Житушечка жіноча. Галя.

  • 15.09.16, 17:40


       Галя пропрацювала 15 років у звичайній сільській лікарні звичайною медсестрою. Маніпуляційною. Уколи, крапельниці, шоколадки, коробки з цукерками, банани чи апельсини – звичайні атрибути сільської медсестри. Вона їх не потребувала, але й ніколи не відмовлялася. Інші медсестри поза очі її осуджували, мовляв, могла і не забирати все додому, хоча б  трохи віднести в Будинок престарілих, який розміщався в другій половині будівлі сільської лікарні, тим більше, що чоловік Галини працює поставщиком на заводі, вдома її сім’я їла ледь не з сервізу «Мадонна»  і ці апельсини і банани вони згодовували поросяткові, яке тримали для відведення підозри від забитого сирокопченими баликами і хамонами двохметрового холодильника.

      Залишався рік до вислуги, аж раптом Галя розрахувалася і терміново поїхала в Італію…. на заробітки. Всі дивувалися – навіщо їй це? Дім – повна чаша, аж горлом лізе, на вислугу не оформилася, маючи такий великий стаж, дві дочки, яким  зараз треба материнська порада…. Аж через кілька місяців стало відомо про втечу директора заводу за кордон і кримінальну справу, порушену проти чоловіка Галини.  Адвокати чоловіка пообіцяли, що, використовуючи свої юридичні хитрощі і лазівки в законі, зможуть потягнути розгляд справи, але не більше року. А за цей час треба якось легалізувати свої статки і гроші на рахунках. Він тепер невиїзний, діти підлітки, такої рідні, на яку б списали  долари  – немає. Один вихід – заробітки за кордоном. І ось так Галя, із купленою у посередника  в Римі  за 600 євро  рекомендаційними листами і адресою робочого місця,  опинилась у сонячній грудневій  Італії у одних заможних архітекторів.  І мала вона доглядати стару матір італійця, яка була напівпаралізована (не працювали ноги)  і з подвійною дозою вредності і презирства до обслуги. Не буду довго розказувати, як Галині довелося терміново вивчити італійську мову і приноровлюватися до старої своєрідної сеньйори і її сина з невісткою. 

        Але вже через місяць вона просила чоловіка в телефонну трубку забрати її звідти, бо сил і нервів у неї не залишилося, і ляже вона тут, в італійську землю ще раніше, ніж стара синьйора. Всім зрозуміло, яка була відповідь чоловіка? Ще з місяць  Галя, підмиваючи задницю старій італійці, проклинала чоловіка і ті гроші, які він приносив. Потім ще один місяць вона плакала, згадуючи, як вона жила, ні про що не піклуючись і єдиною її роботою вдома були приготування їжі і квіткова грядка біля хати. А потім вона, непомітно для себе, втягнулася. Звикла до щоденних процедур, які вона робила синьйорі, до довготривалих прогулянок, під час яких синьйора виїдала їй всі мізки своїми розказнями і верескливими забаганками, незважаючи на оточуючих. До довготривалих масажів, від яких по ночам «викручувало» руки. До специфічної італійської кухні, яка вдома здавалась смачною, а тут від щоденної пасти і непросмаженої яловичини шлунок  стискається і протестує. До постійної голосної мови італійців, які вічно щось виясняють між собою на підвищених тонах, не соромлячись її, ніби вона просиджений диванчик, а не людина.

Але закінчилася Галинині « Римські канікули» досить таки несподівано.

          Весна в Італії переходить в літо спокійно і непомітно. Ось тільки Галя возила синьйору Луїзу в колясці по набережній і дивилась, як на пляжі лежали і ніжились сотні і сотні відпочиваючих і у синьйори ще була весна.  Аж уже через тиждень синьйора заявила, що настало літо і вони тепер будуть їздити прямо по пляжу, по піску. Бо вона хоче відчути, як пісок сиплеться їй на босі ноги. На зауваження Галі, що ноги у неї - паралізовані і вона, все-одно, нічого не відчує, Галя була названа бідною задрипанкою із злиденної держави і ледащицею. Тому, наступного дня Луїза, разом з коляскою, була затягнута на пісок на пляжі. Перших 50 метрів Галя терпляче пхала цю коляску поперед себе.А потім - колеса застрягли у піску і  Галя ніяк не могла зрушити коляску з місця. Ще й синьйора почала гнівно Галю підганяти. «Ну, не їде коляска, стрягне, це ж пісок, мені важко»,  - намагалася оправдатися Галя. «Аааа! Так жерти мої харчі у тебе сила є, а коляску з  жінкою прокатати по пляжу ти не можеш?» - розкричалася розгнівана синьйора. 

          І тут Галю накрило. Не розуміючи, звідки у неї взялися сили, вона попхала цю бісову коляску із осточортілою бабкою поперед себе по цьому довбаному італійському піску. І так їй було обідно за себе, що не зогляділася вона, як почала вголос говорити українською. Галя потім мені розказувала: «Везу я її і кажу: сука ти стара! Як же ти мене за@@@@@а! Коли ж ти вже перестанеш мене мучити! Як же мені наосто@@@@@@@@а  ця Італія з їхнім піском і макаронами!» Що я ще казала, я не пам’ятаю, але зупинилася я від аплодисментів. Позаду мене стояв високий чоловік моїх років, який хлопав у долоні і усміхаючись, сказав: «Добре ж вона вас дістала!»  Ти уявляєш, як мені було соромно за себе, що я не подумала, що тут же повно українців, які розуміють мене і можуть мене почути? »

    Наступного  ж дня вона розрахувалася і через два дні вже була вдома.Це був, мабуть, перший випадок, коли людина повертається із заробітків через ….сором.

Все закінчилося добре. Чоловіка не засудили.Галя зараз має невеличку аптеку, в якій сама і працює.Обидві дочки заміжні. Обидві за американцями. Луїзі зараз 97 і вони періодично зідзвонюються.  А син-архітектор помер…

 

 

 

 

 

 

 

Моднявості пост

  • 15.09.16, 11:02

 Фантазія дизайнерів  - безмежна!


Ось які сапоги будуть самими модними
 восени 2016 року













https://dezinfo.net/foto/79378-samaya-stilnaya-obuv-na-osennij-sezon-2016-goda.html

Завтрак в постель (с)

  • 14.09.16, 07:59

На календарі - середина тижня, 14.09.2016 

І я рада вітати всіх  у нашому  затишному  ресторанчику " Ранкова Зоря"

Як ви, мабуть,уже  здогадалися, саме я сьогодні  - шеф-кухар 


Відкрию вам зараз невеличку  таємницю - я й сама люблю смачненько поїсти. 

Але  ще більше я  люблю смачно нагодувати моїх гостей.    А це значить, що зараз я буду пригощати вас смачними стравами, щоб вам усім вистачило енергії до самісінького обіду. Тому що, ми поснідаємо зараз, а наступний  сніданок буде ааааажжжж...... завтра.

Все буде по-простому, без манірної вишуканості, але так смачно, що вам  захочеться  приходити  до нас щодня.

А в нашому ресторанчику вам  завжди  раді!!!!


    Бажаю  всім приємного апетиту!  

 



З ароматними спеціями!!!!!!!


 


Не хочете зранку м’яса?

Будь-ласка – смачнюща риба! Та ще й з лимончиком! sila

 



А це  - сніданок для тих, хто вже  почав «ліпити» гарну фігуру на Новорічне свято


 


 Ну, а на десерт - смаколик: 

фініки під ванільним кремом з подрібненими фісташками  

mmmm




Дуже сподіваюсь,  що вам було смачно   smutili


Бажаю вам всім затишних ранків і  спокійних сніданків в

 оточенні  коханих і близьких вашому серцю людей!


Гарного вам продовження цього дня!  



 

Кава для тих, хто не п'є чай!


Без теми

  • 13.09.16, 16:40

           Наші рухи – швидкі і поривчасті, як сильне непероборне бажання. Ще один рух – і ти нахиляєшся до мене, посміхаючись. Ще один рух – і я відчуваю, що я повністю підкоряюся твоїй владі. Я зараз, ніби жертва,яку ти приворожив – своїми світлими очима, своїм пластичним тілом, своїми умілими руками. Я підкоряюся тобі повністю, кожною клітинкою свого тіла, але для тебе це немає ніякого значення. Ні зараз, ні раніше, і боюсь, що ніколи не матиме...

 Ти легенько нахиляєш мене і, ніби спеціально, притискаєшся щокою до моєї шиї. Я відчуваю твій гарячий подих на своїй шкірі. Як же я люблю ці миттєвості. Душа моя тріпочеться десь всередині, вона в передчутті. І тіло моє в передчутті – передчутті збентеження і азарту. Ти відчуваєш мене, як ніхто. Тобі подобається те, що ти робиш зі мною. Ти знаєш, як я чекаю зустрічі з тобою. Посміхаєшся мені, але очі твої залишаються такими  ж холодними…

              Кожен раз я думаю, що ми з тобою створені один для одного. Наші гарячі рухи, стук сердець – одночасний, швидкий, пришвидшений, скажений. Наші серця б’ються, як одне, не вистачає повітря від захвату і швидкості… Ти ніби тримаєш мене на ниточці, як оту ляльку – то наближаєшся до мене на небезпечно малу відстань, то відштовхуєш від себе, ніби розсердившись, то притискаєшся до мене так гаряче, що я забуваю, як треба дихати. Мені здається, що ти одурманений мною – моїм волоссям,  моїм тілом, моїми руками.Ти знову нахиляєш мене, завівши мені руку за спину. І я не можу втриматися, щоб не застогнати. Я підкорююся тобі повністю – в цій грі, в цьому танці, в цьому небезпечно жаркому танці. Ти прекрасно все знаєш і бачиш. Ти намагаєшся зробити все ідеально, ритмічно і пристрасно. Піднімаєш мене знов і, сильно притискаючись до мене, продовжуєш вести мене у танці за собою. Крок, другий, третій. Танго з тобою – пристрасть, танго з тобою – кохання, танго без тебе - моє життя. Ти – всього лише мій учитель танців.

     Але головне- не це. Замовкне музика, затихнуть кроки на паркеті. Я буду йти додому  під дощем  і згадувати, як я танцювала з тобою танго – парний танець пристрасті, кохання  і  моєї самотності

 


Мабуть, треба дописати малесеньке пояснення. Розглядала сьогодні картину. Сподобалась мені картина просто...
http://photo.i.ua/user/7047925/457417/14171511/

Асоціації в голові якось виникли самі собою. 

У всіх все добре.


Попробуйте тільки засміятись!

Осенью мы с мoей девушкoй пoкупали в секс-шoпе себе игрушку - ПИПИС. Из великoгo мнoжества пиписoв я выбрал парoчку аккуратненьких, oднакo oкoнчательный выбoр был за моей любимoй. В результате мы купили Нечтo - oгрoмных размерoв рoзoвый фаллoс, весь такoй жилистый, и вooбще дoвoльнo страннoй фoрмы, рабoтающий oт батареек. Мнoгo приятных вoспoминаний связанo с этим удивительным предметoм, oднакo речь не oб этoм. Наигравшись сo временем этим пиписoм, мы егo забрoсили, и oн благoпoлучнo прoлежал пoлгoда дoма у мoей девушки, в шкафу среди белья. Вчера егo нашла ее бабушка. Она пoлезла зачем-тo в шкаф, дoстала егo, и принесла маме (кoтoрая в этoт мoмент oтдыхала за чашечкoй чая пoсле нелегкoгo трудoвoгo дня) с невинным вoпрoсoм:
- Ты не знаешь, как oткрывается этoт зoнтик?

гарячі пиріжечки пригощаю


 (с)

василий на восьмое марта

купил для тещи бумеранг

бросайте мама посильнее

глаза закройте стойте тут

* * *  

иван алену не послушал

из грязной лужи похлебал

и ничего с ним не случилось

поскольку был уже козлом

* * *  

аркадий в заедавший шредер

бумагу протолкнул рукой

до этого пять пальцев было

а стало восемдесят два

* * *  

ты приходи ко мне в суботу

не будет дома никого

пришел в суботу обзвонился

нет никого не наврала

* * * 

прочтя ты скоро станешь папой

кирюха выпрыгнул в окно

и не дождался сообщенья

простите это блин не вам

* * *  

чтил свято заповедь геннадий

не возжелай жены чужой

и потому с женой антона

спал неохотно без души 

* * *  

егору мать велит чтоб девок

в их доме не было ноги

вздохнул егор но как велели

себе безногую нашел

* * *  

страдал паталогоанатом

запором ровно до тех пор

пока один из пациентов

не попросился покурить 

* * * 

никита сам себя сегодня

сводил в кино и ресторан

потом купил себе подарок

теперь надеется на секс

* * * 

библиотекарша оксана

увидев рваный переплет

душила игоря но тихо

чтоб соблюдалась тишина

* * *  

большие половые губы

олег нащупал в темноте

хотя искал на антресолях

ключ торцевой на тридцать два

* * *  

не всю людмилу любит костя

а лишь один ее фрагмент

однако взял женился сдуру

на всей людмиле целиком

* * *  

минет в подарок из хургады

оксана мужу привезет

но рейс задержан и подарок

остался в аэропорту


* * * 


да вы хамло кричит мефодий

я бы вас вызвал на дуэль

кабы не ваш почтенный возраст

и то что вы моя жена 




* * * 

 с утра газетку почитаю

и кофе в чашечку налью

всему что портит настроенье

фак ю

* * * 

вам сделать лучше настроенье

хотелось вот какая я

а то работать в выходные

пипец херово скукота





  а сейчас  - танцуют все!





Романтична і казкова Австралія. Хоча казка трохи страшненька.

