хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Тобто на ЗНО списувати не можна, а міністру можна. Абалдєть.

  • 16.09.20, 17:02
"академічна доброчесність для роботи в кабміні не є кваліфікаційною вимогою. Тобто людина, яка має плагіат в науковій роботі, несе академічну відповідальність".
Тоість. Якщо директор школи має в своїй науковій роботі ознаки плагіату, то з ним р'можуть попрощатися. Його позбавляють наукового звання і посади.
Якщо МІНІСТР ПЛАГІАТОР, то нічого страшного, ну шо ви тута устроїли, це не кваліфікаційна вимога, списуй Сірьожа, на здоровлячко.
Тоість ще раз, для того щоб бути міністром можеш списувати, їбати гусей, красти і мутити муточки. В цьому уряді ти будеш своїм.
Це я дивлюся засідання комітету з питань освіти, науки та інновацій. Це пиздець. Піді мною догорає табуретка.Та я мать вашу трижди в ахує. Йобані сука, гусойоби. "В сесійній залі половина тих хто з липовими дисертації, і це ужас, тому давайте не будемо наказувати оце от пожизнєнне і суворе покарання, тому давайте, ото є у нас академічна відповідальність і досі".
Поки підімною горіла табуретка через перегляд прямого ефіру з комітету ВР з питань освіти науки та інновацій, де депутатка слуг Юлія Грішина усіляко намагалася применшити провину плагіаторів і всіляко наполягала на тому, що не так все страшно. МОН, який очолює бовдур Шкарлет, в чиїх наукових працях 84% сплагіаченого тексту, провів ротацію атестаційної комісії, яка має займатися саме питаннями доброчесності в науці. Тепер там немає науковців, які переймалися недоброякісним і ненауковим Шкарлєтом. Зато там є Юлія Миколаївна Гришина, і наскільки видно з перших відгуків інших науковців до її доброчесності теж є питання. Вважайте ці дописи хронікою освітнього пиздецю. Можливо колись, коли все наїбнеться к чортовій матері ці дописи вкажуть на якусь проміжну точку історії цього падіння. А тепер трошки подивлюся в майбутнє. За місяць, максимум півтора - цей уряд перетрусять. Бабака, як голову освітнього комітету посунуть, бо неможна ж так відверто поставати проти миршавого ідіота на посаді президента. Шкарлет остаточно зачистить міністерство і прилеглі інституції під себе. Бо цей Шкарлет, як ви і зауважували точна психологічна копія найвеличнішого із сцикунів такий собі боягуз з амбіціями диктатора. Гидко від цього всього. Шалено гидко! Йобані, блядь чорти.
Татуся Бо
11

Коментарі

116.09.20, 17:16

Таки да, чорти.

    216.09.20, 17:51

    гидко і хочеться пиздити тих, хто от це наголосував

      316.09.20, 18:47Відповідь на 2 від Анна-Марія

      гидко і хочеться пиздити тих, хто от це наголосувавТакі самі почуття та емоції...