хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Жорсткі вимкнення електрики/Авіатроща у Броварах/Про повістки

Тільки дали електрику. З вихідних вимикають по-жорсткому: світло дають лише на півтори-дві години. Правда, вчора вночі електроенергія була майже 4 години.
Зрозуміло, що за таких умов неможна ні працювати, ні займатись блогерством. Тому сподіваюсь, що за тиждень полагодять і стане набагато краще. Але цього разу прогнозів на відновлення не дають. Так що не виключаю, що жорсткі вимкнення електрики триватимуть і наступний тиждень.

Втішає лише те, що 2 тижні електропостачання було без перебоїв і на роботі був аврал, тож встиг непогано заробити. А ще встиг запостити перший фотозвіт у новому році та відео.
------
У багатостраждальних Броварах відбулася авіатроща — упав гелікоптер з міністром МВС та його заступником. Причому гелікоптер упав посеред міста, на дитячий садок. Не обійшлося й без мирних жертв — випадкових перехожих, які вели дітей у садочок. І це у військовий час, коли люди гинуть відж російських бомб і ракет! Хоча, якщо мислити логічно, не було б потреби у маневруваннях на низькій висоті, якби не було війни.

Хайпувати на цій темі не буду, однак передумов для авіатрощі не було. Хіба що, казали про сильний туман. Але, мовляв, це некритично. Проте все одно ситуація дивна. Вся верхівка міністерства не повинна летіти одним бортом. Чому летіли через велике місто? Чому взагалі скористались гелікоптером, а не поїхали на машині?

Не здивуюсь, якщо причин для аварії було декілька і одією з них буде банальна халатність.
------
Брату вручили повістку. Зараз ганяють по медобстеженням, хоча,здавалось би, військомату на все пофіг. Причому медобстеження за власний кошт. Це можна виправдати хіба що особистою зацікавленістю призивника, але розповідає, що про результати обстежень не повідомляють.

Незнаю як обстежать і що вирішать, однак все одно переживаю. І за себе також. Бо медобстеження — це морока.

Цікаво, як з повістками у Києві та області?
1

Коментарі

119.01.23, 11:06

З електрикою негаразди.Обслуга техніки на низькому рівні.Люди незахищені.А рада працює...

    222.01.23, 23:35

    У мирний час ходив оновити посвідку — то мене відносно швидко пропустили по медкомісії на місці. У поліклініку ніяку не посилали — лише пропонували надати готові довідки, де я чим хворію. Я завбачливо дещо взяв, дещо з цього навіть урахували й відмітили в посвідці. Тепер потрібно ходити раз на 5 років, оновлювати посвідку.

      322.01.23, 23:37

      Я б теж переживав за рідного брата.

        426.01.23, 20:05Відповідь на 2 від Nech sa paci

        А я чув, що на обстеження відправляють всіх.

          527.01.23, 22:45Відповідь на 4 від Makcімаліст

          Можливо, зараз. У мирний час їм якось було пофіг.