хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

До мети -разом!

  • 02.11.16, 09:43

З 31 жовтня по 01 листопада 2016 року у м.Вінниці відбувся круглий стіл «Активний відпочинок молоді з інвалідністю крізь призму доступності» в рамках проекту «Інтеграція молоді з функціональними обмеженнями у суспільство «До мети - разом!», що проводять ВМГО «Соціальний вектор» та ГО «Гармонія» за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації.

Під час роботи круглого столу були обговорені питання основні проблеми та питання щодо доступу молоді з інвалідністю до активного відпочинку (зокрема в сфері рекреації та культури, та шляхи їх вирішення.

У роботі круглого столу взяли участь представники Вінницької обласної державної адміністрації, Вінницької міської ради, депутати Вінницької міської ради, представники громадських організацій з різних регіонів України.

       Особливий інтерес у учасників круглого столу викликали презентація результатів проектів, які реалізувала ГО «Гармонія»: «Шаленні мандрівники» та «Гостинна Вінниця».

   Розроблені за результатами круглого столу будуть передані для подальшого використання до органів державної та місцевої влади



0

Коментарі