Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

"Ескібо няш!"?

Саме про подібне я писав у попередньому запису.
У Вєнєсуелі економічна криза. Венесуельский диктатор бачить вихід у тому, що.б відволікти увагу населення за допомогою війни. Та підняти свій рейтинг! І Головне він побачив що куйло за агрессію був не покараний. Так от, якщо диктатор бачить, що сусід значно слабкіший, йому важко втриматись від спокуси здійснити аншлюсс

"Давня територіальна суперечка Венесуели та Гаяни може перерости у військовий конфлікт.
За підсумками референдуму венесуельський лідер Ніколас Мадуро оголосив анексію нафтового регіону Ессекібо та мобілізував армію, Гаяна теж привела війська у підвищену боєготовність."
Ото таке. Формула диктаторів безвідмовна. Дарма ЄС та США шмарклі жують.
Бо вони повторюють помилку Мюнхена-38. Гітлера миротворили, але світову війну цим не зупинили.
До речі у Європі в Гітлера були союзники. Наприклад - Словаччина та Угорщина.
Так що Гітлер не був одинаком. Россійський гітлер, "пінтун-куйло" тако ж.
Грудень 2023го

До речі, у "браццкой расєє". "Мобилизованные бегут из армии. Пик облав на призывников — сейчас". "Мобилизованные бегут из армии России и не хотят воевать в Украине. (14 хвилин). Количество желающих дезертировать увеличилось в четыре раза".
4

Коментарі

110.12.23, 18:17

До чого це я останню рубрику? Якщо втечеш від української арміі, то обов"язково попадеш у рашкину армію, де умови жорсткіші. І мабуть від війни не втечеш. Поженуть штурмувати Молдову чи Казахстан. У перших рядках, до речі.
Ну хіба що закордон, якщо назавжди. Але треба підрахувати скільки грошенят доведеться викласти і молитись, щоб не кинули, і щоб назад не відправили.

    210.12.23, 22:43

    "...Andry Moon
    - Вони зараз діють хитріше.
    Самі кацапи штурмують мало, а вперед гонять диряві корпуси які комплектують щасливими власниками новеньких рос паспортів з Луганської та Херсонської обл...
    Slava Samoylenko
    - Так дійсно і було. В мене дід загинув при форсуванні Дніпра під Лютежем наприкінці жовтня 1943. А за місяць до цього в вересні 1943 звільнили від німців його село на лівобережжі і всіх чоловіків мобілізували в армію. Через місяць всі загинули. Жуков "відволікав" німців від основного удару, поклавши мільйон українців. І тепер орки хочуть теж саме. Захопити Україну, мобілізувати 1-2М чоловіків і відправити воювати проти Польщі, Балтії і т.і. Родини взяти в заручники. Погано воюєш - родина їде в Сибір. Тож вибору в нас немає - або ми їх, або вони нас..."

      310.12.23, 22:43

      Юрий Смадченко
      - Орда так завжди робила з самого початку її утворення. захоплювала чергові теріторії при допомозі раніш захоплених народів. тому вони ніколи не жаліли і не рахувались з кількістю загиблих раніш поневоленних народів. якщо б їй вдалось захопити повністю Україну, вони б погнали українців під прицілами автоматів далі на країни НАТО. не дарма ж ****** погрожував і вимагав від НАТО залишити країни колишнього Варшавського договору.

        411.12.23, 07:09

        Україна легко приєдналась до Росії і зразу ж пішла воювати проти тевтонського ордену.Українці та Білоруси стійкі
        воїни.З їх допомогою Росія зросла до таких розмірів.І нічого вже росіянин не зробить,розпадеться та знищеться,жадібністьта підлість згубили його.

          511.12.23, 12:35

          Ну разве это актуальная тема сегодня для украинцев???
          ...пишет одесское издание "Думская" про Крынки: "Матросы переправляются через реку и большинство убивают еще на подходе к берегу. Тех, кто выжил и переправился, утюжат всем, что есть в арсенале России. Людей просто постоянно бросают за реку — волну за волной. Ни о каком прорыве дальше и речи нет, сейчас силы растрачиваются просто на то, чтобы оставаться там. Ради чего?
          Это имело бы значение, будь у нас продвижение в другом месте. Тогда эти плацдармы отвлекали бы противника. Но нет, в другом месте мы уже обороняемся. Так зачем все это? Командованию необходимо срочно сворачивать эту операцию. Ее явно собирались увязать с наступлением в Запорожской области, но оно уже закончилось...

            611.12.23, 12:35Відповідь на 5 від AutumnNight

            ... В связи с этим продолжающиеся попытки выбросить морпехов на левый берег — что-то за гранью добра и зла", - пишет "Думская".

            Есть желающие пойти в морскую пехоту?

              711.12.23, 16:48

              Злые языки шепчут, что РФ через Беларусь устроит диверсии ( руками беженцев из востока) Польше и Прибалтике. Кремль хочет увеличить масштаб войны. Недаром в военный бюджет 2024 года заложили прорву денег.

                813.12.23, 08:51Відповідь на 5 від AutumnNight

                Официальные сведения? "Одесских изданий" кто хочешь наштампует. Как и неодесских.
                Не спеши нагнетать. Их как послушать, так РФия сто раз убила все ЗСУ.
                Но где здесь о теме поста?

                  913.12.23, 08:53Відповідь на 7 від Hagal

                  Это уже больше года слышно.
                  Если поддаться паническим слухам, то точно "всо попадьот".

                    1013.12.23, 08:58Відповідь на 6 від AutumnNight

                    "12 грудня РОССІЙСЬКІ ВІСЬКОВІ БЛОГГЕРИ заявили, що російські війська відтіснили українські сили з певних позицій поблизу Кринків." (с)

                    Я правильно понял?

                    РОССІЙСЬКЕ ДЖЕРЕЛО також стверджувало, що російські та українські сили ведуть бойові дії в Кринках і що українські сили безуспішно намагалися закріпитися в лісі поблизу населеного пункту". (с).
                    Откуда известия? Может, но что то ещё не уверен.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна