хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Звернення профспілкової організації національного

  • 14.04.17, 16:23

ЗВЕРНЕННЯ
ПЕРВИННОЇ ПРОФСПІЛКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ
НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ ДО КОЛЕКТИВУ МУЗЕЮ.

Первинна профспілкова організація НМІУ наголошує, що не веде боротьби проти співробітників, які прийшли до музею за часів директорства Т. Сосновської.

Ми усвідомлюємо, що нові співробітники музею також потерпають від свавілля та протиправних дій генерального директора. Тим більше, що з кількох десятків молодих людей, які прийшли до НМІУ разом із Т. Сосновською, у музеї лишились лічені одиниці.

Первинна профспілкова організація НМІУ з розумінням ставиться до того, що не витримавши пресингу з боку генерального директора, боячись втратити улюблену роботу та засоби до існування, частина співробітників змушена публічно висловлювати підтримку Т. Сосновській. Цих людей ми закликаємо подолати свій страх і нарешті стати самими собою.

Наша вимога – відсторонення від керівництва музеєм нелюдяного та некомпетентного гендиректора Т. Сосновської, яка своїми протиправними та непрофесійними діями поставила найавторитетнішу музейну установу України на межу колапсу та обрання нового генерального директора нашого музею на конкурсній основі.

Т. Сосновська штучно роздмухує конфлікт у колективі, бо лише з каламутного болота недовіри, напруги дезорганізації та протистояння звикла отримувати особистий зиск.

Ми висловлюємо впевненість, що в музеї звільненому від сваволі Т. Сосновської, знайдеться місце для усіх компетентних співробітників, незалежно від профспілкової орієнтації, а недовіра і протистояння залишать стіни нашого музею разом із призвідницею конфлікту.

Профком.

Патріоти НМІУ
0

Коментарі