 Ласкаво просимо на Австралійський континент -  континент веселих кенгуру, обезбашених дінго і ще тисяч великих  і маленьких друзів людини, від яких вам захочеться.......втікти світ за очі. Правда,  самі австралійці якось же живуть. І не тікають. Одне слово - антиподи, і ходять не так, як ми, а вверх ногами lol 



Ах, ці австралійські пляжі! Теплесенький вітерець, міленький білесенький пісочок......
АААААА! І ці чортові електричні двохголові скати, щоб вони лусьнули. Хоча, схоже, що вже... лусьнули lol






А ось і обаяшки -мечехвости. Інколи вони цілими  толпами вилазять- чи то погрітися на сонечку, чи то привітати вас "дружнім" ударом свого, смертельно небезпечного, між іншим, хвостика.




Австалійська гусінь - ну, викапенні демони.



А павучки у них які трудяжки!!!!!!
За кілька днів можуть затягнути своєю павутиною (завтовшки з ватне одіяло) цілу ферму!!!!!




А медузи? Медузульочки просто няшечки! Ростуть швидко, розмножуються просто чудово. Так що звикайте, що скоро ви майже кожен день будете зустрічати на пляжі гори соплів завбільшки з дитячу машину   lol



Не подобаються гігантські медузи?
Ну, тоді Австралія пропонує вам щось більш мініатюрне і красивенне. 
Інколи, буває, вийдете  на пляж і бачите на своєму улюбленому місці біля води колонію фізалій -  ось такого різновиду медуз.




А буває - ось таке манюсіньке сімейство жучків облаштує своє маленьке сімейне гніздечко десь на якомусь шесті 




А хочете - можете зіграти приємну розслабляючу партєйку в гольф   





А може, підете скупнетеся? Погода ж так і манить, манить....
Хоча... манить не тільки погода....





Але знаєте, що добре? Що є кому слідкувати, щоб соми не розмножились зверх всякої міри  smile




Або - собаку не треба тримати, бо є отакий охоронець на фермі.





Тут усе, не як в людей - гусінь теж має своє приватне життя. І в нього бажано не влізати!




Аааа, ледь не забула!
 Під ноги ж теж не забувайте дивитися! 




Одним словом - ласкаво просимо до Австралії!!!









Работа на блогах. Находка.

Видать, геть туго з "успішними кандидатами" у Находки, раз за один день виставила таку кількість заміток з вакантними посадами. Десь щось у неї не зістиковується - або їй треба міняти нік на "Потєря" (може, на таке рекрутерське ім'я бажаючі працювати за першу частину банального слогана повалять косяками  lol ),  або якось конкретизувати умови праці.

Ну, ось, наприклад, беремо останню її замітку   "Работа в Николаев"

Требования:

1.Физическая выносливость

( ну, тут ясно: хочуть, щоб у тебе були здорові 4 кінцівки і ти був семижильний)

2.Хорошая память

(типу, завсклад каже: ти сьогодні грузиш на отой ТІR 40 "лівих" палєт з кавою, але оплатити погрузку тобі зараз нема змоги, бо нема грошей. І працівнику, бажано, не забути, що йому обіцяють це вже третій тиждень підряд)

3.Стрессоустойчивость, умение работать с большим количеством разноплановой информации и под давлением

(мається на увазі, коли начальство каже тобі: ей! пиз@дюк! Тащи цю погружену рохлю на сусідній склад, який за три кілометри звідси і не дай Бог, не встигнеш до 14:00( а вже 13:50!), то я тобі зніму неіснуючу премію і впаяю реальний штраф, як твої 4 зепе)

4.Очень сильное желание работать

(після перших трьох пунктів не щезло дуже сильне бажання? тоді іди до нас, ми раді тобі, дурнику ти наш...)

Кто хочет выполнить задачу ищет пути решения, кто не хочет находит причину ее не выполнять-интересен кандидат умеющий делать первую часть этого предложения

( ну, тут кандидату треба  мати філософський склад розуму, щоб розшифрувати геніальність польоту фантазії рекрутера. Ну і  + фізичну силу, звичайно)


А от пунктик про спецодяг мені сподобався. lol   Надіюсь, що хоча б не рожевого кольору.


Сподіваюсь, на сьогодні ви свій план вже виконали, Находка?

Оце музчинко!!!!


Еееххх.... ПрЫнц бажають одружитися! 




Вчені і науковці шуткують))))

  • 05.09.16, 08:33
             Не всі вчені і люди різних галузей науки - зануди. 

           Вони теж люблять і вміють шуткувати. Специфічно, але смішно   lol














































Всім "беспокойним огірочкам" lol   - гарного робочого тижня!  cvetok