хочу сюди!
 

Nata

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 40-52 років

Школа.

На шкільні заняття ходив зі справжнім задоволенням лише на заняття по історіі. І це залежало від засобу викладання +особистої зацікавленності.
Інші предмети викладались якось, нмд, не дуже цікаво.
Хоча цікаво було дивитись на лабораторні експерименти по фізики та хіміі.

Фотошоп звісно до запису прямого відношення не має smile


Якось на уроці історіі вчитель когось запитав, коли був пік царської реакціі (мались на увазі заворушення 1905 року). Учень трохи провтикав, і вигукнув "в тріцатиє годи". Всі переглянулись з подивом. Він майже вгадав. 

Реакція справди була в 30ті. Сталінська. Але не зовсім реакція. Бо це коли влада реагує на заколот чи заворушення.
А в 30ті була партійна чистка державного аппарату напередодні війни. На рейки військової промисловості, і взагалі життя.

Кажуть, замість різних Якірів, майорів Єгорових, поручиків Тухачєвських з досвідом, засобами та навичками 1ї світової війни, поступово приходили Рокоссовські, Василевські, Конєви, Ватутіни, Маліновські, Мерецкови, Баграмяни. 
Ну й звісно міняти на найбільш відданих вождеві.
Та це вже додаткові свідчення, які з"явились для багатьох зненацька в часи перебудови.
Ну мовляв, не встигли зачистити та замінити на випускників Військової Академіі. Або зачистити встигли, а замінити ні. Чи то війна пішла не за планом.

А нарід? А нарід завжди був під прессингом з першого ж року радянської влади. І через пару поколіннь після 1917го року взагалі забув, як треба нормально жити.

А війни завжди йдуть не за планом, бо плани багато чого не передбачають. Я не знаю, чи є назва плану СВО. Таємниці россійської "Барбаросси" проти України, можливо колись стануть відомі.

Ну то таке.

Найменш охочих було до іноземної мови. Бо тоді мало хто сподівався виїхати закордон. Тепер не знаю. Мабуть попит на знання іноземних мов сутєво зріс.



7

Коментарі

131.08.24, 13:57

90 індусів надурили. Чи індуси самі хотіл, а потім передумали?
http://blog.i.ua/user/10808848/

    231.08.24, 22:55

    Війни двйсно завжди не за планом, це точно. Я вражена з якою цікавістю малюки вивчають англійську. Я їх не розумію. Тобто жага знань перекриває не цікавий предмет, але їм він подобається більш, ніж малювання. Я підслухала на перерві дітей, вони мене не бачіли, а малювання йшло попереднім уроком. Якщо пригадати своє навчання, усе було навпаки.

      31.09.24, 07:10

      Попит на іноземні мови зріс суттєво.В ютубі купа вебінарів(деякі дійсно якісно викладають матеріал) і купа репетиторів від 250+ грн за годину.Також до війни були експрес курси для дорослих,які вчили мінімуму щоб порозумітись в Європі,куди їхали на заробітки

        41.09.24, 07:11

        Єлєна,то ти вчитель образотворчого мистецтва?Бідні діти..

          51.09.24, 08:05Відповідь на 3 від Дормідонт

          Попит на іноземні мови зріс суттєво.В ютубі купа вебінарів(деякі дійсно якісно викладають матеріал) і купа репетиторів від 250+ грн за годину.Також до війни були експрес курси для дорослих,які вчили мінімуму щоб порозумітись в Європі,куди їхали на заробіткиCаме так. І багато намагаються самостійно вчитись.

            61.09.24, 08:07Відповідь на 4 від Дормідонт

            Знайома вчителька малювання, виїзжала до Греціі, заробітчанкою. Зараз десь в Україні викладає грецьку. Навіть на грецьку, виявляється, є попит.

              71.09.24, 08:11Відповідь на 5 від Lukas-67

              Попит на іноземні мови зріс суттєво.В ютубі купа вебінарів(деякі дійсно якісно викладають матеріал) і купа репетиторів від 250+ грн за годину.Також до війни були експрес курси для дорослих,які вчили мінімуму щоб порозумітись в Європі,куди їхали на заробіткиCаме так. І багато намагаються самостійно вчитись.Цікаво а є щось на кшталт нашого трудового навчання,образотворчого мистецтва,фізкультури,охорони здоров'я,етики,дпю чи як вони зараз називаються ці предмети,в європейський освіті чи це все реалізовано окремо типу гуртків,а діти навчаються сугубо основним предметам?

                81.09.24, 08:11Відповідь на 2 від Vivyenn

                Багато чого йде не за планом не тількі в історіі, але у особистому житті.
                Я подумав, чи може тому планова економіка завжди була недолугою, що всього не передбачала.
                А в школі в учнів практичність починає переважати природний інтерес?

                  91.09.24, 08:12Відповідь на 6 від Lukas-67

                  Знайома вчителька малювання, виїзжала до Греціі, заробітчанкою. Зараз десь в Україні викладає грецьку. Навіть на грецьку, виявляється, є попит.А чом би й ні,там велика діаспора з ссср,всі ходять в білих штанях,мавп мало але якщо приїде віві,то на одну стане більше

                    101.09.24, 08:15Відповідь на 8 від Lukas-67

                    Багато чого йде не за планом не тількі в історіі, але у особистому житті.
                    Я подумав, чи може тому планова економіка завжди була недолугою, що всього не передбачала.
                    А в школі в учнів практичність починає переважати природний інтерес?
                    Залежить від вчителя теж,якщо людина ненавидить свою роботу і дітей,то діти це все відчувають,не щирість.Хто захоче вчитись,коли вчитель вважає себе і своє заняття лузерськими?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна