Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Гра в мовчанку/Питання при переїзді

Мама вже п'ятий день не розмовляє. Так довго ще ніколи не було. Помівтив, що з кожною сваркою (причому, незадлежно від її масштабу) мовчанка стає довшою. Це нехороша тенденція. Хоча це, напевено, краще, ніж образи, докори і погрози в свій бік. Ось, з батьком на підвищених тонах. Тому і сам не лізу розмовляти. Тим паче, вона сама казала, що треба вміти не вестить на даремні розмови.

Намагаюсь вести себе спокійно і не демонструвати що щось мене нервує, хоча факторів для роздратування стало трохи менше.
----
Налаштувався на переїзд. Але є декілька питань. По-перше, зйомне житло — це життя на валізах. Треба все перевозити. А як бути з комп'ютером? Чи знайдеться для нього місце? Як бути з домашнім інтернетом? Навіть, якщо ним не користуватись, все одно треба сплачувати якусь суму. По-друге, треба "світитись" офіційно, щоб не "кинули" на гроші. Напевно, треба десь реєструвати договір аренди? А тоді можна загриміти в арію. І нащо тоді орендувати? По-третє, заробіток постійний, але нестабільний. На початку року було багато завдань, зараз завдання закінчуються. Можна протринькати всі гроші, а далі як жити? Наскільки я розумію, вартість комунальних послуг не входить до орендної плати? По-четверте, все одно треба буде повертатись. І знову треба буде все перевозити.

Мені здається більш прийнятним купити десь хати в покинутому селі, подалі від людей. Так, тоді не зможу працювати і вести блоги. Але можна закупитись всього на рік, а потім шукати підніжний корм. Крім того, так дешевше. Як не дивно, в думках про сільське життя мене більше лякає не виживання (заробіток, харчування), а мародери і живність у вигляді жучків-гусені-павучків, якої на природі набагато більше, ніж у містах.
3

Останні статті

Коментарі

126.04.23, 11:54

кімната в гуртожитку. Речі - одна торба і комп. Воєнкомат знайде і у батьків, якщо буде треба

    226.04.23, 20:16

    Головне - почати. Знайди спочатку варіанти для зйому, поїдь, подивися, поспілкуйся с хазяями - що за люди. Іноді це забезпечить тебе від проблем - у сенсі наскільки можуть "кинути". А договір - надійніше, але зазвичай дорожче. Коли я тинявся по зйомним хатам та шукав підробітки, договорами не заморочувався. Але то було вже давно.
    Речі - бери тільки саме необхідне, пару светрів, куртку на зиму, трохи на літо. Вони потім якось самі накопичуються.
    Шукай квартиру з меблями та технікою, бо може таке бути, що дешево здають голі стіни і мовччать про це. Поки не побачиш своїми очима - не довіряй.
    А переїдеш - з'явиться багато часу на пошук роботи, може і постійна дівчина з'явиться, бо вільна хата з чоловіком їх приваблює Коротше - дєрзай, ставай самостійним. А найгіршому варіанті - повернешся

      327.04.23, 12:28Відповідь на 1 від Кошачья мама

      До компа треба ще колонки, клавіатуру.

        427.04.23, 12:36Відповідь на 2 від Бес Понятия

        Дешево лише довгострокова оренда. Але таке краще оформлювати офіційно.

          527.04.23, 14:00

          Ну, з сільською живністю можна миритися. Через якийсь час ти її мало помічатимеш. Гірше буде змиритися з нестабільним інтернетом, чи його відсутністю, а заодно і мобільного зв'язку.
          Тут гарні поради дають: розглянути кілька варіантів, поспілкуватися з господарями, не платити задовго наперед, дізнатися, чи входять комунальні і чи підключений інтернет. Щодо кімнати в гуртожитку не впевнена, оскільки там такі ж небагаті тусуються і не завжди добропорядні.
          А так - давно пора. В добрий час!!
          Згадала: у вас же є дача. Чому б не спробувати трохи пожити там? Буде дах над головою, вода теж мабуть є, або на ділянці, або поблизу. Якщо є ще й інтернет з мобільним, то взагалі краса.

            627.04.23, 22:22Відповідь на 3 від Makcімаліст

            До компа треба ще колонки, клавіатуру.було б бажання. Клавіатура не багато місця займає, колонки теж, якщо не велика стереосистема. На крайняк купити маленькі, а великі забрати пізніше

              728.04.23, 21:43

              Ту не можу нічого порадити конкретного. Якщо вже шукати житло, то в місті з інтернетом і всіма зручностями.

                830.04.23, 19:55Відповідь на 5 від nasinynka

                Дачу переписали на інших людей.

                  930.04.23, 19:55Відповідь на 6 від Кошачья мама

                  До компа треба ще колонки, клавіатуру.було б бажання. Клавіатура не багато місця займає, колонки теж, якщо не велика стереосистема. На крайняк купити маленькі, а великі забрати пізнішеЦілком може трапитися так, що місця для компа не знайдеиться. Якщо кімната маленька (а на велику грошней і не вистачить).

                    101.05.23, 12:47Відповідь на 9 від Makcімаліст

                    До компа треба ще колонки, клавіатуру.було б бажання. Клавіатура не багато місця займає, колонки теж, якщо не велика стереосистема. На крайняк купити маленькі, а великі забрати пізнішеЦілком може трапитися так, що місця для компа не знайдеиться. Якщо кімната маленька (а на велику грошней і не вистачить).я жила в маленькій кімнаті, приблизно 2,5х4 метри, із компом, при чому монітор на ЕЛТ ще був. Місця цілком вистачало ще й на дитяче ліжечко, шафу і холодильник