Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Мелітополь. Оккупація.

  • 09.04.22, 20:12
«...На території Мелітопольського району окупанти намагаються знайти усіх, хто може для них становити загрозу

Як зазначає на своїй сторінці в соцмережі керівник Мелітопольської РВА Ігор Судаков, ситуація у Мелітопольському районі — надскладна.

«Ворог намагається масово «зламати» наш край, зриваючи наші прапори з адміністративних будівель.

Так, за останній час, окупант «позначився» у Веселівській, Кирилівській, Якимівській, Новобогданівській та інших громадах. Місцями було знято державні прапори, також ворог заходить до будівель селищних та сільських рад, вилучає телефони у працівників з метою перевірки необхідних їм даних, участі у «заборонених» у ворогом групах, доказів активної проукраїнської позиції тощо.

Вилучаються системні блоки (так як було, наприклад, у с. Новобогданівка). Перевіряють чоловіків на наявність слідів від використання зброї та носіння бронижелету.

Окупант намагається знайти усіх, хто може для них становити загрозу. Така тактика ворога приречена на невдачу, адже можна піймати та посадити одну людину, але коли їм протистоїть весь народ — це нереально.

Дякую нашим громадам, які не піддаються на тиск ворога, працюють на благо своїх мешканців та забезпечують їм комфортний побут.

У Мелітополі ми можемо констатувати гуманітарну катастрофу, адже гуманітарний вантаж не потрапляє до мешканців, видача необхідних медикаментів блокується, ціни на залишки наявних товарів ростуть з кожним днем, а кількість готівки у мешканців та взагалі певних коштів на рахунку критично низька.

Людям просто немає за що купити продукти, а доставлена допомага лежить на складах окупаційної влади. Поплічники рф залишають місцевих мешканців без засобів виживання.

Напевно, це їх спосіб «дбати» про людей, яких вони прийшли «визволяти».

Розгорнений терор проти мирних жителів набирає небувалих розмахів. Так, вже який тиждень у полоні перебуває голова районної ради Сергій Прийма. Вимог для його повернення чи обміну поки нам не надали. Ми усі разом працюємо, щоб якомога скоріше його повернути додому.

Самопроголошена влада міста, зустрівшись з відмовою педагогічних працівників працювати під їх керівництвом та із «зривом» їх плану розпочати навчання 4 квітня, масово викрала директорів шкіл.

Протримавши їх 4 дні у полоні окупанти вивезли наших освітян за 30 кілометрів від міста та залишили простонеба. Наразі директорки на волі...»
9

Коментарі

19.04.22, 20:42

Уроды, бля.

    29.04.22, 21:00Відповідь на 1 від bobakot

    Пробують голодомор -2?
    А от Донецьк-2 щось не виходить в них.
    Обісрались. Масовки не вийшло.

      39.04.22, 21:31

      Все одно ми переможемо!

        49.04.22, 21:44Відповідь на 3 від GalinaKiev

          59.04.22, 22:30

            69.04.22, 22:30Відповідь на 5 від Вурдалак

              710.04.22, 09:19

              Кати. Нелюди. Вбивці.
              Невимовний жаль.
              Українці потерпають від роZZії віками
              але маємо триматися та перемогти

                810.04.22, 09:57Відповідь на 7 від ajnbybz

                .

                  910.04.22, 10:54

                  Я вже свому куму, який у ЗСУ, роз'яснив. Що військовополонених немає, бо юридично війни немає. Тож щоб він їх мочив, якщо без розголосу. Бо на загал треба тримати картинку, що здаватися у полон це добре. Щоб не билися до останнього. А якщо тихо - куля у потилицю, та привіт.

                    1010.04.22, 11:05Відповідь на 9 від Танк_

                    А можно "спецоперацію" вважати юридичною війною?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна