Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

G07

G07

Як думаєте?

  • 03.11.16, 00:36
Невеличке соц.опитування.  Не тестування. Результатів чи вірних відповідей не буде.  Я не маю права їх озвучувати.
Мені дуже цікава думка людей. 
В нас на сайті (як і в будь-якому людському колективі) ми поділені навпіл. Хтось з нас  є "інтуїти", хтось є "логіки". Однаково цікава думка і тих, і інших.

Ось дуже неприємне відео,в якому дві діаметрально протилежних думки. Бачимо людину, яка заявляє,що стала жертвою статевого насильства у власній родині. Є інша людина,яка намагається відстояти себе,свою гідність та зберегти  цю саму родину.
(Даремно медійники винесли цю тему на широкий загал. Але,мабуть, люди хочуть шоу).
Це не постановка,це справжня історія. Усі герої також справжні. І поки вони "розважали" телеглядачів  - з ними працювали справжні спеціалісти,які отримали справжні висновки.
Сьогодні я дізналася правду,одну єдину,беззаперечну,метрологічно вивірену,в межах усіх можливих похибок. 
Важливо знати,чи відчувають/розуміють люди істину. 
Запитання: хто з героїв передічі, на Вашу думку, обманює глядача?
Дякую.
2

Останні статті

Коментарі

13.11.16, 09:42

Пока переглянув 3 хв:
дівчинці можна зробити обстеження у гінеколога, і не гадати чи були статеві стосунки взагалі;
поліграф ніби-то всеж можна обманути, але сумніваюсь, що дядько з села знає як;
посмішка дівчинки може бути спецом підібрана медійниками і вставлена у потрібний момент, щоб зацікавити глядача.
P.S. Після перегляду дівчинці не довіряю, якось вона плутається, в 13 ніби-то про секс нічого взагалі не знає і знати не хоче, при цьому всьому відносно спокійна, не плаче, не всхлипує, таке враження, що мова йде як він на неї накричав, а не про сексуальні стосунки.

    25.11.16, 01:42Відповідь на 1 від Vstre4nik

    Дякую за думку.

      35.11.16, 11:49

      Шерлоків не густо...
      Ну, що думаю... У шоу справді немає над чим поміркувати. Але той факт, що вітчима після 1 дня розслідувань поліцейські логіки відпустили без всяких застережних заходів, багато про що говорить. Гадаю, і експертизу, про яку говорить к.2, вони також провели. Інша справа, вона може бути і малоінформативною, бо ж цнотливості можна позбутись багатьма способами.
      З іншого боку, якщо вітчим добре виконував обов'язки батька, якщо у родині все нормально, панує любов, розуміння і т.д, то викликає подив, для чого дівчині братися до такої слизької справи, і оббріхувати... Можливо, домагання справді були, але на іншому рівні, не фізіологічному. У поліграф не вірю, він фіксує не брехню, а хвилювання організма. Але хіба мало таких, що можуть брехати, не хвилюючись...

        45.11.16, 12:00Відповідь на 1 від Vstre4nik

        ...якось вона плутається, в 13 ніби-то про секс нічого взагалі не знає і знати не хоче, при цьому всьому відносно спокійна, не плаче, не всхлипує, таке враження...А у мене якраз склалося враження, що вона правильно розуміє значення поняття "інтимне". І мені цікаво було б побачити (не у постановці), як би кожна нормально вихована людина вийшла перед натовпом незнайомих людей і камер і розповідала про свій досвід у цій сфері. Особливо, коли їй -надцять років...

          56.11.16, 23:47Відповідь на 3 від Lulu

          Дякую,Друже,за думку.
          В цій передачі велика брехня та навіювання. Поліграф лайно. Психологи зі своїми "експертними висновками" також йдуть в топку. А дівчинка могла би гарну компенсацію отримати від карпачова і со. Якби ж мала розумово-розвинуту,небайдужу маму.