Проти маріхуани... і інших наркотиків

     Не можна вживати будь – які речовини, що затьмарюють розум, оскільки людина залишається особистістю, свідомим індивідуумом лише тоді, коли її розум є цілковито тверезий. Хто – ж не бажає завжди бути індивідуумом? Звісно, цього жадають усі, але не всі прагнуть цього, оскільки це привілей тих, хто завжди "не під кайфом". Наркотики, яке – б у них не було – б походження, усе одно шкодять людині. Марихуана, морфін, кокаїн, героїн, таблетки: „Екстазі”, ЛСД; нюхання (інгаляційне...

Читати далі...

Еліксир одужання для тих кого замучив нежить і насморк...

  • 21.02.08, 12:05
Берете невеликий бурячок (свекла). Чим свіжіший і червоніший, тим краще. Вичавлюєте з нього сік. Берете піпетку і закапуєте в ніс. Швидкого одужання. Спочатку приємних відчуттів не обіцяю, але ефект від нього чудовий. P.S. можна і родичів трохи розвести. P.P.S. Мало не забув попередити, приготувати собі одноразові паперові хусточки.

Про сало... Як без нього...

Їдуть москаль та українець у поїзді. Дістає українець шмат сала, гарненько його накраяв, а в москалика слинка тече, тай той каже: - А мне можна попробовать. - Нє. - А чого? - Бо я не дам.Народ, а Ви любите сало?
[Приєднане голосування]

Суд іде. Сьогодні на лаві підсудних чарівна дама...

А звинувачення таке: розбещення малолітніх. [Приєднана картинка] Детальніше тут: Ви тільки подивіться до якої аватарки бідного хлопчика довела ця розпусна пані: [Приєднана картинка] І це в тринадцять років. Не дивно, що виникають думки про самогубство і таке інше. Після спілкування і надії взнати, що в підсудної є чоловік. Яка рана в підлітковій психіці. І це не поодинокий випадок.
[Приєднане голосування]

Приз... за вірну відповідь

[Приєднана картинка] Хто мені каже, для чого використовуються такі ножі, може розраховувати на екскурсію по Львову. Уточню остаточно, що це не столовий прибор. Для нових гостей обговорення: ключове слово - блиск. Найближче до екскурсії знаходиться kukuruSka з варіантом відповіді: для фольги.

Пропав хлопець... на віки вічні...?

Є у мене знайомий. Красень, спортсмен, розумник... Закінчив блискуче універ, захистив кандидатську дисертацію (в галузі хімії). Потрапив на роботу (наукову, прибуткову, за спеціальністю - завидую, хлоп на синхрофазотроні має можливість попрацювати ) в Німеччині. Дівчата на нього заглядаються... А він, нехай йому грець, зібрався в духовенство піти, так би мовити поставити хрест на своєму світському житті. Скільки інвестицій у свою кар'єру і професію перекреслити. Я не проти...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

Походження бажання бути першим...

Все почалося дуже давно. Ще перед школою. Привела мама мене записувати в ліпший клас, експеримент тоді такий був, з навчанням англійської з першого класу і ще пару приколів на додачу. Так би мовити, клас серії А. А завуч молодших класів проводила співбесіди з маленькими абітурієнтами. Привели мене, почали питати, в мене сестра старша, вже на свої 6 років багато чого тоді від неї я навчився. Ясно всіх питань не пам'ятаю. Запам'яталося одне, дитяча задачка про качку: "Стоячи обома...

Читати далі...

Про скарб...

  • 10.02.08, 13:10
В оригіналі фраза звучить так: " Бо де скарб ваш, там буде й серце ваше! " Я пропоную чуть змінити акценти: " Бо де ваше серце, там буде й скарб ваш..."
[Приєднане голосування]

Н і ч о г о ц і к а в о г о... Просто подорож...

Зверху реклама: Пам'ятаєш своє перше кохання? Знайди його. Я пам'ятаю..., спочатку перше, потім друге, .... потім те, без номера, але саме те, коли мені було найкраще. Романтично це все було, воно навіть не могло статися інакше. Мені було шістнадцять, їй чотирнадцять... Зустрілися ми, сідаючи в автобус, і поїхали. Звезло мені тоді, суперничків було небагато, один, а може й то менше. А як же можна було не закохатись у дівчину, коли їдеш у Париж. Саме тоді виникла мрія, яку так хотілося...

Читати далі...

Тільки цього не хватало!

Тут вже про поцілунки все спитали: Чи Вам подобається цілуватися з дівчатами, чи дівчата цілувалися з дівчатами. Логічно запитати найскандальніше. Хлопці, а Ви цілувалися з хлопцями?
[Приєднане голосування]