Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Я у шоці!

Коли йдеш на вибори, то ти не знаєш - який кандидат буде хорошим керманичем для нашої країни. Кожна людина, кожен виборець йде на вибори з надією, що наступний президент буде не такий, як попередні. Люди сподіваються, люди хочуть вірити.
От і я пішла на вибори у 2019 році і віддала свій голос. Не приховуватиму - я голосувала за Зеленського. У мене були свої причини і своє бачення, щоб проголосувати за нього. І в той момент я вважала, що це правильне рішення. Казати, що кожен помиляється, я не буду. До того ж, коли обирали президента тоді, ми не могли знати, як повернеться ситуація у подальшому, бо ніхто не очікував війни. Думаю, президент також.
Але Євробачення під час війни, 11 млн на цей нікому непотрібний зараз конкурс!... Це вже занадто. І це лякає, як не лякала окупація ЗАЕС.
Якби могла передбачити це - зіпсувала б свій бюлетень, але не відчувала б зараз такої відрази за свій вибір.

Все, покаялася.prostite
8

Останні статті

Коментарі

16.02.24, 16:01

Ні. Дуже важливо, щоб про Україну не забували. Щоб люди в інших країнах про нас пам'ятали і підтримували, тиснули на своє керівництво щодо допомоги Україні. Та й згадайте Азоасталь в 22 році.

    26.02.24, 19:06Відповідь на 1 від xMbIPEHOK

    Ні. Дуже важливо, щоб про Україну не забували. Щоб люди в інших країнах про нас пам'ятали і підтримували, тиснули на своє керівництво щодо допомоги Україні. Та й згадайте Азоасталь в 22 році.А що "Ні"?

      36.02.24, 19:11Відповідь на 2 від matveeva_olga

      Ні. Дуже важливо, щоб про Україну не забували. Щоб люди в інших країнах про нас пам'ятали і підтримували, тиснули на своє керівництво щодо допомоги Україні. Та й згадайте Азоасталь в 22 році.А що "Ні"?Не згодна з позицією щодо конкурсу

        46.02.24, 19:22

        Підтримую. В першому турі я голосувала не за Зелю, але у другому - хто завгодно, аби не Порох. І єдиним його противником було це зелене непорозуміння. Мене бісять люди, які зараз постять цю хуєту про "73% дибілів" чи шось подібне. Типу вони, блядь, такі ахуєнні провидці, все наперед знають.
        Голосувати потрібно було в будь-якому випадку: зіпсований бюлетень = подарований голос для фальсифікації.

        А з приводу продажного Євробачення, яке себе вже вичерпало ще років 10 назад, я просто в ахуї, якшо чесно. У Румунії, значить, нема коштів на це, хоча в них нема війни, а в нас, блядь, є. Аж зла не хватає. Там люди в окопах гинуть через брак амуніції і озброєння, а вони викидають 11 мільйонів тільки на нацвідбір. А скільки ще сама поїздка тих двох лярв обійдеться, мені даже думать страшно...

          56.02.24, 19:37Відповідь на 4 від little чайка

            66.02.24, 19:52Відповідь на 1 від xMbIPEHOK

            Ми так всіх заїбали, що навряд чи нам ще хтось допоможе.
            З таким рівнем корупції, некомпетентності і розтратою коштів - точно.
            Якщо, наприклад, безхатько біля магазину просить грошей один день - можна допомогти, кинуть якусь гривню. Але якщо він вже місяць сидить на одному місці, примількався - то навряд чи йому хоч хтось ще гривню дасть.
            За два роки можна було вже шось і самим зробить, а не подачки просить. Але ні, краще спиздить і набить власний карман, аніж побудувати патронний завод, наприклад.

              76.02.24, 19:52

              Утешься. Вспомни сколько дурней выбрали Януковича, я тогда даже проголосовала за Юлю, она бы все равно не прошла.

                86.02.24, 19:57Відповідь на 4 від little чайка

                Но много талантливых людей пройдут "мимо кадра", а могли бы стать легендами покруче битлов, заметь их нужные люди, опять же о нас думали бы, говорили не только, как о задрыпаной провинции, а, как о родине этих людей. И это жаль.

                  96.02.24, 20:02

                  Хмирьонок права...Україні дуже важливо бути на міжнародних площадках...я в шоці від того, що ви не бачити далі свого носа...біда..
                  а кажуть шо пенси ностальгують по совку...у молодих, таких як ви, в голові більше совка, ніж у пенсах...сорі, не втрималась
                  краще порахуйте скільки "'спі@#и" чинуші різного рангу в МО і не тільки

                    106.02.24, 20:02Відповідь на 6 від little чайка

                    Ми самі війну не потягнемо навіть якщо геть корупцію приберемо. Співвідношення сил не рівне. Це очевидно.
                    Якщо замовкнемо - не допоможе, а без допомоги програємо.
                    Стослвно корупції, наскільки мені відомо, є позитивні зрушення. Десь читала чи чула, що у війну такі процеси активізуються в силу сприятливих обставин, не залежно від країни. В жодному разі не виправдовую, пояснюю, щоб було розуміння процесів.
                    Кожен факт по військових треба розслідувати і карати максимально суворо. Той же одяг в епіцентрі з бірками "не для продажу". І про брак снарядів не з чуток знаю.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна