Батат

Теперь я знаю, батат самое быстрорастючее что-то. Разные сорта растут с разной скоростью...одни со скоростью ракеты, другие со скоростью самолета. Ну это я загнула конечно, но батат молодец однозначно! Спустя месяц уже можно срезать первый материал для будущей посадки.
Дальше фоточки по мере роста.



А это вам красоты для правильного настроения. Муж готовится к 8 марта, дамам на работе будет дарить ...ну и мне наверное, там парочка лишних smutili.


Всем пис! 

А ну, політикани, посуньтеся ...

Весна наче вже стукає в двері і точно вже б'є у голову. Хочеться робити якісь перестановки в кімнатах, рятувати світ і придумати нову зачіску. Худнути хочеться ще більше ніж на початку, але воно виходить все повільніше. Але ж виходить!
Не сказати, щоб я сильно вже стараюся. Фітнесом займатись ніколи, бігати не хочеться... Едине, що добре вдається так це трохи закрити рота. Хліба і цукру не їла з 28 січня і, якщо чесно, не дуже страждаю.
На сьогодні я худну рівно місяць.
Мої результати:
Було

Стало

Маю: 92.9  - 88.0 = 4.9 кг
Талія: мінус 7 см.
Бедра: мінус 4.5 см
Нога типу Ляшка: мінус 2 см

Вчора приходив кум, він різко кинув палити. От якось прокинувся і вирішив, що досить. Дуже багато років курив, я думаю, що не менше 25-ти і в одну мить перестав. Ділився відчуттями. Я зловила себе на думці, що жерти і палити однакова звичка і що кинути палити, це як перестати жерти. Ти в одну секунду, розумієш, що тобі потрібні зміни. Впевнена, що спільне в курінні і перекусах смачненьким вже хтось досліджував. І цигарка і зайвий бутер тобі не потрібні, але відмовитись від задоволення нема сил і ти придумуєш сотні причин, щоб зловити короткочасний кайф. Якщо я скажу, що у мене нема ломки, то я збрешу. Іноді так хочеться купити Наполеон і сісти перед телеком та влупити його весь до останньої крихти, але Він терпів і нам велів. 

Не виходить вставити відео з інстаграма , але ками вставила.

Вот вам я опять и снова

Итак, снова я. Терпите меня, я все еще не сдаюсь. Вес снижается, но уже со скоростью чепыряхи. Худею в основном за счет уменьшения калорийности. С 28 января умяла 3-х литровую банку квашеной капусты и начала следующую. Столько капусты не ела наверное в своей жизни никогда. Если увидите ник "Коза", знайте, это бывшая Муха-ха-ха.
Взвешиваюсь утром в одно время. Сегодня вот:


Кто офигел, переверните картинку. Это пока не 68, а 89. Признаюсь, что видела уже цифру 88 с хвостиком, но один раз и не долго. Верю, что скоро снова ее увижу.
А пока: 92.9 - 89 = 3.9
Ну и на этом спасибо.

Была у родителей после почти трехнедельного перерыва. Папа заметил, что я похудела. Муж сволочь нихрена до сих пор не заметил, а на днях выдал:"Кажется, у кого-то попа за зиму подросла". Штааа?!!!! Я уже неделю влажу в штаны и талия уменьшилась на 6 см...попа подросла. А может у кого-то зрение сузилось...пердун старый (он все таки на 4 года старше)? В такие моменты хочу убить его бензопилой, но потом понимаю, что содержать меня больше некому и отхожу.

На улице наступило настоящее весеннее тепло, повылазили все собачьи какашки, но на душе хорошо...хотя еще обещают морозы.
Уже жду настоящей весны, а там ...


И еще. Вспомнила сегодня песенку.  Не спала несколько ночей в девяносто каком-то году, чтоб  поймать её на Мтв и записать на магнитофон.


Про батат

Писала раніше, що хотіла би на городі вирощувати батат. Хотіла - вирощуй! Замовила у спеца декілька сортів і отримала черговий привід для щастя.
Замовляла тут. Чувак профі, він ще є на ФБ. Прислав навіть більше, ніж я проплатила.

Сорти вибирав він на свій розсуд. Я тільки написала регіон де думаю вирощувати і щоб бульби були всередині різних кольорів.
Оце я отримала.


Всі сорти були підписані, на бататі вже були росточки і запаковано було так обережно, шо жоден не зламався.
Я зробила, як пишуть люди, поклала бульби на пророщування у суміш землі і тирси. Вибрала саме цей способ, можна ще ставити в банку з водою. 
Нині маю результат.


До посадки думаю щось буде. Батат, забула написати, садиться не бульбами, а розсадою.

Ну і знову все в одній замітці покажу.
Оце мої гібіскуси ростуть 

А це зимують росянки


На зиму росянки стали миршаві, але то тимчасово.

І тут всіх люблю. 

День якійсь там. Муха-ха-ха

Думаєте я здалася?! Ні. Я маленькими кроками йду до мети. Мета моя поки не змінилася, хочу схуднути і влізти в свої любимі штани. В нелюбимих вже застібнулася молнія і це мене несказанно тішить.
За цей малий проміжок часу, я вже вивчила корисні продукти, добре знаю дні, коли в АТБ морква по акції і дякую собі розумній, що восени наморозила купу овочей і грибів.
Моє меню приблизно таке


Починаю розуміти веганів. Але все ще хреново розумію сироїдів.

Познаходила фотки себе худої і дуже тішуся, що десь в мені чекає свого виходу така сама краля...канєшно не дуже молода, але така сама гарна.

Це моя вага на сьогодні. Фото робилося пару днів тому, але вага не змінилася і тому маю що маю.


Отже: Початок 92,9 кг
            Зараз 89,2 кг
Маю:  - 3,7 кг

А тепер музична пауза для любителів гарного року. Хоч я і маю тут імідж шаленої домогосподарки, але худну я під "правильну", як каже мій старший синок, музику. Пам'ятаєте гурт Nazareth? Тааак, старі пердунці не здаються і у 2018-му випустили бомбезний альбом з новим вокалістом. Тадаааам!



Ну і про політику трохи. Сама моя велика образа на совок і люті 90-ті не через те, що мій татусь змушений був збирати шипшину, щоб потім обміняти її на кросівки Адіки і джинси Левіс для його єдиної любої булочки, тобто для мене... Ви ж пам'ятаєте цей жах, коли щоб вдягнутися більш-менш нормально, люди ходили і збирали сировину і в спец. магазинах, де чомусь були якісні закордонні речі, пару мішків шипшини мінялося на кросівки, або супермодну дуту курточку? Ні? У нас таке було. Не знаю звідки у мого папулі (ярого комуніста і навіть зараз шанувальника СРСР) була тяга до моди, але вдягався він сам і нас з мамою намагався нарядити не в центральному універмазі, а десь інде. І шукав для цього легальні способи, бо закон він ніколи не порушував і чітко знав всі заповіти товаріща Лєніна.

Так ось продовжу... Більше всього мене душить образа, що коли весь світ слухав Роллінг Стоун, АС/DC, і Назарет, ми слухали Юрія Антонова і ВІА "Самоцвєти".
Недавно дивилася "Богемну Рапсодію"... Фільм чудовий, актори зіграли шедеврально! Хто ще не дивився, гляньте, не пошкодуєте ...ну звісно, якщо ви любите Queen як і я. Кого Фредді Меркьюрі не заводить, того фільм може і не вразити. Я особисто на останніх кадрах ревла як недоїна корова. І тут я подумала: "Бляхо-мухо....як шкода. Який мудак міг заборонити слухати Роллінгів і дозволити слухати Лєонтьєва. 
Отака вийшла замітка. Ну і ще...думка моя і про мене. Всі уподобання мої особисті і можуть відрізнятися від інших. Якщо комусь подобається дискотека 90-х, Алла Пугачова і таке інше, нічого не маю проти, то ваше, але не моє. 
А це стара пісня. Одна з моїх най-най-най любимих. Як її чую, то хочеться назад в свою юність, викинути всі касети з руським роком (так, я шаленіла від Бутусова і Агати Крісті) і слухати оце. 



Або це. Ну чули ж цю пісеньку 1000%



Ну не буду казати, що я зненавиділа старі альбоми Бутусова. Зовсім ні. Я їх зараз просто не слухаю, а якщо десь чую, то вспливають гарні спогади про ті чудові роки, коли я була молода, гарна і наївна. А ще у мене іноді виникає думка, що я мала народитися в часи хіппі, курити травку і виступати проти війни у В'єтнамі. Може ця думка у мене сформувалася під впливом "тлєтворного вліянія Запада", але дуже мене пре вся та движуха. 

А це кубло старшого. Поїхав на навчання і залишив мамі срачі канєшно...за шо получить пізніше... але, я думаю, що він іде в правильному напрямку... не рахуючи нездатності  зберігати порядок на поличках.



P.S. Нагрузила да? Сорі. Пишу замітки не так часто, як хотілося би і тому втулила все й одразу. 

P.P.S Зара ще накалякаю в UДачні цедулки і піду їсти парену брокколі ))))

Ну і звісно всіх люблю. Як завжди, ваша відверта і язиката Муха.

А ведь вчера ...

  • 31.01.19, 12:37
...было 40 дней как ушел Doppler



Мы тебя помним. Прости всех нас и прощай.

Похудей-ка. Правила змінюються

  • 30.01.19, 10:45
Дівчатка, хто йде з нами, вирішила зробити наше товариство таємним. Як показала практика нашого сайту і моя наївність, нічого тут не сприймається серйозно. Тому досягати мети будемо тихо, але результативно.
Моя мотивація худнути публічно залишаеться в силі. З інтервалом 2-3-4 дні я буду світити цифрами у себе в блозі, а потім переносити свою замітку в нашу спільну групу. Хто хоче нехай робить так само. Все ОСОБИСТЕ за бажаням, але :

1. Все, що відбувається в спільноті, залишиться в спільноті 
2. Якщо ти сумніваєшся, то дивись п.1
3. Якщо хтось з учасників буде розголошувати інформацію і будуть докази, то цей учасник буде виключений з товариства.


P S. Ця замітка тимчасова.

P.P.S. Злі ви, йдемо ми від вас 


Політичне трясця. Про списки

  • 17.01.19, 11:46
Оце вже пару разів натрапляла в політичних замітках на списки в камах. Ви що, вибачте за таку мою російську, йобнулісь?! Вважаєте, що маєте право складати якісь списки? Не тяжка ноша ділити на свій-чужий? Навіть не знаю, що це за перелік, але підозрюю, що за уподобаннями майбутнього президента. Мені от цікаво, що ви цим хотіли сказати?! Список кого?! Розумних? Дурнів? Гидко на це дивитись, нагадує рашку. А тепер вибачте, що не втрималась, але накипіло.
Якщо ви дійсно бажаєте знати приблизний рахунок наступних виборів, то зробіть замітку і знизу додайте опитування з прізвищами кандидатів ...хоча з такими клонами і підходом до діла як тут. Ех ви... списки вони складають

Биография кандидата

  • 16.01.19, 12:52


1- Я, Муха-ха-ха Цокотуховна Позолоченная-Брюхина родилась на i.ua позже чем хотелось бы мне и раньше чем хотелось бы другим, в эпоху изгнания Вискариона, в доАнечкин период, эпоху расцвета заметок "сайт умер, сайт уже не тот", а именно 25.11.2013г. Место регистрации - говори не говори лучший город Бровары, Украина.
2 - Почти честный гражданин i.ua, правдиво указан возраст, дата рождения и место проживания. Аватарка приближена к оригиналу, практически никогда не менялась. Клонов не имею и не имела. 
3 - Образование жизненное, наступала исключительно на свои грабли.
4 - Трудовая деятельность - Заметки пишу редко, но страстно и от души.
5 - За годы нахождения на сайте старалась. Создала сообщество "UДачные цедулки", могла и больше, но не смогла. 
6 - За самоотверженную борьбу и тексты под хештегом "Вискариону волю!" была  в разное время награждена двумя орденами и отправлена в бан на неделю, после чего была обижена и мстила малоподлым образом, напоминая при любом удобном случае, что админы - козлы.
7 - С инакомыслящими обычно находила общий язык, но своего мнения не меняла. Ненормативную лексику использую только в порывах страсти и никогда для оскорбления.
8 - Грошову заставу не вносила. Денег нет, берите даром.

Результат пошуку зображень за запитом "купаться в деньгах"

Когда стану президентшей, хочу, но не обещаю:
- выпустить всех политических на волю
- загрузить смайлик собачки и мужской письки
- разрешить в комментариях вставлять картинки и гифки
- открою лица админов и разрешу бросать в них какашками
- установлю строгий лимит на политические заметки, не больше 10-ти в день
- заставлю всех друг друга любить под страхом смертной казни (не опошлять и не применять к данному закону свои пошлые фантазии)

Мой слоган: "Женщиа создана для любви, а не для политики, но если надо, то надо!!!"


Духи сломанных веточек

Нашла в ФБ. Мне показалось это таким чудом, что не удержалась и решила показать вам. У вас никогда не возникает чувства обиды, что не вы что-то придумали. У меня сейчас именно такой случай. Так мило, что хочется чтоб хотелось плакать.













Ну ведь красиво же ...