Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лапонька

37 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 35-42 років

Нові вермішелі та локшини швидкого приготування-8

Початок липня видався важким і нервовим (мамі було погано, потім безуспішно шукали медичні документи, накидали дуже багато роботи, плюс — невиправдані претензії по роботі, батьки провокують сварки, повітряні тривоги, сильна спека і грози зі зливами, аварійно вимкнули електрику, зламались окуляри, замовили слабші окуляри), тож писати не було ні натхнення, ні часу. Та й не було про що писати (це мене теж дратує). В сенсі, ідей що зняти — купа, а в магазинах нічого вибрати. Тому, щоб якось заспокоїтись, довелось вийти із "зав'язки" (2-3 роки не вживав алкоголь) і випити сидр. Від випивки, ще й у спеку, краще не стало. Але трохи попустило. Замислився, що старі окуляри все-таки відремонтують (правда, ХЗ, коли), до слабших окулярів можна звикнути, завдання по роботі потихеньку розгрібаю, а продукти для огляду пощастило докупити.

1. У черговій підбірці макаронних виробів швидкого приготування знову різнобій за всіма критеріями — виробниками, країнами виготовлення, смаками. Проте цього разу в наборі аж 5 найменувань: українські локшини швидкого приготування "Reeva" зі смаком курки, зі смаком яловичини, зі смаком грибів, а також польсько-японські локшини "OYAKATA" з соєвим соусом і соусом місо, які чомусь назвали раменом.

По-моєму, вийшла непогана підбірка, хоч і різнопланова. Та й вага у них чималенька — 83-89 грам. Так що порції будуть величезні.

2. Вермішелі "Reeva" я вже їв. Тепер настала черга локшин цієї марки. Мені вдалося купити лише три різновиди. А смаки смаженої свинини і сиру бачив лише в упаковці типу тарілка.


3. Локшина швидкого приготування "Reeva" зі смаком курки (85 г.). Коштує 20 грн. Дорогувато, але чималенька вага.


4. Готова порція велика (аж 485 г.). Це радує. Хоча на упаковці ще й акцентують увагу на "натуральних овочах і зелені". А хіба бувають не натуральні?


5. Як же без інструкції з приготування? Тим паче, якщо запарювати потрібно не 3, а 5 хвилин.


6. Серед інгредієнтів, нажаль, не обійшлося без підсилювачів смаку. Причому вони присутні не лише у приправах, а у самій локшині. М'ясо механічного обвалювання, що теж погано. До того ж, в мізерній кількості — 0,3%.
Втішає лише те, що локшина зроблена з додаванням соняшникової і пальмової олії.


7. В пакеті 3 компоненти — брикет локшини (круглий), приправи, овочі і зелень.


8. У приправах є кукурудза і горох! В інших вермішелях і локшинах таких овочів не бачив.


9. Ха-ха! Шкірка з гороху.


10. Висипаю приправу, яка пахне куркою карі. 


11. Готова страва виглядає чудово, але зйомку довелося переносити на кухню. 


12. Традиційний ракурс — локшина великим планом. Вона заварилась і дуже збільшилась в об'ємі. Смачна локшина. І її багато. За локшину вподобайка!


13. Бульйон пахне куркою. Хоч аромат не інтенсивний, якщо нюхати. На смак солоний з гостринкою. Є шматочки м'яса. Але на смак майже не відчутні. А от що особливо сподобалось, так це кукурудза і горох (виглядають і смакують класно). Цим "Reeva" відрізняється від інших локшин. Тому оцінив на 5-.


14. Локшина швидкого приготування "Reeva" зі смаком яловичини (85 г.). Ціна теж становить 20 грн.


15. Вага — 85 г.


16. Круглий брикет локшини в квадратному пакеті:) Оскільки зроблена з пальмової і соняшникової олії, пахне нормально.


17. Вміст пачки з локшиною ідентичній попередньому різновиду: так само круглий брикет локшини, пакетик з овочами та зеленню, а також пакетик з приправами.


18. За виглядом теж схожа на попередню локшину. Після запарювання вона майже повністю увібрала воду.


19. За вікном визирнуло сонце, тож кадри урізноманітнились. Ну а за смаком дуже схоже на попередню локшину "Reeva". Хоча мені вона здалась менш пружньою.


20. Незважаючи на те, що локшина поглинула багато води, бульйончик є. Він достатньо солоний (на межі) і гостріший, ніж у курячого смаку. В наявності — кукурудза і горох. Ну а аромат майже не відчутний. Хоча після трапези вдома запахло яловичиною. В цілому, це просто смачна і гостра локшина. Так що оцінив на 4.


21. Локшина швидкого приготування "Reeva" зі смаком грибів (20 грн./85 г.). Грибів у приправах аж 1,1%. Це набагато більше, ніж відсотки м'яса в м'ясних смаках. А про те, що це один з найулюбленіших смаків продуктів швидкого приготування, навіть казати не буду.


22. Зворотній бік пачки.


23. Кількість компонентів ідентична попереднім локшинам "Reeva". А ось пакетик з приправами відрізняється вмістом — у ньому нема кукурудзи і зеленого гороху.


24. Схожі ракурси створюють відчуття дежавю, але висипання приправ — важливий процес приготування. Тим паче, під час нього відчувся потужний запах грибів.


25. Після запарювання грибний аромат лише посилився. А ось розрахувати об'єм води (400 г.) важко. Здавалось, що в тарілці з локшиною стільки не вміститься.


26. Грибний бульйон виглядає дещо інакше, ніж м'ясні локшини "Reeva" (хоча ще один ракурс із серії дежавю). І справа не тільки в шматочках грибів. Бульйон густий і в ньому плавають якісь білі точки. Можливо, це білок? Так, у складі є сухі вершки.


27. Шматочки печериць і овочів. А локшина на смак, як і у попередніх найменувань у цій дегустації. Вона пружня, велика, солона.


28. Гарна локшина. Грибний бульйон має насичений аромат грибів. Є шматочки печериць. На смак пересолений, солодкуватий і гострий. Незвичне поєднання для юшки з грибів. Потужний аромат і смак (хоча, по-моєму, пересолено). Такий самий, як у вермішелі цієї марки. Мені сподобалось. Тому поставив 5.


29. А це вже не зовсім локшина, а рамен (суп) швидкого приготування "OYAKATA" з соєвим соусом (34 грн./83 г.). В попередній дегустації я вже їв локшину цієї марки. Але то була локшина в стакані, а це — рамен в пачці.


30. На пачці вказано, що це... суп. Як я зрозумів, різниця між раменом і супом в тому, що з локшини зливають воду, а з рамену — ні. Ну і ще заливати треба аж 450 мл. окропу. Не знаю, як стільки влізе в мою тарілку.

31. Інгредієнти майже такі самі, як у локшин "OYAKATA" азіатської серії (з підсилювачами смаку). Хіба що соєвий соус не рідкий, а у вигляді порошку.

32. В пачці круглий брикет локшини і один пакетик, в якому приправи. Локшина пахне смаженою локшиною, але запах приємний, попри те, що приготована з пальмовою олією.

33. Приправи на локшині.

34. Польсько-японська локшина запарюється швидко — за 3 хвилини. І ось — готова локшина, яку попередньо подрібнив. На смак звичайна локшина.

35. Жовто-коричневий бульйон дивний, солодко-солоний. Прозорий. Відчувається аромат жирної курки і соєвого соусу. Тому оцінив на трійку.

36. Після настоювання локшина таки збільшилась в об'ємі.

37. Ну і заключна, 5-та локшина швидкого приготування "OYAKATA" з місо (34 грн./89 г.). Незвичний смак. Судячи з переліку інгредієнтів (у яких є підсилювачі смаку, а локшина виготовлена з додаванням пальмової олії), місо — це приправа або соус, схожий на соєвий соус.

38. Всередині все те саме — приправи і круглий брикет локшини.

39. Вже звичний кадр висипаних приправ. Чим вони пахнуть важко сказати.

40. Не впевнений, що додав потрібний об'єм окропу, але локшина запарилась.

41. Бульйон дуже солоний, з солодкуватим і трохи гострим присмаком (від чорного перцю). Пахне... пивом (напевно, через ячмінь у пасті місо). Дивний кислуватий аромат. При споживанні також відчувається смак і аромат імбиру.

42. Прикольний смак і аромат (хоч на вигляд, як попередній рамен). Поціновувачам пива повинно сподобатись. Оцінив на 5.

Що можна сказати у підсумку? Локшини швидкого приготування "Reeva" смачнющі. Та й порції великі. Однією пачкою можна наїстись навіть мені.

Локшини, чи то рамени, "OYAKATA" мають незвичні смаки. Різновид з соєвим соусом схожий на суп з локшиною, у який долив соєвий соус. Не зацінив. Без бульйону соєвий соус сприймається краще. А локшина з місо здивувала. Оце справжня екзотика. У неї аромат нагадує пиво. Проте ціна польсько-японських "OYAKATA" майже вдвічі більша за вітчизняні локшини "Reeva", які гарні, хоч і з класичними смаками.

І те, і інше можна їсти. Але дегустаціями і позадегустаційними споживаннями я вже вичерпав річну норму поїдання вермішелей і локшин швидкого приготування.

1

Останні статті

Коментарі

анонім

116.07.23, 23:36

Цікаві огляди
Але куштую таке рідко.

    218.07.23, 11:44Відповідь на 1 від анонім

    Часто таке їсти й небажано.

      анонім

      318.07.23, 11:57Відповідь на 2 від Makcімаліст

      Часто таке їсти й небажано.Тільки вчора і поїли
      Так співпало
      Були не вдома просто, а там не приготували їсти і перечекали таким чином

        анонім

        418.07.23, 11:58Відповідь на 3 від анонім

        Це була reeva

          519.07.23, 13:02Відповідь на 4 від анонім

          Це була reevaМені сподобалась.

            анонім

            619.07.23, 14:21Відповідь на 5 від Makcімаліст

            Це була reevaМені сподобалась.Так... Нічогенька така