Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

«картина маслом»

  • 21.02.20, 15:05
Тема евакуації стала дуже хвилюючою для всіх українців. І всім не зрозуміло, як народ, який виходив на Майдан, не боячись, різних вірусів, була зима, у багатьох був бронхіт, грип і навіть запалення легенів + антисанітарія, перетворився на гібонів. А я мовчу вже про перші роки війни, де був і туберкульоз і гепатит і навіть навчальні центри, в грязі і без обігріву, де військові були через одного з застудою. І йшли, не боялися. Пам'ятаю березень і черги в військкомати, а в паніці і не розумінні як працювати в стані війни, військові медичні комісії навіть аналізів не проводили, не було часу. І ось ці люди, раптом стають дикарями і кидають каміння в українців, за яких 6 років тому вони не боялися брати оброю і йти воювати з оккупантами? Ще вчора я була в шоці, а тепер все стало на свої місця. Я не захищаю дурних і істеричних, але як ж легко підігріти істерику, а потім всіх спасти! Браво чорт! Прям з кожним разом голівудський екшен все більш шокуючий, що там волонтери і лікарі, яких судять за вбивство проросійського журналіста. А сцикливий гідрант буде тримати тебе і може зробить прем'єр-міністром, тому що ти Бетмен!! Багато людей підозрюють,що ситуація спровокована і роздмухана. Всі замовкли про земельну реформу,а принтер вчора в бєшєном ритмі відміняв поправки,вчора майже не згадували про загиблих на Майдані,про Золоте і дії влади там,про нове розведення ,Оман,по якому немає відповідей. За все забули. І от цікаво,чому все так сталось? Якийсь чітко продуманий сценарій. А недумаючі,необізнані статисти зіграли свою роль.
Як кажуть,, «картина маслом»
7

Коментарі

121.02.20, 15:40

Какая-то нехорошая аналогия напрашивается... Может быть, и сам Майдан прошел по чьему-то сценарию.

    221.02.20, 15:57

      321.02.20, 16:29Відповідь на 1 від Хайдер

      Какая-то нехорошая аналогия напрашивается... Может быть, и сам Майдан прошел по чьему-то сценарию.А ты не пробовал обсудить эту тему с Люсей Янукович? У нее неплохие выкладки были на эту тему))). Я блин сидела 4 дня в киллджойсе пропустила все события. Шо уже конкурс сценариев майдана?))

        421.02.20, 20:04Відповідь на 3 від Манго

        Какая-то нехорошая аналогия напрашивается... Может быть, и сам Майдан прошел по чьему-то сценарию.А ты не пробовал обсудить эту тему с Люсей Янукович? У нее неплохие выкладки были на эту тему))). Я блин сидела 4 дня в киллджойсе пропустила все события. Шо уже конкурс сценариев майдана?))Именно она и натолкнула меня на эту мысль. Правда, сценаристы не далеко за океаном, а близко - за поребриком.