Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Що до чого підключається???

Виявляється, в інтернеті немає опису або внятного опису для чого застосовуються багато шнурів-перехідників чи просто перехідників.З описом не заморочується. Мабуть розраховують на те, що покупці самі знають для чого вони треба. От нафіга на одному кінці шнура роздільні аудіоканали (стерео) і відео RCA на вхід і вихід? Для підключення до двох тєліків? Щоб записувати на відеоплеєр з одного телевізора, а потім відтворювати на іншому?

І таких питань купа. Хоча, з іншого боку, дізнаєшся багато нового.
1

Коментарі

122.10.20, 23:31

нуу спачатку методом тика патома гінструкція і тожо

    222.10.20, 23:58

    я как техник в далеком далеком прошлом, могу сказать, в таких случаях есть "метод втыка"

      323.10.20, 20:28Відповідь на 1 від скіпіріч 78

      нуу спачатку методом тикапатома гінструкція і тожоІнструкція до шнурів?

        424.10.20, 20:10

        Зазвичай питання постає тоді, коли виникає потреба розібратися. Тоді ж питання гуглиться, і знаходиться правильна відповідь.

        Хоча інколи краще продумати наперед. Наприклад, коли ми купували по роботі монітори, то вичитали у відгуках, що в комплекті йде лише аналоговий VGA-кабель, а HDMI немає. То ми одразу замовили монітори й кабелі.

          526.10.20, 10:32Відповідь на 4 від Nech sa paci

          Зазвичай питання постає тоді, коли виникає потреба розібратися. Тоді ж питання гуглиться, і знаходиться правильна відповідь.
          Нагуглити можна. Але для цього треба витратити купу часу. До того ж, не на всі запитання є розгорнуті відповіді.
          Наприклад, ось таке здивувало: штекер SCART — 6 штекерів(!!!) RCA. За кольором і підписами на кабелях здогадався, що це відео (вхід, вихід), стерео аудіо розділене на лівий канал (вхід, вихід) і правий канал (вхід, вихід).
          Як воно працює? На телеапаратурі лише один комплект роз'ємів. Значить, це для підключення двох тєліків до відеоплеєра. Один комплект штекерів для телевізора, на який передається відео з відеоплеєра, а інший для телевізора, з якого буде записуватись відео на плєєр. Правда, не впевнений, що SCART зустрічається на відеоплеєрах.