хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

«Ніхто з нас не вибереться звідси живим…».................

  • 09.10.16, 20:38


Річард Гір не обділений увагою шанувальників. Його люблять в різних куточках земної кулі й не потребує зайвої реклами. Але недавній його запис у Фейсбуці викликав цілу бурю емоцій. Репост його послання зробили сотні тисяч людей, багато з яких зовсім не є фанатами Річарда. Наша редакція пропонує твоїй увазі переклад цього чудового листа. У ньому кожне слово пронизане щирістю і глибоким змістом.

«Мама одного з моїх друзів весь час дотримувалася здорового способу життя. Вона віддавала перевагу тільки здоровій їжі, не пила й не палила, займалася фізичними вправами і боялася з’явитися на сонці без захисного крему. Вона постійно консультувалася з дієтологами і фізіотерапевтами, неухильно дотримуючись їх приписами. Можна сказати, що вона була трохи схиблена на своєму здоров’ї.

Зараз їй вже 76 років, і у неї виявили рак шкіри, а також рак кісткового мозку. До того ж у жінки остеопороз у важкій стадії…

Батько мого друга ні в чому собі не відмовляв. Він ніколи не займався спортом й любив попоїсти всмак, намазуючи масло прямо на бекон. Міг дозволити собі випити і засмагав на пляжі до тих пір, поки шкіра не починала облазити.

Можна сказати, що все своє життя він плював на поради лікарів і жив так, як йому подобалося. Зараз йому 81 рік і лікарі кажуть, що у нього здоров’я на заздрість молодим.

Як би ви не намагалися, ви ніколи не сховаєтесь від своєї внутрішнього отрути. Рано чи пізно вона вас наздожене. Як сказала смертельно хвора мати мого друга: «якби я знала, як закінчиться моє життя, то ніколи б не слухала лікарів, а жила б у своє задоволення.»

Це життя, і ніхто з нас не вибереться звідси живим. Так що не варто ставитися до себе, як до чогось другорядного. Поки є час, треба жити в своє задоволення. Адже завтра може бути вже пізно.

Тому робіть те, що вам хочеться. Їжте смачно, засмагайте на сонці, не соромтеся лінуватися. Будьте дурними і дивними, але будьте собою. Адже на все інше просто немає часу!»

http://blyskavka.top/nikhto-z-nas-ne-vyberetsia-zvidsy-zhyvym/

18

Коментарі

19.10.16, 20:48

Сімпатічний мужчина

    29.10.16, 20:53

    так отож

      Гість: миклаван

      39.10.16, 20:55

        49.10.16, 20:56

        коли ми будемо старі років в 70-80, то думатимо так же...а поки тра і фігура файна, щоб і собі і оточуючим подобатись...і їсти не все підряд, щоб шлунок не випендрювався...і спортом хоч троха займатись, щоб енергія була.....а старість така як кому повезе...

          59.10.16, 20:58

            69.10.16, 21:06

            А красным кружочком его обвели для тех, кто не знает его в лицо?

              79.10.16, 21:23Відповідь на 1 від Jem

              Старший вже

                89.10.16, 21:24Відповідь на 7 від Rujebok@

                Старший вжеХо сказать що старуватий як на тебе?

                  99.10.16, 21:26

                  Тому робіть те, що вам хочеться. Їжте смачно, засмагайте на сонці, не соромтеся лінуватися. Будьте дурними і дивними, але будьте собою...
                  прямо про меня

                    109.10.16, 21:27Відповідь на 8 від Jem

                    Старший вжеХо сказать що старуватий як на тебе?Просто старий вже

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна