хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

“Музеї України”: Цілком таємно на 2+2

  • 11.04.17, 17:05


Тема пошуків суперскарбів буде популярною завжди. І команда журналу “Музеї України” залишається тут у лідерах експертних оцінок. Журналісти часопису доторкнулися до таких історичних таємниць, значення яких широка публіка зрозуміє не скоро.

Чого варті розслідування про Конвой фюрера, українську субмарину Рейха, танки-сейфи Вервольфу, скарби, козацтво, різноманітні загадки…

Радо відгукнулися на запрошення відомої передачі “Цілком таємно”. Приємно, що до ефіру програму готує один з кращих журналістів каналу 2+2 Микола Різник. Можливо, будуть захопливі експедиції…

13901379_556736137861369_4408659442995958079_n-Ми не випадково запросили представників часопису “Музеї України”! – відзначив журналіст каналу 2+2 Микола Різник, – Програма орієнтовно буде про танки-сейфи Вервольфу і про сліди зниклого золота Західної України і Держбанку УРСР. Хоча, ми нині аналізуємо отриманий масив інформації. Глядачам буде однозначно цікаво! Дивіться 2+2!

На “2+2” ПРЕМ’ЄРА нового сезону документального проекту Цілком таємно, що розкриває невідомі деталі відомих, на перший погляд, подій та явищ.

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Корупційні скандали, події в зоні АТО, масова еміграція з країни, контрабанда і контрафактні ліки – неповний перелік тем, які підійматимуться в програмі.

http://2plus2.ua/program/cilkom-tayemno-452292.html

У новому сезоні Цілком таємно розслідування загадкових історичних фактів пов’яжуть події сьогодення зі страшними таємницями минулого і можливими наслідками в майбутньому.

Дивіться новий сезон програми Цілком таємно щосереди о 18:00 на каналі 2+2.

 

QwTmuaIDxKQ-Нині цикл програм “Цілком таємно” є безсумнівним лідером українського історичного телевізійного формату! – зауважив редактор журналу “Музеї України” Віктор Тригуб, – Було приємно співпрацювати! З нетерпінням очікуємо нових випусків!

Історія зберігає чимало загадок!

Ростислав Тригуб

0

Коментарі