Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

G07

G07

Знову цей сон

  • 15.01.17, 13:09
Періодично сниться втеча з тюрми (чи концтабору). Місце незнайоме мені в реальності, але уві сні бачу його не вперше і тому навіть "орієнтуюся на місцевості".
Це велика територія, обнесена кріпосною стіною. Кріпосна стіна - це ряди будівель зі старої червоної цегли, масивні і жахливі. Нагадують архітектуру градоутворювальних заводів-гігантів. Цегляні монстри.
Я знаю, що це адміністративні будівлі, там знаходяться наглядачі, кати і інший персонал.
У "колодязі", утвореному будівлями, відбувається хоррор середньовіччя. Диба, четвертування, розстріли ув'язнених без суду і оголошення вироку. Посеред двору, на очах у усіх. Кров і стогін.
Люди-"сокамерники" ніби не бачать цього жаху, вони виглядають приречено, пасивно ходять в дворі-колодязі і чекають своєї долі. А я нестерпно хочу БІГТИ ЗВІДСИ.
Я злітаю, щоб перелетіти кріпосну стіну і завжди (у кожному такому сні) стикаюся з однією проблемою: стіна настільки висока, що "впритул стикається" з небом і простору утекти між майже не залишається. Тобто небо не безмежне, не повітряне, а цілком собі щільне і виконує роль стелі.
Я в страху і паніці облітаю в'язницю по периметру, намагаючись знайти хоч якусь вилазку. Чітко і в деталях бачу ці стіни будівель в'язниці, тріщини в цеглі, павутиння, кіптяву і бруд на стінах, обережно заглядаю у вікна, в старих дерев'яних рамах.
Уві сні у цей момент завжди вечірні сутінки і тому часто залишаюся непоміченою у своїх польотах і пошуках.
Відчуваю жах і якийсь азарт, інтерес.
Нарешті знаходжу лазівку між небом і стіною, біжу по даху жахливої будівлі, чимдалі від колодязя, назовні, до свободи. Чую гонитву за собою. Крики, постріли. Мені ще трохи пробігти, а там стрибну і в політ над місцями, де вже не страшно.
Я встигаю, завжди встигаю. Роблю розгін, зриваюся і лечу.
І що я бачу? За межами в'язниці ситуація не набагато краща. Тут не вбивають людей, але тут убого, бідно, сіро, сумно, дощовито і немає ніякої надії. Ніякої надії на краще.
Прокидаюся.
7

Останні статті

Коментарі

115.01.17, 13:51

все буде добре,головнe—не поспішай приймати важливі рішeння

    215.01.17, 14:33

    полёты во сне - к высокому
    наберитесь терпения и всё получится

      315.01.17, 15:49

      банк не грабила???

        415.01.17, 16:45

        Окна во сне открытые или закрытые?.,что то произойдет либо скоро либо нет.

          516.01.17, 16:28

          Ух ти
          Тільки раз був в ролі "кролика", якого переслідують. Мені рідко сниться. Тому майже кожен сон пам'ятається. Років 17 тому снилося. Яскравий такий сон, сюжетний, з гонитвою, урбаністичним нічним пейзажем, без стрільби і польотів зате з променем яскравого світла, ймовірно, з ліхтарика, від якого я мав будь-що ухилитися і не потрапити в нього, інакше мене побачать і злапають ті два персонажі. Жанр польотів, то окремо. І теж марилося ДУЖЕ давно, але разів зо 5. Літав на дельтаплані. Маленькому моторному літаку. В решті випадків на власному волевиявленні, бо мав таку здатність організму.
          Такіот справи.

            616.01.17, 16:30

            До речі, який Твій коментар, як психолога, щодо власного сна?

              716.01.17, 22:43Відповідь на 2 від nihktoteperr

              Дякую

                816.01.17, 22:43Відповідь на 1 від disu

                Дякую)

                  916.01.17, 22:47Відповідь на 5 від Lulu

                  Цікаво) Страшно посвітити в темні закутки себе самого,втеча від променя)

                    1016.01.17, 23:09Відповідь на 6 від Lulu

                    Замість того,щоб почитати щось розумне і цікаве перед сном, я (як "психолог") зацікавилась душевною організацію маргіналів нашого суспільства. Напередодні описаних сновидінь присвятила годинку свого життя на перегляд відеоблогу такого собі "Мопса", він же "дядя пес", він же "собачий депутат". Колишній зек. Уххх. Не знаю чому,але мені цікаво заглядати в подібне соціальне дно. Тобі не раджу))
                    От і "надивилася" собі тему в'язниці.
                    А втеча від катувань,бо наступного дня мала вийти з відпустки на стресову роботу з сердитим шефом,звідси таке сильне напруження уві сні з переслідуванням і прагненням "свободи" )) імхо

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна