хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Донбас ніхто не ставив на коліна?...

  • 13.12.11, 17:34

Донбас ніхто не ставив на коліна? Донбас ніхто не піднімав з колін!

21

Коментарі

113.12.11, 17:59

Донбас зкацаплений - в цьому його основна біда, в цьому причина духовної деградації...

    213.12.11, 17:59

    Точно, як завжди

      313.12.11, 18:52

      Не можна ЩЕ РАЗ поставити на коліна того, хто ПОСТІЙНО на них стоїть...
      Хоча ні - можна: якщо ЗАВАЛИТИ - влупити щоб не "возбухав" - і знову поставити!
      Тоді буде стояти на колінах ще краще, а руки лизати ще ПРИЛЕЖНІШЕ...
      Донбасс - це колишнє місце зсилки-каторги - то що хотіти більшого від колишніх каторжан та їх онуків?

        413.12.11, 19:08

        Донбас - концтабір і спецпоселення Навіть у самих найкращих його представників - пращури - або ті, що їх заслали або ув'язнили, або виганнці, репресовані За часів царизму - це регіон, де з великого "позволения царского" можна було оселятись каторжанам Отже, це особи із зламаним геномом, без національного стержня(як і саме нації) Вони вважають, що когось годують, а годують тільки ПАРигиАНАЛІВ (по 2% від з/пл віддають ПРдунам) А так звана "слава шахтарська" мовчить. И г8олосують цікаво: 100гр + бутерброт із маслом та червоною ікрою (стільки раз в житті, скільки довелось голоСУНУТИ за "голубих" Як їх дотує Україна - навіть не уявляють Так звані "домики", у яких мешкають - декорації до п'єси Горького "На дне" У шахти їх "опускают", а не "спускают" І від цих мантрів вони там дійсно "опущеные

          513.12.11, 21:39

          Хоч мені самому соромно за Донбас, але не можу погодитись на це колективне побиття. Не потрібно принижувати огульно весь регіон. Історія призвела до ненайкращих трансформацій людини Донбасу і це потрібно якось виправляти, може, демонструючи переваги українського над руським. Зверхність і зневага - не є перевагою.

            613.12.11, 22:03Відповідь на 5 від eto*ia

            Погоджуюсь. Такі самі враження та почуття.

              анонім

              713.12.11, 23:00Відповідь на 5 від eto*ia

              Хоч мені самому соромно за Донбас, але не можу погодитись на це колективне побиття. Не потрібно принижувати огульно весь регіон. Історія призвела до ненайкращих трансформацій людини Донбасу і це потрібно якось виправляти, може, демонструючи переваги українського над руським. Зверхність і зневага - не є перевагою. З тим як Донбас принизив своїм уркою всю Україну, ніщо не зрівняється.

                813.12.11, 23:16Відповідь на 7 від анонім

                З тим як Донбас принизив своїм уркою всю Україну, ніщо не зрівняється.Донбас принизив цим, в першу чергу, себе. Багато хто тут вже відчуває це. А Україна, тобто ми, програли. Чому - в цьому треба розбиратися.

                  анонім

                  913.12.11, 23:19Відповідь на 8 від eto*ia

                  З тим як Донбас принизив своїм уркою всю Україну, ніщо не зрівняється.Донбас принизив цим, в першу чергу, себе. Багато хто тут вже відчуває це. А Україна, тобто ми, програли. Чому - в цьому треба розбиратися.І себе в першу чергу, поки Донбас ще є частиною України. Програли тому, що проти лома нема прийому, треба було також брати в руки лом.

                    1013.12.11, 23:21Відповідь на 1 від Gaydamaka

                    Донбас зкацаплений - в цьому його основна біда, в цьому причина духовної деградації...Що 20-30 років тому в нашому регіоні на всі керівні посади ("Першими" керівниками) призначались не просто комуністи, а виключно ті, хто був народжений ЗА межами України, отримав освіту ЗА межами України, та не мав українського коріння. Зараз ця "установка" виконується ще ретельніше та поширюється НА ВСЮ ТЕРИТОРІЮ УКРАЇНИ!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна