Проснулись - прочитали - улыбнулись :)))

  • 02.10.16, 07:55
(с)

Суд. Я представляю ответчика. Судья уже куплен истцом и во время моей речи поковырялся в телефоне, навел порядок на столе, дал ЦУ помощнику.... Скучает откровенно. Я продолжаю отстаивать позицию клиента, перечисляя статьи закона, на которых основываюсь. В конце концов судья не выдерживает и вопрошает: "При чем тут закон?" Я в ответ: "Ок. Давайте по понятиям!" Из зала суда меня удалили....

*****

Брат приехал к другу, перепутал подъезд, позвонил - дверь открыла девушка. Но он, в полной уверенности, что это квартира друга прошел в коридор (решил, что это гости, так как намечалась пьянка). Стал раздеваться. Вышел, видимо, её муж. Брат представился и поздоровался с ним за руку. И начиная вешать куртку, брат понимает, что это не та квартира, другая мебель... Он молча одевается, берет пакеты, которые у него были (со спиртным и закуской) и молча уходит... Даже не представляю, что теперь думает эта парочка, потому что они всю эту сцену молчали, видимо были в шоке.)

*****

Ждала парня с работы, решила его напугать. Нарисовала себе огромные черные брови, как у ведьмы, но пока готовила ужин, совсем забыла про них. В итоге он приехал, мы весь вечер провели вместе, а когда я пошла в ванную перед сном, чуть не наложила кирпичей, увидев свое отражение. А парень тактично молчал, потому что думал, что я неудачно сходила на коррекцию.

*****

Было 11 часов вечера. Муж безвылазно сидел в телефоне на кухне. Я ждала его в спальне. Вылазить из-под теплого одеялка мне не хотелось, поэтому зловещим голосом прошипела в розетку: "Иди ко мне!". Комната с кухней у нас смежные. Мгновение... Грохот на кухне и стоны... Побежала поднимать свое ссыкло)


Вєсьолєнького усім виходного)))

Сливова вкусняшка

  • 29.09.16, 22:02
Перефразовуючи класика,  я вас хочу запитати  - 
чи любите ви сливи так, як люблю їх я?  

Якщо любите - то пропоную вам рецепт смачного лаваша із карамелізованими сливами. Рецепт простий до неможливості. Але смачний настільки, що його можна подавати несподіваним гостям, які зайшли до вас на "рюмку чая" 

Вам буде потрібно: 
- 2 тоненьких лаваші
- 200-300 гр слив угорок
- 1 столова ложка вершкового масла
-  цукор по смаку
(далі з фото)


               Із слив вийняли кісточку. Можете порізати сливи. Але я не стала.



Ложку масла на сковороду на середній вогонь



Як масло розтопилось, кладу сливи і зверху присипаю 3-ма ложками цукру 




Через 1-2 хв. сливи припустилися, пустили досить багато соку




Роблю маленький вогонь, накриваю кришкою  і на 8-10 хв залишаю сливи потомитися




Виходить ось така неймовірно ароматна і напівгуста сливова маса



Охолоджую. Цих слив вистачає на два лаваші. Ділю масу навпіл і розмащую  сливи по лавашеві ( рідку частину теж викладаю на лаваш. Не хвилюйтеся, лаваш не розкисне). Лаваш промащую повністю весь (і кінчики теж)


Складаю лаваш "конвертиком"
Спочатку ось так



Потім ще раз 


І ще раз




Все! Хочете - можете їсти прямо зразу. Я один підігріла в мікроволновці і на двох до чаю вистачає ось так! ( роблю відомий жест *рукою під підборіддя* lol )

Можете покласти в холодильник і їсти через годину чи навіть через кілька годин. Чим довше він стоїть, тим смачніший. Тоді, взагалі, смак як у штруделя. 

 Спробуйте - і вам, обов'язково сподобається легкістю приготування і неймовірним смаком!

Счастье есть ( 21+)

Чая терпкого чашку на пол

Белых роз лепестки на постель

Капля ночи примет Вселенную

Из  любви – моей и  твоей

Из волшебного шепота, шороха, вскрика

И из тысяч галактик, которых не счесть

Чтобы ярко гореть  мириадами вспышек

Чтоб в экстазе шептать: «Счастье есть!» 

напів (с)

Так хто: жінки чи чоловіки?

  • 26.09.16, 12:15

Реальний випадок із «кабінетного» життя.

16:00. 

Олєг, один із співробітників, збирається іти на пошту, відносити кореспонденцію. В цей час в кабінет заходить  Артем, забрати свої документи, бачить, що Олєг  упаковує якісь папери в пакет і запитує мене: «А куди це він збирається іти, ще ж робочий день не закінчився?»

Дьорнуло ж мене сказати з серйозним виразом обличчя: « В наркологічну клініку, на медичний огляд. Буде вимагати сатисфакції. Після обіду прийшов на роботу і начальниця внюхала у нього запах алкоголю. І, хоча, Олєжка клявся і божився, що випив тільки стакан квасу і ніякого спиртного не вживав, начальниця пригрозила звільненням. Тепер ось він відпросився з роботи раніше, піде в наркологію, буде здавати аналізи. Прикинь, попадалово? Тільки ж ти дивись, нікому не кажи, щоб інформація не вийшла з кабінету». «Та ну,  ви шо? Я – могила! »- запевнив мене Артем, взяв документи і вийшов з кабінету. Всі мої колеги в кабінеті не те, що лягли – попадали під стіл. Ржали, як коні, всі. Олєг, зо сміху, навіть  перестав пакувати документи. Трохи заспокоїлись, пересміялися, друкуємо  з Олєгом супровідну документацію, інші своє роблять.

Думаєте, на цьому все? Десь через 5-8 хв. телефони в кабінеті почали «горіти» - всі дзвонили і питали, чи правда, що у нас в відділі отаке творицця і що Олєг  прийшов «під гейликом» після обіду?  Потім мені і Олєжці  у внутрішній чат посипалися статті законів, на які можна посилатись при трудових спорах із керівництвом організації. 

Дзвоню Артему: «Тьома, дружище! Що ж ти так? Нащо  ж ти  злив  пентагонівську інформацію?» Він, типу, щиро здивований: «Хто? Я? Та ви шооооо??? Я нє, я нікому ні слова!»

Нікому!!!!!!    За 10 хв. знали всі!!! rofl

Зробила висновок – фраза «Тільки ж ти дивись, нікому не кажи» - магічним чином діє і на жінок, і на чоловіків. Чоловіків ще й наче, швидше розбирає…. chih

 

Пам'ятаєте її?

  • 25.09.16, 00:26
Ольга Кормухіна.Мені дуже подобається, як вона співає. Ця пісня- особливо.
Пісня 91 року. А Ольга і зараз її виконує так само прекрасно, як і тоді.

Для дівчаток - гарячий вікінг

У компанії секс-символов давненько не було оновлень: тих зоряних красенів, хто не роздягнувся сам, прихильниці вже давно роздягнули подумки і "заграли" у власних фантазіях. І тут, як Тор серед ясного неба, з'явився він - двометровий (зріст - 201 см) лейтенант норвезького флоту Лессі Метберг, помічений кимось в інтернеті і зразу  ставший популярним. Він бородатий, займається кроссфітом, рубає дрова, служить на флоті, тискає собачку, і, схоже, має шанси за належного бажання і відсутності інших справ, отримати невелику армію дітей прямо зараз.lol  





























Майже опівнічні жахи

  • 21.09.16, 10:55
Це було минулого тижня.
       Чоловік іде ввечері з дому, нагадав, щоб я не забула закрити двері на ключ. Я двері захлопнула і зайнялася хатніми справами. То на завтра їсти приготувати, то пилюку підтерти. З котом погратися, бо буде ходити нудити і вимагати, щоб з ним подуріти. В блогах посидіти, ага.
23:10. Блін! Щось хочеться їсти....Піду-но я, подивлюсь, щоб це його таке "вточити" . Світло горить тільки в кімнаті, в коридорі напівтемрява, тепер ще світло  на кухні, і - привіт - двохметровий красень. Що там у тебе вовнутрях? Таакс.... Ковбаса - не хочу, яйця - кривлю губи. Печений перець з часником - не буду, рагу - ніч, пізно... О! Помідорчики! mmmm  Мабуть, з'їм два! Або ні - з'їм три, що я не дужа, чи що? Мамині, домашні, добренні... Мию помідори і тут чую - ручка на вхідних дверях - кляц! Ну, Даня, ну, йолки-палки! Розстроїлася - ніч на дворі, а йому захотілося на вулицю...(Котяка, як хоче на вулицю, стрибає на ручку. І, як з вулиці вдень додому приходить, теж так само стрибає на ручку з іншої сторони дверей). Виходжу з помідорами в руках в напівтемний коридор і бачу, як з кімнати, одночасно зі мною, виходить.... мій кіт. А хто ж клацав ручкою? Повертаю голову - і розумію, що я зараз раптово почну страждати енурезом!!!! Двері в під'їзд відкриті, двері в квартиру відкриті - і в моєму  коридорі  стоїть дядечко! Двері ж я на ключ так і не закрила після того, як чоловік пішов....У мене і мову відібрало. Дядько теж був не дуже балакучий - він не міг просто балакати. Бо він був НІ КА КОЙ!!! Я трохи оговталася, питаю - хто ви? як ви сюди попали? ви ж бачите, що це не ваша хата? А він тільки мугикає і хилитається.  Це я зараз розумію, що я з переляку мугикала так само, як і той дядечко. uhmylka   Кажу  йому - йдіть, ради Бога, бо зараз вийде чоловік і спустить вас зі сходів. О! Тут він оживився і взяв напрям на вхідні двері. Потім дьорнувся в мою сторону і протягує до мене руки. Бл....Я  ж так і тримаю три помідори в руках!!!!! "Хочете помідорів? Нате та йдіть уже!" І що ви думаєте? Взяв він ті помідори в свої ручища і похилитався у під'їзд. Я швиденько двері закрила на  ключ. Руки трусяться, ноги трусяться. Що це було? Чого він причвалав до мене? Це що - черкаський Женя Лукашин сплутав будинки і квартири? Помацала штанці - сухі, фухххх, видихнула полегшено. 
Саме смішне - що дядько не з нашого будинку, я його раніше не бачила...

І  Даня мій, гад такий, мужик називається - сидів на порозі і мовчки  спостерігав всю цю картину. От нерви міцні у тварини! lol

Житушечка жіноча. Шура

  • 20.09.16, 19:13

      Зараз їй 49. Взагалі-то вона - Олександра Іванівна. Ну, по крайній мірі, так її називали і на роботі на хімічному підприємстві, і всі її сусіди і знайомі. Працювала вона на «Азоті» техпрацівницею. А ким їй ще працювати? Після школи пішла робити на завод, були плани вивчитись. Після змін, сидячи в гуртожитку, читала книжки і готувалась до вступу. Аж тут – кохання!  Вийшла заміж, народилася у них  дівчинка з ДЦП. Чоловік «розсмоктався» зразу ж після роддому, батьків у неї не було. Так вона сама і ростила Катюшку, перебиваючись з хліба на воду, бо які можуть бути заробітки у матері-одиначки з дитиною-інвалідом? Тільки допомога від держави. Добре, що хоча б із гуртожитку не турнули, і на тому дякувала, бо куди б вони з дочкою пішли і де шукали прихистку? Та й форма ДЦП виявилась не геть страшною. Катюшка не ходила, мугикала, годувати її треба було з ложечки, але вона не впісювалася і її можна було на кілька годин залишати саму в кімнаті. А через кілька років керівництво запропонувало їй роботу прибиральницею в цеху, з графіком роботи, який влаштовував Олександру. Правда, ця посада не була «шкідливою» - тобто, ніяких пільг в оплаті, відпускних і прискореного виходу на пенсію. Скажете, як таке можливо у цеху, де абсолютно всі посади «шкідливі»? Ну, от буває і так.

      Життя помаленьку не те, що налагоджувалося, але стало хоч трохи стабільнішим. А потім…. У 22-х річної Каті виявився рак кісток. Олександра Іванівна звільнилася з «Азоту», щоб доглянути дочку. Через два місяці після смерті дочки її ввічливо «попросили» з гуртожитку. Прав на приватизацію  кімнатки вона, виявляється, теж не набула, а судитися не було за що. І незалишалося нічого, як їхати світ за очі. І цей світ був у Москві, у прибиральницях. Те, що робила половину свого життя, почала робити у росіян, які надавали роботу  з проживанням. Змінивши кілька сімей за пару років, Олександра «поступила на службу»(як люблять казати теперішні нувориші-росіяни) в одну сім’ю, де потрібна була прибиральниця і компаньйонка бабусі хазяїна трьохповерхового будинку за містом.

    Господарі, які її найняли,  були нормальні. Вони Олександрі Іванівні подобалися. Не хамовиті, спокійні і майже доброзичливі. Але бабуся хазяїна…. Перший раз, її побачивши, Олександра Іванівна злякалася, що це ожила Людмила Зикіна, настільки бабуся була на неї схожа. Як потім виявилося, що і голос у бабусі був такий же сильний, як у Зикіної. Якщо щось було не по її, кричала вона, як ієрихонська труба, і Олександра змушена була стояти мовчки, опустивши голову, поки «Зикіна» переказиться. Навіть онук  в такі моменти  не міг бабусю заспокоїти, виходив з бабусиної кімнати, на ходу приказуючи: « И эта скоро уйдет». Але Олександра Іванівна  терпіла і не кидала роботу. Незважаючи на те, що з першого ж дня «Зикіна» заявила, що Олександру вона буде називати тільки Шуркай (бо у них так прийнято). Звикла до того, що кожен день вона їй розказувала, що Шурка занадто худа і у неї страшні жилаві  руки з покрученими пальцями, як у 60-річної баби, а ось у бабусі красивий манікюр і на кожному пальці по три персні і в вухах брильянти. Звикла до щоденного бубоніння про начебто погано витерту пилюку чи не занадто блискучий паркет у залі. Звикла до демонстративного щоденного перебирання коштовностей(чи Шурка чогось не вкрала). І ще сотні придирок щодня, що всі і не запам'ятаєш. Молоді господарі  бачили бабкині бзіки і просили Шуру не звертати увагу на їхню бабцю, їм подобається Шурина робота, вона єдина, хто витримує бабкин характер і ще щось в такому дусі. Вона тихо кивала головою і думала, що вона й так, поки що,  нікуди не піде – нікуди їй іти. Тих грошей, що вона накопила, поки що не вистачить на покупку квартири, а тому буде мовчки слухати і тихенько робити свою роботу.

     А  бабульку через деякий час  розбив інсульт і  "добрі" господарі перекваліфікували Шуру ще й в няню-доглядальницю за лежачою бабцею. Тепер Шура уже цілковито і повністю, по самі вуха,  занурилася у ту ж саму щоденну роботу, що робила в Україні. Памперси, масажі, протиранння тіла, перевертання, годування. Мову у «Зикіної» потягнуло. Вона тільки голосно шушукала і дико витріщала очі на Шуру і все намагалася  щось сказати своєму онуку, коли він до неї приходив. «Шу-шу-гааа! Шло-о-о-н! Шло-о-о-н!!!  Шу-гааа!!». Внук не  звертав уваги на бабцині мугикання, а Шура почала помічати, що бабка дуже сильно нервується, коли Шура протирає пилюку на індійських глиняних статуетках, особливо - на слонові. «Зикіна» раніше колись розповідала, що цього слона давним-давно привіз із Індії її чоловік-генерал і він їй надзвичайно дорогий. А ще попередила: « Ели ты, Шурк, его разобьешь, я лично отобью тебе твою дрянную башку». Тому Шура особливо обережно витирала цього лакованого довгоносика, хоча їй хотілося  розбити в друзки всі ці статуетки із-за безкінечних  бабиних придирок і обзивань.  

        І от треба ж було  трапитися цій  біді, що бабці мову відняло. Та ще й  відняло разом із залишками совісті. І так важкий характер псувався все більше і більше. Бабка почала плюватися їжею, якою її годувала Шура. Та ще й намагалася плюнути Шурі в лице. Якимось чином бабка навчилася затримувати в собі випорожнення і старалася  обпісяти і обкакати руки Олександри саме під час процедури підмивання. І коли вдавалося – сміялася, що є сили, задоволена собою і своїм вчинком. І якось Олександра взяла гріх на душу. Одного разу, після  чергової заміни «обдєланої» простині і під аккомпанемент бабусиного реготу, засмучена і зморена  Олександра помила  руки, підійшла до полиці, взяла статуетку слона і, дивлячись на «Зикіну», з насолодою гепнула слоном об паркетну підлогу. Друзки розлетілися по підлозі. А разом з друзками по підлозі покотилися незрозумілі невеличкі «катишки», завернуті у поліетилен. Піднявши один і розірвавши поліетилен, Олександра отетеріла – всередині були золоті монети, складені акуратною стопочкою. Баба, спостерігаючи за Олександрою, почала  голосно шушукати, кричати, сердилася, намагаючись піднятися. Олександра швиденько підняла інші важкенькі стопочки і поклала їх у кишеню фартуха. На шум прийшов внук. Намагався втішити спочатку заплакану бабку, обіцяючи купити бабушкє нового слоника, ще кращого, ніж привіз дідусь. Потім намагався втішити ошелешену Олександру, думаючи, що вона так сильно перелякалась, що розбила цього індійського слона і обіцяв, що не буде її карати…

   Не буду розказувати, як вона перевезла в Україну та як і кому  вона продавала золоті (як виявилося, ще царські!!!!) червончики. Але Олександра була безмежно вдячна генералу, який додумався заховати цілий клад у статуетку індійського слона. І внуку, який ні сном, ні духом, не знав про клад у бабиній спальні. Та що там - і бабі була вдячна.

