хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Друга дегустація вермішелей швидкого приготування

У зв'язку із неможливістю здійснення вилазок і туристичних поїздок під час пандемії ковіду, минулого року започаткував нову тему  для фотозвітів —дегустації прикольних продуктів харчування. Першим постом на цю тематику був огляд нових смаків,  марок і незвичних різновидів  локшин і вермішелей швидкого приготування. Цього ж разу, як і передбачав, буде продовження знайомства із ними. І справа тут не лише у тому, що я люблю таку їжу — просто в умовах війни напівфабрикати дуже доречні.


1. У другому foof-тесті підготував огляд п'яти вермішелей: «Amino» з овочами та петрушкою (Польща), «Maggi» з куркою, «Мівіна Street Food» (стакан) з солодким чилі, «Мівіна Street Food» (пакет) з яловичиною та розмарином, «Своя Лінія» з куркою.

Більшість із цих продуктів неможна назвати новинками. Проте два з них закордонні, які з'явились у продажу нещодавно. Тому повинно бути цікаво. Плюс — огляд вийшов вельми розлогим, ще й надодачу відзняв відео. Ну а продегустував все це протягом двох днів. Зазвичай, стільки вермішелей/локшин швидкого приготування з'їдаю за рік(!) — а тут стільки одразу!

3

Коментарі

112.04.22, 10:55

когда собакам изменяешь рацион , они испытывают стресс . В маркете появились совершенно новые очень дорогие продукты и исчезли привычные , и в голове пронеслось : искусственный голод