Питання на засипку...
- 30.05.18, 13:59
Народ...а хто знає як в жару протримати вареники варені вже і борщ...може готовий зелений борщ закатати в банку... чи таке не можливо...а...???? двоє з половиною суток літньої спеки
![umnik umnik](http://i.i.ua/smiles2/umnik.gif)
15
Коментарі
Міс Марпл
130.05.18, 14:07
Є така штука, холодильником зветься![](//i3.i.ua/v2/smiles2/podmig.gif)
ranok_v_misti
230.05.18, 14:07
мой совет:![](//i3.i.ua/v2/smiles2/lol.gif)
- не варить 10 літрову каструлю
ranok_v_misti
330.05.18, 14:08Відповідь на 1 від Міс Марпл
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/lol.gif)
на барбадосі їм не користуютьсяМіс Марпл
430.05.18, 14:08
Давай свою засипку![](//i3.i.ua/v2/smiles2/smile.gif)
Aндpey*
530.05.18, 14:08
У шлунку, але ж не двоє суток.
Міс Марпл
630.05.18, 14:08Відповідь на 3 від ranok_v_misti
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/moroz.gif)
Це вони дарма, зручний девайсПомадка*
730.05.18, 14:08Відповідь на 1 від Міс Марпл
без холодильника....я ж написала в спеку....двоє суток з половиною...
Міс Марпл
830.05.18, 14:09Відповідь на 5 від Aндpey*
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/lol.gif)
Після твого шлунку воно вже буде неїстівнеПомадка*
930.05.18, 14:09Відповідь на 5 від Aндpey*
Помадка*
1030.05.18, 14:09Відповідь на 2 від ranok_v_misti