоб...

Читати далі...

Сумуючий дід мороз

В електричці до бабусі Їдуть Костя з татом, Щоб рідненьку привітати З новорічнім святом. Раптом батюшку у рясі Малий помічає. -Що, Снігурочка померла?- Кость батька питає. -А до чого це питанння??!- Тато здивувався. -Що не бачиш? Дід Мороз... Он в чорне прибрався!!!

Важкий вибір

Новорічні всі свята Оксана " страждала": Як тут вірно поступити?! Геть вона не знала! Бо "красі потрібні жертви!"- Мудрість так повчає, Але шлунок: "хочу тортик!!!"- Увесь час волає.

Пересторога

Їде Яша в тролейбусі, І сумно зітхає. -Неприємність якась сталась?- Кондуктор питає. -Я ось їду на роботу, А дома - дружина, Вона в мене довірлива, Мов мала дитина. А якщо прийде Семен, Щоби поболтати, Він же може умовити З ним заночувати. -Ви ж повернетесь додому, Як спати вкладатись, То я думаю не варто Вам так перейматись. -Е-е-х, не знаєте ви Сєню, Мушу вам сказати, Що він ладний і опівдні З...

Читати далі...

Поверненю не підлягає.

Зять до тещі подзвонив І почав благати: - Не могли б, ви, свою доню Додому забрати? Бо проживши з нею місяць, Більше не бажаю. Із- за її забаганок, Глузд уже втрачаю. - Я не можу тобі, зятю, Нічим помогти, Цілий місяць був господар Її уже, ти. І з порушеннями правил Міг користуватись, То ж бо, я- як виробник, В змозі відказатись.

Їсти потрібно нечасто

Виписують із лікарні Додому Миколу. Тож запитує він тихо Лікаря Стодолу: -Перед їжею "сто грамів" Можу я приймати? Щоб як кажуть апетит Кращий "розгуляти"! -Ну звичайно, "по сто грамів" Можете приймати, Тільки рідше намагайтесь... Їстоньки сідати!!!

І сам не знає

У пивбарі два друзяки Якось "зависали". Про погоду і життя Вони розмовляли. Й ось запитує Пилип: -Ти скажи, Семене, Тільки, чесно і нічого Не втаюй від мене, Хто ти, брате, по житті, Переможець може, Чи невдаха, як і я? Брехати ж негоже! Сем у відповідь промовив: -Тут треба гадати… Он у шлюбі –потерпілий, Можна, так вважати!

Кльовий відпочинок

-Ось придбаєм собі дачу,- Говорив Панас.- Тоді буде відпочинок, Мов на Кіпрі в нас! І таки собі "фазенду" Чоловік придбав. -Ну то як відпочивати?- Я в нього спитав. -Дуже кльовий відпочинок, Чесно я зазначу, Коли з жінкою не їдем... У вихідні на дачу!!!