Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Росіяни , АТО, спілкування.

  • 10.03.15, 23:44
Є у мене знайомий у ВК. Давно знайомі (хоч і не бачились ніколи, але зараз це часто) , багато спільних інтересів, спільних смаків, у музиці, зокрема. В цілому хороша, нормальна людина. Але живе у Екатинорбурзі.
Сьогодні щось розговорились, поспорили, про соціалізм, здається, не важливо. Але все перешло в образи. Хоча він перший. В його уяві мій Луцьк - забите село, хоча я впевнений що його ....бург точно далеко від цивілізованого світу. Я ще при совдепії радіо слухав правдиве, та і пласти з польщі присилали.
А, так, в чому суть. Він все совдепію захищав. Ну що сказати. Гени рабів. На Волині ніколи не було рабства. Я не дивуюсь. що Клей став Мухамедом Алі. Я дивуюсь, що чорний може лишатись Джексоном. Адже це ім'я власника. Як і Іванов, чи Кисільв. Це імена рабовласників. Ти чій? Кісільов.
А ще. Коли я запитав, чи не соромно йому за те , що його співвідчизникі приперлись на мою землю і розстрелюють мирні сіста, він перервав діалог. Можливо і справді соромно.
Мені дуже шкода своїх російських друзів. Вони опинились у дуже важкому становищі, коли правда може коштувати навіть життя (Немцов).
Але давайте не ставати дебілами типу Кадирова. Наша країна воює з Росією Путіна, але не з Росією Толстого.
29

Коментарі

111.03.15, 00:24

А вот мне никого не приходило в голову назвать рабом.
Ни по месту жительства ни по происхождению.
Просто мысли такой не возникало.

Догадываешься почему?

    Гість: Стази

    211.03.15, 00:33

    а я не люблю й Толстого

      311.03.15, 01:32

      у них там опять совдепия. они всерьез верят что америка на днях загнется)))

        411.03.15, 05:02

        Я поряд з твоїм другом живу, сподіваюся що сам можу числиться в списку твоїх друзів. Двоє моїх товаришів зараз в ополченні, мені за них зовсім не соромно, честь, правда, справедливість - це їх кредо, був би молодше встав би з ними пліч-о-пліч. Хоча літо попереду може і приїду ще раз

          511.03.15, 05:09

          На настрої жителів регіонів з великим відсотком ВПК напластовується згадка про те, як жили при сссрі і зараз. При сссрі великі (в порівнянні з іншими) зарплати, відчутний пакет (санаторії, житло, авто і ін. до спецлітаків за кавунами, динями, помідорами, рибою, цитрусовими). Зараз - це стагнуючі підприємства, безробіття і неможливість "пожирувати", як колись, а також соціальне разшарування. В головах це асоціюється з розпадом сссра. А, хто розвалив ссср? Америка. А, хто є ті, хто "союзник" Америки? прєдатєлі і фашісти. Так, що не дивуйтеся. Так ж каша в головах багатьох наших співвітчизників.

            611.03.15, 05:10Відповідь на 4 від HOT_TABych

            що ти називаєш справедливістю? І, чого ті, хто знаходяться по другу сторону лінії фронту не справедливі?

              711.03.15, 05:14Відповідь на 6 від Poroshenko

              що ти називаєш справедливістю? І, чого ті, хто знаходяться по другу сторону лінії фронту не справедливі?С тобой можно и по русски, сколько людей столько и справедливостей. А к солдату у меня всегда отношение как к брату, каждый делает свою работу, каждый выполняет, отдает свой долг.

                811.03.15, 05:24Відповідь на 7 від HOT_TABych

                Ну, так ті, хто протистоїть сепаратизму теж виконують свій обов*язок. Щодо справедливості, то на територію України виїхало близько мільйона мешканців окупованих територій. І, ніхто з них не скаржиться на утиски. НІХТО! Більше того, багато громадян РФ шукають в Україні політичного притулку. Тому балачки про відсутність справедливості (якої в самій РФ немає і історія з Нємцовим тому доказ) в Україні - це звичайна і низькопробна брехня. А, багато з захисників "справедливості" з РФ їдуть в Україну не справедливість захищати, а банально заробити і щось ще й украсти. Я це знею не по газетах чи інтернету, а знаю з першоджрел ще з Чечні, бо в той період жив і працював в РФ.

                  911.03.15, 05:33Відповідь на 8 від Poroshenko

                  Ну, так ті, хто протистоїть сепаратизму теж виконують свій обов*язок. Щодо справедливості, то на територію України виїхало близько мільйона мешканців окупованих територій. І, ніхто з них не скаржиться на утиски. НІХТО! Більше того, багато громадян РФ шукають в Україні політичного притулку. Тому балачки про відсутність справедливості (якої в самій РФ немає і історія з Нємцовим тому доказ) в Україні - це звичайна і низькопробна брехня. А, багато з захисників "справедливості" з РФ їдуть в Україну не справедливість захищати, а банально заробити і щось ще й украсти. Я це знею не по газетах чи інтернету, а знаю з першоджрел ще з Чечні, бо в той період жив і працював в РФ.огой! Стоп! Давай не истериковать! Я же написал что будем общатся по русски.

                    1011.03.15, 05:36Відповідь на 8 від Poroshenko

                    я могу писать, думать и говорить на трех пяти европейских языках, меня ломает клавиатуру переключать. Фиг ты абсолют найдешь в гражданской войне.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      14
                      попередня
                      наступна