Профіль

Михайло Одеса

Михайло Одеса

Україна, Одеса

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Останні статті

визнаємо Росію "Державою-спонсором тероризму "

Петиція, яку оприлюднили 23 квітня, повинна протягом місяця, до 23 травня, зібрати не менше ніж 100 тисяч підписів, щоб адміністрація президента США Барака Обами була зобов’язана розглянути її. На цей момент під нею стоїть неповних 42 тисяч підписів.
Таким чином, за два з половиною тижні залишається зібрати понад 58 тисяч підписів.
Петицію може підписати громадянин будь-якої країни, не лише США.
Автори петиції заявляють, що Росія здійснює неоголошену війну проти України і при цьому вдається то таємних операцій, які загалом підпадають під визначення «міжнародного тероризму» у кримінальному законодавстві США.
Ідеться конкретно про те, що озброєні агенти Росії, діючи під виглядом інших осіб, намагаються вплинути на політику органів влади України шляхом залякування чи примусу, мовиться в тексті петиції. Ці агенти також намагаються вплинути на дії влади шляхом убивств, викрадень людей, силових захоплень урядових будівель, відділень правоохоронних органів і військових частин в Україні. При цьому така діяльність здійснюється в широкому масштабі і протягом тривалого часу, незважаючи на те, що її засудили США, «Група семи», НАТО, ЄС і ООН.

На думку авторів петиції, це дає підстави США офіційно визначити Росію як «державу-спонсор тероризму» і внести її у відповідний перелік Державного департаменту. Нині в цьому списку перебувають Іран, Куба, Сирія і Судан.

Держави, визначені у США як спонсори тероризму, автоматично потрапляють під чотири головні категорії санкцій: обмеження на отримання закордонної допомоги від США, заборону на постачання товарів і послуг оборонного призначення, контроль за експортом до них товарів і технологій подвійного призначення, а також низку фінансових та інших обмежень. Крім того, під інші санкції США потрапляють особи і країни, які беруть участь у певних різновидах торгівлі з визначеними державами-спонсорами тероризму.

Адміністрація президента США зобов’язалася розглядати і давати відповідь на громадянські петиції, оприлюднені у спеціальному розділі сайту Білого дому, якщо вони набирають визначене число підписів за певний час. Відповідь не мусить полягати у виконанні вимог петиції.

Адреса петиції: https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM

Інструкція (російскою): Если вы в первый раз на сайте, то пройдите простейшую процедуру регистрации - жмете "Create an Account", указываете свое имя, почту - вам приходит письмо, жмете в нем присланную ссылку, подтверждая правильность введенных данных - и всё, аккаунт ваш зарегистрирован на сайте на веки вечные. Т.е. пока Белый дом стоит )))

Обратите внимание, что сайт проверяет - человек вы или робот. Предлагается в последней графе ответить на простой вопрос - например, выбрать из трех чисел самое больше. Это просто )))

Возвращаетесь на страницу петиции - вам уже доступна зеленая кнопка (до этого она была серой, если память не изменять) "подпишите петицию" - жмем.

Без коментарів

Недокурок, викинутий в урну, набагато патриотичніше прапорця на автомобілі.

Здорово

Здорово, когда есть человек, который искренне любит тебя....
Я знаю, я в книге читал

оптимизм - это

оптимизм - это .... просто недостаток информации

Просто так

А вы следите за своей фигурой или просто .... наблюдаете

Срочно!!!!!!!!!!!

Репост
Железнодорожный вокзал, Донецк, Украина. Адрес вокзала: 83018, г. Донецк, пл. Привокзальная. Помогите, я в одиночку захватил вокзальный туалет (р-н ж-д вокзала), забаррикадировался, ни кого не пускаю, объявил Донецкую железнодорожную республику - не помогает, фашисты засранцы не пройдут, но у меня закончилась бумага, кто может макс. репост. Поддержите газетами и активированным углем, я долго не продержусь. Скажите Путину пусть вводит войска, а то засранцы двери выносят...

У меня 0 группа и отрицательны резус.

Фотоподборка пятницы (98 фото)

Хрен я найду человека на которого стоить тратить время.tears

А зачем Украине Крым.

Крым по сути сейсмоопасная скала с кусочком земли и каменным морским побережьем.
Нет ничего, включая воду. Поверьте, я знаю по одесским степям,  что такое нет воды - это полный капец, начиная смывом гавна и заканчивая урожаем. По статистике Крым зарабатывал 2 мрд. грн и брал дотации на 5-6 мрд. Все население целый год нихрена не далеют и только летом зарабатывают, как спасатели Малибу.
Ну хотят они жить в России - пусть живут. Россия даст им им дешевый газ, бензин.
Если посмотреть на карту, то Украина затопила по площади половину жизнепригодной территории Крыма под Каховское водохранилище, чтобы дать воду Крыму? Затопила лучшие в мире черноземы. Вы думаете Хрущев был дурак , что подчинил Крым Украине? Крым это такой гембель, что мама дарахая...
Так вот, если бы был референдум - я за освобождение Украины от Крыма.

Сторінки:
1
2
попередня
наступна