хочу сюди!
 

Nata

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 40-52 років

Чи є люди другою валютою держав?

Люди вважаються другою валютою в державах, (щонайменш після природних копалин та территоріі придатної для проживання).
Якщо людей в тебе багато, їх можна витрачати на будь які бажанки, не рахуючи.

Для цього потрібна відповідна народжуваність. Щоб "мамкі много нарожалі" і безперервно на випередження часу. 

Або виружити у похід та приєднати территорію сусіда (де ще живуть більш-менш працьовиті люди, а не суцільна алкашня та ледарі), як це робить рашка. 

   Доречі, швидко це не вдається рашка намагається просто від своєї фашистської люті знищити сусіда взагалі.
   За принципом снігового кому чи саранчі.


Або привабити через демократію (і відповідно, розвиток) людей зовні.

Территорія без людей, які там жити не дуже бажають (при диктатурі, чи відсутності приватної власності), і при нагоді тікають, неприваблива, і навіть якщо там є природні копалини, коштує не так вже й багато.

Яка вам буде різниця, який рівень життя, якщо за вами прийдуть з ФСБ та пришиють статтю за "діскрєдітацію арміі", навіть якщо ви взагалі армію не згадували. А потім пахати будете на вошьдя взагалі безкоштовно, за тарілку баланди. І здохнете від туберкульозу.

Зараз для рашки найскрутніше те, що "мамкі рождать нє хотят". А проживаючих на территоріі з копалинами все менш, та менш.
А копалини - це питання життя та смерті для кремляді.

Число жителей России падает так быстро, что исправить положение может только «специальная демографическая операция»
«Сокращение населения носит катастрофический характер: мы в год теряем по 500-600 тысяч человек. И это создаёт угрозу национальной безопасности, учитывая размеры территории [и] необходимость значительного количества людей для поддержания экономики. Поэтому такая операция необходима»
А. Бахтизин, ЦЭМИ РАН

Главным средством подъёма рождаемости А. Бахтизин называет деурбанизацию. Это более равномерное расселение россиян по стране с одновременным увеличением жилой площади каждой семьи. Некоторым комментаторам такие расчёты напомнили печальные примеры из прошлого

«По этому поводу своим авторитетным мнением делится сам “брат номер один”, лидер движения Красных кхмеров, товарищ Пол Пот: “город — обитель порока; можно изменить людей, но не города. Работая в поте лица по корчеванию джунглей и выращиванию риса, человек поймёт, наконец, подлинный смысл жизни”»
Д. Прокофьев, экономист

Идея «разукрупнить города» высказывалась и ранее. С похожей инициативой в начале года выступил социолог Андрей Милёхин, назвавший городской уклад жизни препятствием для многодетных семей.
4

Коментарі

13.09.24, 08:34

У Монголіі не виявилось яєць.
І взагалі про рашку.
http://blog.i.ua/user/10808848/

    23.09.24, 12:24

    Тактично ті люди нікому не потрібні,стратегічно можливо автор правий але китайці і індуси всім допоможуть.Московитська історія через це проходила був Беклємішем,став Ваньком.

      33.09.24, 12:48Відповідь на 2 від Дормідонт

      Так були непотрібні, а як війна, то зненацька потрібні, ще намагаються з закордону наймати.

        43.09.24, 12:51Відповідь на 2 від Дормідонт

        Тоді подумай чому московити крадуть наших дітей ? Алкаші і наркомани нічого доброго після себе не лишать, а 120 років селекціі ідіотів своє зробили в рашці, ідіоти і рулять там зараз, але вони здогадуються , що без розумних рабів вся іхня величезна територія нічого не варта. А рулити наркоманами те саме, що мухами на купі гівна. Путін пішов на крайній крок завоювання Украіни з ціллю завоювати розум, який в перспктиві мав би працювати на них, але дістав по самі помідори, подивись на іхню примітивну пропаганду розраховану на повних дебілів, і смішно і грішно, в них вороги весь світ бо багатший і мудріший. Йолоп не любить мудрішого від себе, тому і мстить саме за це.

          53.09.24, 16:15Відповідь на 4 від WalKing

          Тоді подумай чому московити крадуть наших дітей ? Алкаші і наркомани нічого доброго після себе не лишать, а 120 років селекціі ідіотів своє зробили в рашці, ідіоти і рулять там зараз, але вони здогадуються , що без розумних рабів вся іхня величезна територія нічого не варта. А рулити наркоманами те саме, що мухами на купі гівна. Путін пішов на крайній крок завоювання Украіни з ціллю завоювати розум, який в перспктиві мав би працювати на них, але дістав по самі помідори, подивись на іхню примітивну пропаганду розраховану на повних дебілів, і смішно і грішно, в них вороги весь світ бо багатший і мудріший. Йолоп не любить мудрішого від себе, тому і мстить саме за це.Тепер і сам нерозуміє як закінчить,те сво що він пафосно оголошував,щоб йому п'яне бидло не проламало череп.

            63.09.24, 18:47Відповідь на 4 від WalKing

            Можливо селекція почалась значно раніше, ніж 120 років тому.

            Українці росли вільними на засадах гетьманщини, Січі, коліівщини, гайдамаччини. Ну вже нехай Ц.Ради та махновщини.

            А рассіянє? На основах виховання з Івана Грозного і врешті сталінізму. Ну що врешті від них чекати? Кров, голодомори, ГУЛАГ, тортури, смерть. Зараз вони лише зайвий раз розкрили своє гниле мурло. Таких "братів" гнати метлою та ганчірками.

            Ну як то кажуть гени не проп"єш?

              73.09.24, 19:36Відповідь на 6 від Lukas-67

              Про гени то точно.Поїхав один колишній шахтьор на родіну в бєлгородщину,якісь родичі залишились там.Він етнічний кацап але прожив 2/3 життя в Україні.Каже прієхал і ахуєл,хоча сам в селі українському жив,все якесь розвалене,обісране,заборіа частково нема,бо зимою стопили.Пожив у рідні пару днів,захотів бухнути,пішов по дєрєвнє шукать точку де купить самогону,а нема самогону,місцеві кажуть або щось типу нєзамєрзайкі або брага,хоча кажуть у хахла єсть,но он нє продаєт.Пішов той чувак шукати де він живе,йому вказали лише в який бік іти.Пройшов каже трохи,дивлюсь хата як в Україні,забор,собаки,качки курі,о каже,знайшов.Вийшов господар,дізнався,що той з України каже і три чарки просто налив і з собою пляшку дав.Як почув так і розказав історію

                83.09.24, 20:28Відповідь на 7 від Дормідонт

                  93.09.24, 20:58Відповідь на 6 від Lukas-67

                  Це умовно звичайно, беру з часів Миколи ІІ, хоча б.

                    103.09.24, 20:59Відповідь на 7 від Дормідонт

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна