Вітаю всіх з Днем святого Миколая!



Хай Миколай у вишиванці
Розбудить подарунком вранці,
І принесе у Вашу хату
Добробут, радості багато.
Розбудить приспані надії,
Зернятко щастя хай посіє.
Зігріє гумором, любов’ю,
І принесе усім здоров’я!!!

Фобія - це хвороба. А ми не хворіємо, а пишемо про любов



Набридло читати замітки, насичені фобією та ненавистю. Їх й так вистачає у нашому повсякденному житті. Хочеться чогось теплого, яскравого - насиченого любов'ю.

Давайте шукати позитив і писати про нього, хоча його й не так багато. Давайте писати про любов. Давайте любити Україну і голосно заявляти про це на весь Світ. Будьмо!!! podmig

Чи буде користь для України від вступу до Європейського Союзу?



Опитування: Чи буде, на вашу думку, користь для України від вступу до Європейського Союзу?

53%, 56 голосів

44%, 47 голосів

3%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Якими пральними порошками ви користуєтеся???



Нас цікавить ваша точка зору. Долучайтеся до нашого опитування – голосуйте та висловлюйте свої думки у коментарях під цією заміткою. На підставі результатів голосування та ваших висловлювань ми зробимо дослідження та оприлюднимо його широкому загалу.

Опитування проходить тут: http://ukrainianpeople.wordpress.com/2011/11/13/washingpowders/

Справжній український папуга!!! (відео)

Він говорить і співає українською. На відміну від багатьох українських політиків...

Переглянути відео можна тут: http://wp.me/p1fDEz-3F

Народні депутати відстоюватимуть права сільських забудовників



19 жовтня народні депутати України Олесь Доній, Сергій Гордієнко і Микола Кульчинський звернулися до одного з парламентських комітетів з пропозицією дати позитивну оцінку діяльності голови Полтавського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Віктора Токаря.

Дворічне переслідування голови фонду Віктора Токаря органами прокуратури не тільки відображається на самому керівникові фонду, а й обмежує права значної частини сільських забудовників Полтавщини на отримання пільгових державних кредитів.

Так, на думку слідчого районної прокуратури, працівники виконавчої влади, судді, міліціонери та й самі працівники прокуратури не мають права на отримання вищезгаданих кредитів. Троє законодавців стверджують протилежне, посилаючись на Конституцію та ряд законодавчих актів.

Нагадаємо, спір між Обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та прокуратурою Октябрського району м. Полтави розглядається в Октябрському районному суді м. Полтави суддею Валерієм Бурбаком. Наступне судове засідання має відбутися 24 жовтня, - повідомляє сайт viktortokar.wordpress.com

(З метою обмеження образливих коментарів коментувати замітку можуть тільки учасники співтовариства).