      Зараз Олександра Іванівна має двокімнатну квартиру в центрі міста з гарним ремонтом. І трохи грошей на життя. І маленьку донечку, яку вона удочерила із нашого Будинку малютки. 

Упс і о-о! )))

  • 16.09.16, 15:19

                                   

                                Признаки психически здорового мужчины


1. У него связная литературная речь. Нецензурную лексику использует крайне редко


2.
Он не ищет виноватых в критической ситуации. Он анализирует ее и принимает решение.

3. Тонкое чувство юмора. Это не только приятно, но еще и говорит о качественной работе лобных долей коры головного мозга.


4. Он умеет готовить, хотя бы пару блюд он делает с блеском. Это сигнализирует о развитом чувстве ответственности и зрелости.


5. У него есть какое-то интересное хобби, занятие, которое ему нравится, но не до фанатизма. За исключением компьютерных и азартных игр.


6. Он не прочь полакомиться сладким. Это значит, что его нервные клетки получают достаточно питания. Он предпочитает спокойно решать вопросы – без криков и рукоприкладства.


7. Ему нравятся пышные женские бедра. Любители "костлявых поп" инфантильны и безответственны в душе. К тому же это признак латентного гомосексуалиста.

                                                   Подозрительные манеры  wakeup


1. Не выдерживает взгляда и сразу отводит глаза – признак агрессора.

2. Тусклая мимика или лицо, как застывшая маска, – у него легко возникают психозы даже на пустом месте.


3. До копейки пересчитывает сдачу в ресторане, не оставляет чаевых и вскользь говорит вам о том, на сколько вы наели, – явный признак жадности и патологической ревности. Это все опять же из-за органических нарушений мозга. А также у него наверняка проблемы с потенцией.


4. Смеясь, закидывает голову и широко раскрывает рот: «Га-га-га!» – признак, с одной стороны, ревнивого психопата, а с другой – оголтелого изменщика.


5. Увлечение азартными играми – он хочет всего, много и сразу, ему на всех плевать, и на ваше мнение тоже, ему все обязаны. Особенно если, ко всему прочему, он любит выпить. Все это в комплексе говорит как минимум о сниженном интеллекте и деспотизме.



Це не я, клянусь!!!!  lol  Це  «Cosmopolitan» 

Проект "Житушечка"

  • 15.09.16, 22:42
Шановні блогери!

                                 Ми з вами крокуємо в Європу.

               Ну, як в Європу? Крокуємо туди, у кого на що вистачає грошей. Чи ми самі, чи наші куми, родичі і просто знайомі. Є єврики - то у Фінляндію, Данію чи Польщу на полуницю, свинарники і корівники. Є баксючки - прямуємо через океан до Обами і в канадські "прерії". Багато їде  в Росію. Декого несе в Лівію і Китай. Мукачів і Чернігів їде в Київ, а Черкаси і Кіровоград намагається заробити грошей у Харкові чи  Дніпрі. Ми всі, в деякій мірі, заробітчани у цьому житті.

     Тому - пропоную розпочати майже соціальний флешмоб під загальною назвою " Житушечка".  

    Перші замітки, мою  і Мухи-ха-ха,  вже опубліковані. Ви маєте змогу їх прочитати, сказати свою думку в коментарях. 

   Запрошую приєднатися всіх бажаючих розповісти про долю, поневіряння чи щасливі випадки із життя наших заробітчан і заробітчанок.

         Обмежень у розповідях немає. Є лишень два прохання :
1. Розповіді про жінок друкувати під назвою "Житушечка жіноча" І вставляти ім'я головної героїні розповіді. Розповідь про чоловіків називати "Житушечка чоловіча" - і пишемо ім'я чоловіка.
2. Розповідь має бути правдивою, а не вигадкою.


       Нам з вами є що розповісти одне одному. Наше життя - це не червона доріжка, посипана пелюстками. Зазвичай, це тернові кущі, через які ми продираємось, царапаючи руки і лице до крові. У кожного з нас різні цілі в житті, але всі ми завжди залишаємось людьми, які співчувають, підтримують і подають руку допомоги.
  
З повагою - Мила.