Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

А. Виршинский - Последний путь.

Последний путь.

"Странное чувство, - когда видишь себя со стороны. 
Мне не убежать было с этой войны.
Шаг до темноты, потому по коридорам, 
Я буду Вас любить, даже в ту, "холодную" пору". 
(Монтано - "Запомни мой взгляд")

  - Так уж вышло, что вечер, плавно перетёкший в утро, заканчивался непринуждённым общением на тему "жизни и смерти", причём, лично я преимущество отдавал именно смерти. Наверное, это был первый в жизни раз, когда я готов был составить некролог для себя самого. А почему, собственно, нет? - Без обид, уважаемые, но я прекрасно знаю ваши таланты, - вернее их полное отсутствие, - в написании интересных речей. Все эти заезженные слова, банальность вызывающая рвотные позывы. - Это определённо не то, что я хотел бы прочитать о себе в местной газетёнке, или на одном из ресурсов бескрайнего простора Интернета. Да и сам процесс похорон, в моём случаи, наверняка не должен был укладываться в какие-то привычные рамки. - Что ж, задумаемся ещё раз...

4

Коментарі

129.11.15, 17:49

Не,ну так низзя...
Пусть поводом собраться всем вместе будут более приятные события,Александр

    229.11.15, 17:52

    Хороша ідея - планувати своє життя. Погана - планувати свої похорони. Хоча...я теж замовила сину музику на свій похорон. Хочу, щоб крім Шопена, грала ще й музика Моцарта. Але ж мені скоро 44, а ти занадто поспішаєш.
    До речі, у тебе багато друзів? Справжніх?

      329.11.15, 18:31

      Додай в замітку "Там біля тополі". Обожнюю цю геніальну пісню і кожного разу реву. От і тепер читала твою замітку, а у вухах "...сина чекає та в Бога вже його душа...". Я дама з гарною уявою і , малий ти засранець, майже побувала на цих чортових похоронах.

        429.11.15, 18:53Відповідь на 3 від muxa-xa-xa

        Додай в замітку "Там біля тополі". Обожнюю цю геніальну пісню і кожного разу реву. От і тепер читала твою замітку, а у вухах "...сина чекає та в Бога вже його душа...". Я дама з гарною уявою і , малий ти засранець, майже побувала на цих чортових похоронах.Ти прямо так по-рідному його називаєш

          529.11.15, 20:00Відповідь на 4 від Ми Ла

          Додай в замітку "Там біля тополі". Обожнюю цю геніальну пісню і кожного разу реву. От і тепер читала твою замітку, а у вухах "...сина чекає та в Бога вже його душа...". Я дама з гарною уявою і , малий ти засранець, майже побувала на цих чортових похоронах.Ти прямо так по-рідному його називаєшЧомусь сподобався мені цей хлопчина . Спіймала себе на думці, що насамперед шукаю у стрічці його замітки. Люблю молодь з правильними думками (його похорон пропоную не рахувати, але написано чудово ). Вірю, що з нього будуть люди.
          P.S. Пане Віршинський, будемо вважати, що ви цього не читали .

            629.11.15, 20:42Відповідь на 5 від muxa-xa-xa

            Додай в замітку "Там біля тополі". Обожнюю цю геніальну пісню і кожного разу реву. От і тепер читала твою замітку, а у вухах "...сина чекає та в Бога вже його душа...". Я дама з гарною уявою і , малий ти засранець, майже побувала на цих чортових похоронах.Ти прямо так по-рідному його називаєшЧомусь сподобався мені цей хлопчина. Спіймала себе на думці, що насамперед шукаю у стрічці його замітки. Люблю молодь з правильними думками (його похорон пропоную не рахувати, але написано чудово). Вірю, що з нього будуть люди.
            P.S. Пане Віршинський, будемо вважати, що ви цього не читали.
            Але ж гарно написав, хай і про похорони! Але я все чекала, що покійник зараз встане і вицмулить ту пляшку "Джек Деніелса". "Californication" дивилась?

              729.11.15, 20:47Відповідь на 6 від Ми Ла

              Але ж гарно написав, хай і про похорони! Але я все чекала, що покійник зараз встане і вицмулить ту пляшку "Джек Деніелса". "Californication" дивилась?Не дивилась . Варто скачати?

                829.11.15, 20:49Відповідь на 7 від muxa-xa-xa

                Але ж гарно написав, хай і про похорони! Але я все чекала, що покійник зараз встане і вицмулить ту пляшку "Джек Деніелса". "Californication" дивилась?Не дивилась. Варто скачати?[/cit
                не думаю. молодіжне. Девід Духовни, якщо любиш чувачка, у якого порнозалежність.

                  929.11.15, 20:56Відповідь на 8 від Ми Ла

                  не думаю. молодіжне. ОК. (смайл "стара клюшка"

                    1029.11.15, 20:59Відповідь на 9 від muxa-xa-xa

                    не думаю. молодіжне. ОК. (смайл "стара клюшка"ніфіга ще не стара. підстаркувата - да. подумаєш, на одне око не бачу і ліва нога відстібається?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна