Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

Ще, про "подєльніка" медведчука

Нардеп Ланьо покинув Україну вчора ввечері, міліція була в бойовій готовності




Народний депутат України, екс-“регіонал” а нині член парламентської групи “Вибір народу” Михайло Ланьо ввечері п’ятниці, 10 липня, близько 21-22 години, покинув територію України.
Нардеп Ланьо покинув Україну вчора ввечері, міліція була в бойовій готовностіПро це повідомляють джерела Закарпаття онлайн у правоохоронних органах.

Швидше всього, він вирушив у напрямку Австрії, через Угорщину.

Підтвердити або заперечити цю інформацію мали би в Державній прикордонній службі України, яка відстежує в’їзд в Україну і виїзд з неї за допомогою системи “Гарт”.

При цьому, М.Ланьо з самого початку мав взяти участь у призначених на 12.00 в спорткомплексі “Антарес” переговорах, які потім стали початком масштабного збройного конфлікту в Мукачеві за участі кримінальних елементів з оточеня М.Ланя (Блюка), “Правого сектора” та міліції під керівництвом С.Шаранича.

При цьому керівництво закарпатських правоохоронців було попереджене про майбутній конфлікт, більше того, щонайменше з ранку сьогоднішнього дня частина підрозділів перебували у стані бойової готовності. Відповіді на питання, чому міліція не запобігла конфлікту, зупинивши озброєних бійців “Правого сектора” на під’їзді до Мукачева, а також доустила, що озброєний криміналітет з оточення М.Ланя чекав в спорткомплексі “Антарес”, наразі немає.

Як підсумок, в Мукачеві відбулося масштабне збройне зіткнення, в якому є понаддесяток поранених і щонайменше троє вбитих, а також підірвані ймовірно з гранатомета міліцейські авто.

Зараз конфлікт триває і оточені бійці “Правого сектора” тримають оборону в районі села Лавки.

"подєльнік" медведчука,заклятий хуйловець, поганяло "блюк"

Михайло Ланьо як сторона конфлікту в Мукачевому. Топ-факти про нардепа16:16, сьогодні 25883
Михайло Ланьо як сторона конфлікту в Мукачевому. Топ-факти про нардепа
Михайло Ланьо / galagov.tv

Стрілянина в Мукачевому 11 липня стала наслідком конфлікту між представниками "Правого сектора" та оточенням нардепа Михайла Ланьо. Обидві сторони вже виступили із заявами, звинувативши одна одну у вчорашній трагедії, яка призвела до загибелі людей.

У цьому матеріалі ми зібрали головні факти про нардепа Михайла Ланьо, який є представником депутатської групи "Воля народу".

1. Михайло Ланьо — колишній член Партії регіонів. У 2012-2014 роках був народним депутатом у Верховній Раді сьомого скликання. Політика пов'язують також зі скандальним лідером організації "Український вибір" Віктором Медведчуком.

2. У сьогоднішній Раді Ланьо входить до складу комітету ВР з питань запобігання і протидії корупції.

3. "Темне минуле". Неофіційно нардепа звинувачують у тому, що до 2000-х він очолював найпотужніше на Закарпатті злочинне угруповання, яке мало відношення до наркоіндустрії. У ЗМІ поширюють також інформацію про те, що Ланьо судили за зґвалтування і підозрювали у вбивстві.

4. Прізвисько з кримінального минулого — "Блюк".

5. Головне звинувачення з боку "Правого сектора": Ланьо "кришує" контрабанду сигарет на Закарапатті.

6. Ланьо заперечує свою причетність до контрабанди. Мовляв, таких доказів ніхто не має. Нардеп пояснює, що кримінального авторитета робить з нього перед виборами Віктор Балога.

7. Стрілянина у Мукачевому 11 липня розпочалась з території спортивного комплексу "Антарес", який належить нардепу Михайло Ланьо.

Дивіться також: Кривава стрілянина у Мукачевому: версія двох сторін

Інформація: відкриті джерела, "Єдність.Інфо".

Повна жопа, якщо це не провокація

«ПС» закликає знищувати бійців СБУ та МВС і починати підготовку до повстанської боротьби по всій Україні
Ваня Герман 12 липня 2015, 10:15
 4605
«ПС» закликає знищувати бійців СБУ та МВС і починати підготовку до повстанської боротьби по всій Україні


Відповідну інформацію розмістили на своїй сторінці у одній з соціальних мереж ДУК ПС, новину повідомляє «Преса України».
У ДУК ПС опублікували нову заяву, стосовно подій, які відбулись у Мукачево.

Наразі бійці Правого Сектора перебувають у оточенні, до Мукачево направився Дмитро Ярош, а у одній із соціальних мереж опублікували скандальну заяву:

«НАКАЗ ПО 1-му ВІДДІЛУ РОЗВІДКИ ДУК ПС

1. Всім РГ та ДРГ 1-го відділу розвідки ДУК ПС покинути бази постійной дислокації і перейти в режим бойового виходу.

2. Вважати підрозділи і співробітників МВС, СБУ і ін., що зараз ведуть бій з підрозділами Правого Сектору, блокують їх чи якимось чином приймають в тому участь - державними злочинцями, які підлягають роззброєнню, а у разі спротиву - знищенню.

3. У разі неприпинення бойових дій до 00.00. 13.07.2015 наказую приступити до ліквідації всіх осіб, причетних до нападу на членів Правого Сектору чи віддання відповідних злочинних наказів, по всій території України і не зважаючи на їх посади.

4. У разі спроб затримання чи роззброєння відкривати вогонь на ураження.

5. Бути готовими до розгортання повноцінної збройної повстанської боротьби на території всієї України проти внутрішньо-окупаційного кримінально-олігархічного режиму.

6. Командирам підрозділів 1 від. розвідки ДУК ПС довести даний наказ до відома всього особового складу підрозділів», - зазначено у заяві.

Нагадуємо, що заблоковані на Закарпатті бійці «Правого Сектору» записали відеозвернення, в якому розповіли, чому та як розпочалася перестрілка в спортивному комплексі «Антарес», що знаходиться по вулиці Лермонтова в Мукачево.

Читайте також:

Початок громадянської чи, очищення від корупції?

Силовики заблокировали тренировочные базы «Правого сектора» на западе Украины
Сегодня, в 14:15

Сегодня утром представители силовых структур заблокировали все учебно-тренировочные базы «Правого сектора» в западных областях Украины. Об этом сообщил пресс-секретарь «ПС» во Львовской области Тарас Кузяк.

«В настоящее время семь БТРов и большое количество правоохранителей, которые не представляются, окружили тренировочную базу в Сколевском районе Львовской области, которая расположена неподалеку от города Сколе. Вход-выход с базы, где постоянно проходят обучение от 20 до 100 активистов «Правого сектора», которые оттуда отправляются в зону проведения АТО, заблокирован. Такая же информация поступает из других учебно-тренировочных баз, которые находятся на территории западных областей», - сказал Кузяк УНИАНу.

По его словам, силовики, очевидно, таким образом блокируют возможность активистам «ПС» отправиться «на помощь побратимам в Закарпатье».

«Сейчас к каким-либо активным действиям силовики не прибегают. Мы надеемся на здравый смысл, однако в случае штурма базы в Сколевском районе мы готовы прибегнуть к сопротивлению, и уже активисты «ПС» выставили блокпосты в районе окруженной базы возле Сколе», - заявил Кузяк.

Напомним, 11 июля в результате стрельбы в Мукачево пострадали не менее 10 человек, в МВД подтверждают информацию об одном погибшем . Прокуратура сообщила, что 20 вооруженных лиц в камуфляжной форме с надписями «Правый сектор» и соответствующими наклейками на автомобилях, с целью распределения сфер влияния, назначили встречу местным жителям в одном из кафе. После на почве конфликта они начали стрельбу.

В «Правом секторе» сообщают, что в стрельбе в Мукачево замешаны нардеп Михаил Ланьо и Виктор Медведчук. Также, по данным ПС, в ходе ожесточенного боя были убиты два бойца ПС, четверо получили ранения, двое из которых - тяжелые.

Следственным отделом прокуратуры Закарпатской области начато расследование по факту создания преступной организации и террористического акта.

Лидер ПС Дмитрий Ярошвыехал в Киев, где активисты «Правого сектора» объявили бессрочный митинг возле Администрации Президента. «ПС» требует отставки главы МВД Арсена Авакова.

Народный депутат Мустафа Найем сообщил, что конфликт произошел из-за передела рынка контрабанды сигарет. В свою очередь нардеп Ланьорассказал свою версию происходящего

Также бойцы «ПС» озвучили свои условия, при которых они готовы сдаться. Также они заявили, чтособираются блокировать выезды из Львова, чтобы не пустить украинских военных в Мукачево.

Утром 12 июля стало известно, что бойцы «Правый сектор», которые участвовали в перестрелке в Мукачево, отказываются сложить оружие по требованию правоохранительных органов.

Хто є hu

Нардеп виступив із чотирма питаннями до Ланя щодо мукачівських подій 12.07.2015 07:30 Нардеп Мустафа Найєм, який зараз перебуває у Мукачеві, де відбувається збройне протистояння поміж міліцією і "Правим сектором", виступив із запитанням до сторони конфлікту, з якої усе почалося. "Мукачеве. Багато інформації про "Правий сектор". І взагалі нічого про іншу сторону конфлікту. Жодним чином не виправдовуючи застосування зброї бійцями Дмитра Яроша на мирній території, хотілося б почути голос колеги-депутата Михайла Ланя. У мене до нього кілька запитань: 1. Що було предметом зустрічі з представниками "Правого сектора"? 2. Якщо конфлікт розвивався давно, в чому він полягав, і чому Ланьо не звертався до правоохоронних органів раніше? 3. У коментарях пресі пан Ланьо стверджує, що за "Правим сектором" стоять конкретні люди. Хто вони і чому він їх не називає? 4. Чи має він якийсь стосунок до тіньового бізнесу в області? Мені здається, без відповіді на ці питання розгляд ситуації не буде об'єктивним", -- додав Мустафа у дописі на Facebook. Експрес онлайн
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2015/07/12/143138-nardep-vystupyv-chotyrma-pytannyamy-lanya-shchodo-mukachivskyh-podiy

75%, 3 голоси

25%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

ху*ло1 шаленіє від задоволення

Євген РибчинськийНародний депутат України
Мудачево!12 липня 2015, 00:53

Я не уявляю, щоб член конгресу США "кришував" митницю або якусь іншу фіскальну установу.

Я також не уявляю, щоб "морські котики" на прохання цього члена приїхали в офіс до іншого конгресмена домовлятися про розподіл сфер впливу у якомусь регіоні.

Мені ще важче уявити бійців і ветеранів "морських котиків" під Білим домом.

А про гранатомети я би сказав, що сценаристам Голівуду таке не насниться і після наркотичної вечірки.

Та нащо нам Голівуд, коли бойовик можна подивитися на власні очі в 4D. Мукачево, контрабанда, депутати, Правий сектор і гранатомети...

А попереду міські вибори.

Цікава країна моя Україна!

P.S. А в цей час десь під Донецьком починається щось страшне.

Аналіз України до і після Мукачево

Шесть плохих последствий для Украины и Петра Порошенко после событий в Мукачево
Святослав Швецов, "Хвиля"

Перестрелка в Мукачево Правый сектор

Сегодня в Мукачево произошли известные события. “Правый сектор” стрелялпо милиции. Милиция стреляла по “Правому сектору”. Трое убитых, несколько раненных. Вся Украина на ушах. “Правый сектор” собирается возле АП.  Порошенко приказал разоружить бойцов ПС. Ярош утверждает, что милиция стреляла первой. Что все это значит?

На самом деле происходящее не укладывается в рамки конфликта «хорошие против плохих». Как бы кто лично не оценивал ту или другую сторону. Всё гораздо шире и печальнее. Сейчас мы видим аналог Врадиевки лета 2013-го в новых, изменившихся условиях. То что происходит — это последний маркер того, что система нынешней украинской власти может теперь рухнуть в любой момент. Таким же маркером была Врадиевка два года назад. Т.е. что-то подобное неизбежно должно было произойти. А конкретный повод не имеет значения.

Теперь, как и после известных событий два года назад в Николаевской области, неизбежен силовой путь ликвидации нынешней власти. По какому поводу, в какой срок и в какой именно форме предсказать невозможно. Но общее направление процессов окончательно понятно.

Украинская псевдоэлита, которая ничему не научилась после Майдана, привела систему в окончательный упадок. Который, на данный момент, характеризуется следующими признаками:

1. Государство потеряло монополию на насилие. В немалой степени этому способствовала позиция властей — «ни мира, ни войны» с РФ. В итоге мы с одной стороны имеем мобилизацию протестной части украинского общества. В т.ч. и вооружённую мобилизацию. При том, что данная часть общества крайне неоднородна по своему качеству.

С другой стороны на лицо несостояние и, главное, нежелание «старых» силовых структур бороться за сохранение нынешней правящей псевдоэлиты у власти. В т.ч. и потому, что значительная часть «силовиков» не уверена в перспективах собственного обогащения в будущем. А «новые» силовые структуры не созданы. т.к. цели и задачи «новых силовиков» входят в конфронтацию с интересами правящей псевдоэлиты.

2. Государство потеряло право на арбитраж. Тотальная коррумпированность всех судов, прокуратур, мвд привела к тому, что обычный гражданин начинает искать правды и защиты либо у «робин гудов», либо надеясь на собственные силы. Рано или поздно это неизбежно приводит к силовому противостоянию. Сначала к локальным, затем ко всеобщему.

Кроме этого, нынешняя украинская власть не может «развести по углам ринга» основных бенефициаров нынешней конфигурации государственной системы — финансово-промышленные группы. Необходимо отметить, что нынешний Президент не мог быть выбран без согласованного «назначения» его на должность украинскими ФПГ. Естественно, что такое «назначение» предусматривало раздел сфер влияния, бюджетных потоков, приоритетных дотационных потоков и всего остального, ради чего уже 24 года существует Вторая Украинская республика. Но постоянное сокращение ресурсов в стране, которое уже приняло необратимый характер в рамках нынешней системы, порушило все компромисы и договорённости. Грубо говоря, делить и переделить остаётся всё меньше и меньше. А аппетиты не уменьшаются. Соответственно, кем то надо «жертвовать».

3. Государство не в состоянии осуществлять управление. Ни на законодательном уровне, не на уровне исполнения решений. Процесс сокращения ресурсов требует реформирования системы государства. Реальное реформирование государства вступает в противоречие с личными интересами бенефициаров — украинских ФПГ и высших чиновников. Законодательная власть в стране в подавляющем большинстве — это лоббируемые бенефициарами партии. Соответственно, действовать против собственных кормильцев они не будут. Приход к власти в Украине реально реформаторских политических субъектов демократическим путём невозможен. Т.к. на это нужны деньги, которые в необходимом для такого процесса количестве, есть только у нынешних бенефициаров. Ну не будут же они сами себя хоронить. Чиновники среднего и нижнего звена перестают работать.

Во-первых, они также не уверены в том, что усидят на местах в ближайшее время.

Во вторых — обнищание бизнеса приводит к тому, что основной доход чиновника (взятка и откат) стал значительно меньше. А «на зарплату» он работать не будет. В лучшем случае это заканчивается итальянской забастовкой.

Плюс сопротивление сепаратистки настроенных чиновников и законодателей.

4. Международная легитимность нынешней украинской власти. Это, пожалуй, последнее, что осталось у нынешней украинской правящей псевдоэлиты. При этом на Западе от украинской власти уже реально усталии разочаровались. Если кто-то думает, что Запад Украине «помогает», то он глубоко ошибается. Никто не поддерживает воров и бандитов. Запад в войне России против Украины отстаивает свои интересы. Которые заключаются в приведение поведения российской власти в соответствие с международными нормами. То, что это на данный момент совпадает с интересами Украины, не является заслугой украинских властей. Скажем так — повезло. К тому же Запад не готов признавать смену власти в стране не политическим путём (поэтому, кстати, всех путчистов, мятежников и революционеров ожидают огромные проблемы в случае их «успеха» на международном уровне). По большому счёту, Запад с гораздо большим удовольствием имел бы дело с новой украинской властью-реформаторами. Но при этом тот же Запад хочет, чтобы прежняя власть сменилась на новую в результате «демократических процедур». А это невозможно в принципе.

А теперь «вернёмся» в Мукачево. Вне зависимости от от того, как конкретно закончится «Закарпатский конфликт» системные проблемы никуда не исчезнут, а только будут нарастать. Всеобщим «восстанием» и сменой власти данная ситуация, по моему мнению», не продолжится. ПС не обладает массовой поддержкой среди населения в целом, а население, всё же, ещё не окончательно готово рвать власть на британский флаг под руководством «кого угодно».

Но это всего лишь дело времени. Теперь — весьма недолгого. Скорее всего, до большого социального взрыва осталось меньше года. И он может произойти в любой момент и по любому поводу. Сама ситуация в Мукачево является следствием распада нынешней системы. Мы имеем конфликт, при которой одна сторона (нардеп, мвд и т.д.) является преступниками и вторую сторону (ПС), которая ломает локально систему незаконным методом. И тут неважно что на самом деле происходит — «борьба за справедливость» или передел сферы влияния. Важно то, что из-за перечисленных выше причин законными способами систему не сломать.
Поэтому неминуемый социальный взрыв будет происходить совершенно «недемократическим» и «незаконным» (в понятиях нынешней системы» путём.

При этом ситуация 2015 г. отличается от ситуации 2013 г. в худшую для власти сторону:

1. В отличии от Майдана сейчас есть зачатки политических субъектов, которые контрсистемны власти. Я не говорю, что они реально реформаторские. Пока что реальных внятных предложений реформ я не видел ни от кого. Но данные политические структуры состоят во многом из других людей. Хотя и «растут» от тех же корней, что и «старые субъекты» — от украинских ФПГ. Но имеют большую свободу в принятии решений. Зачастую решения не умные (мягко говоря). Но в ситуации неизбежного социального взрыва роли сюзерен-вассал вполне могут измениться. История знает тому немало примеров.

Почему это важно? Потому что любой конфликт должен заканчиваться политическим решением. Иначе — это полный развал страны. Майдан закончился приходом к власти той же украинской псевдоэлиты, что и была раньше, потому что кроме «старых» политических субъектов никого для политического разрешения конфликта больше не было. теперь есть. да, немногочисленные и далеко не всем «нравятся», но есть. И продолжают образовываться. Но тут важно их присутствие в главном законодательном органе страны и, частично, на высоких должностях.

2. Силовые государственные структуры обладают гораздо меньшей лояльностью к нынешней власти, чем к власти Семьи Януковича. Т.е. «умирать» за них не будут. Вместо того, чтобы первым делом заняться чисткой и реформами МВД, СБУ, прокуратуры, судов, высшего состава ВСУ Президент, Премьер и парламентская коалиция больше года делила уменьшающиеся ресурсы. Теперь момент упущен. Больше нет ни ресурсов для обеспечения «верности» силовиков, ни социальной поддержки для создания новых карательных структур на «добровольно-патриотической» основе. И киевская новая полиция — это не пример. Это — правоохранители, а не каратели. Если их кинут на «подавление», то это закончится для них плачевно. Да и далеко не факт, что новая полиция будет выполнять такие приказы

3. Оружия на руках стало значительно больше. А Майдан и война в Донбассе привела к преодолению психологического порога. При котором сначала говорили, а потом думали — стрелять или нет. Сейчас будут сразу стрелять.

4. Существуют структурированные вооружённые формирования, которые контрсистемны нынешней власти. Мало того. Армия (ВСУ) или останется нейтральной, или частично поддержит смену власти. Отсутствие реальных реформ в армии, постоянное предательстве и идиотизм высшего армейского командования заставило солдат, младший и средний командный состав тихо (пока, «тихо») ненавидеть существующую власть.

5. В целом ресурсов в стране намного меньше, чем два года назад. Т.е. «задобрить» подачками население уже не получится. Денег нет. Популизм, штука для власти, конечно привычная, но он перестаёт работать, когда человеку нечего есть. Т.е. озлобление тех, кто выйдет на протест будет намного больше, а готовность на самопожертвование гораздо выше, чем на Майдане.

6. В отличии от Януковича, который был легитимен как для стран Запада, так и РФ — нынешнее украинское руководство в глазах России имеет очень условную легитимность. Что, во время вооружённого восстания, обязательно приведёт к дополнительным усилиям по ликвидации нынешней украинской власти со стороны Кремля.

И это далеко не все отличия. В итоге из состояния «верхи не хотят, низы не могут» мы перешли в состояние «верхи не могут, низы не хотят». Если в здании ВРУ, АП, КМУ и т.д. ещё не звучат выстрелы расстрельных команд, тотеперь это всего лишь дело времени.

Провокація, за яку доведеться платити Україні

У Єремєєва заявили: Ланьо з ПС не атити Україні, події у Мукачевому - провокаціяСубота, 11 липня 2015, 21:47

Депутатська група "Воля народу", яку у Верховній Раді очолює нардеп Ігор Єремєєв, заявляє: події у Мукачевому 11 липня - "зухвалий напад бандитів під прикриттям патріотичних лозунгів та жорстка провокація, спрямована на дестабілізацію ситуації на Закарпатті". 

Про це йдеться у заяві "Волі народу". 

"Сьогодні до спортивного комплексу "Антарес" у Мукачевому, де розташований офіс нардепа від фракції "Воля народу" Михайла Ланьо, прийшли люди, які представилися представниками "Правого сектору" із проханням допомогти їх побратимам, які повертаються із фронту. Від депутата вони отримали позитивну відповідь і готовність надати відповідну матеріально-технічну допомогу. Жодних конфліктних акцентів при спілкуванні не виникло", - йдеться у заяві.

Також підкреслено, що представники офісу депутата "жодним чином не провокували і не мали вогнепальної зброї"."

"Але під час розмови на дворі відбулась провокація - з невідомих причин пролунав постріл і було вбито невідому людину", - йдеться у повідомленні.

На місце події, згідно з заявою, було викликано міліцію, яка почала переслідування нападників.

"Все що відбувалося на території офісного об’єкту зафіксовано камерами зовнішнього нагляду і всі відеозаписи будуть терміново передані МВС та СБУ. "Воля народу" офіційно заявляє - все що відбулося у Мукачевому - зухвалий напад бандитів під прикриттям патріотичних лозунгів, жорстка і нахабна провокація, cпрямована на дестабілізацію ситуації на Закарпатті і спроба зухвалого політичного шантажу", - вказано у заяві. 

При цьому зазначено, що "Воля народу" звертається до президента України, глави МВС та голови СБУ з вимогою "термінового блокування та нейтралізації бандитського угрупування та публічного розслідування даного факту бандитизму" .

Як відомо, вдень 11 липня при в’їзді до Мукачевого було заблоковано дорогу до міста; люди, озброєні автоматичною стрілецькою зброєю, відкрили вогонь в районі Червоної гірки. Повідомлялося про 9 поранених та кількох загиблих. 

Як повідомив глава МВС Арсен Аваков, у Мукачевому триває спецоперація із блокування, роззброєння і затримання банди, яка здійснила напад на цивільний об’єкт.  Також Аваков заявив про поранення 4 цивільних і 3 співробітників міліції, двоє з поранених - у тяжкому стані.

У "Правому секторі" заявили, що  у Мукачевому "бандити "регіонала" Міхайла Ланьо ... спробували фізично знищити бійців "Правого сектору": "У цій акції взяли активну участь й бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні  Віктора Медведчука". 

Нардеп від БПП Мустафа Найєм повідомив, що причиною збройного інциденту у Мукачевому став переділ ринку контрабанди цигарок.

"Спочатку між представниками ПС і (нардепа) Михайла Ланьо було призначено "стрілку" у ресторані "Дракон", у Мукачевому на вул.Лермонтова. Пізніше зустріч перенесли у спорткомплекс, який розташовано поруч, "Антарес". Обидві ці підприємства контролюються Ланьо. ... Підійшли до воріт, охоронця попросили викликати Михайла Ланьо. Після перепалки охоронцеві вистрілили в голову",-  повідомив Найєм. 

За фактом інциденту у Мукачевому прокуратура Закарпатської області відкрила кримінальні провадження за попередньою правовою кваліфікацією "терористичний акт" (ч.3 ст. 258 КК України) та "створення злочинної організації" (ст. 255 КК України).

Українська правда 

ху*ло1 давно чекав на щось подібне

У Мукачеве стягують спецпідрозділи Нацгвардії для врегулювання збройного конфлікту (фото)
11.07.2015 | 19:52

Підрозділи спеціального та оперативного призначення Національної гвардії України вирушили до Мукачевого для надання допомоги у затриманні злочинців.
ngu.gov.ua
Бійці Нацгвардії вирушили у Мукачеве / ngu.gov.ua

Про це повідомляє прес-служба правоохоронного відомства.

"В Закарпатській області триває спецоперація із блокування, роззброєння і затримання банди, яка  здійснила напад на цивільний об’єкт в Мукачевому. Наразі угрупування оточено, бандитам запропоновано здатися", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПорошенко доручив правоохоронним органам затримати зловмисників, які вчинили стрілянину в Мукачеві

ngu.gov.ua
Бійці Нацгвардії вирушили у Мукачеве / ngu.gov.ua

Як зазначається, у зв’язку із цим, підрозділи спеціального та оперативного призначення Національної гвардії України вирушили до місця події для надання допомоги правоохоронним органам та виконання передбачених законодавством завдань відповідно до ситуації, яка склалася на даний момент.

ngu.gov.ua
Бійці Нацгвардії вирушили у Мукачеве / ngu.gov.ua

Водночас, за даними прокуратури Закарпатської області, станом на 18.00 зловмисники відмовляються скласти зброю та надалі чинять супротив і погрожують збройним опором.

ngu.gov.ua
Бійці Нацгвардії вирушили у Мукачеве / ngu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, у Мукачеві в результаті стрілянини за участі бійців "Правого сектору" постраждали 9 осіб, серед них 3 випадкових перехожих.

"Група озброєних осіб чисельністю 15 – 20 чоловік приїхала на об’єкт, до якого був причетний народний депутат України, що має за плечима сумнозвісний досвід 90-х років, – Михайло Ланьо", – повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

За його даними, на місце конфлікту прибули наряди міліції, по яких нападники відкрили вогонь зі стрілецької зброї і випустили кілька гранат із гранатометів. Пострілами з гранатометів нападники знищили два міліцейські автомобілі.

У ПС заявили, що через подію "увесь Військово-політичний рух "Правий сектор" піднято по бойовій тривозі".

Крім цього ситуацію зі стріляниною в Мукачеві також прокоментував лідер ПС Дмитро Ярош.
Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/society/1099680-u-mukacheve-styaguyut-spetspidrozdili-natsgvardiji-dlya-vregulyuvannya-zbroynogo-konfliktu-foto.html

Ще про події у Мукачево

Ярош прокоментував стрілянину на Закарпатті за участі "Правого сектору"
11.07.2015 | 19:36
Лідер Добровольчого українського корпусу "Правий сектор", народний депутат України Дмитро Ярош прокоментував стрілянину у Мукачеві, яка сталася у суботу, 11 липня, за участі ПС.
Дмитро Ярош / УНІАН
Дмитро Ярош / УНІАН

Відповідний запис він зробив на свої сторінці у Facebook.

"Проводив зустрічі з виборцями на окрузі. Отримав інформацію про трагічні події на Закарпатті. Їду на Київ. Зараз, найголовніше, стабілізувати ситуацію і не допустити подальшого кровопролиття", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Правий сектор" піднято по бойовій тривозі через події у Мукачеві - звернення ПС

Він вважає, що "для цього необхідно негайно затримати бандитів і тих міліцейських чинів, які віддали наказ на відкриття вогню".

Як повідомляв УНІАН, у Мукачеві в результаті перестрілки постраждали 9 осіб, серед них 3 випадкових перехожих.

Окрім того, за даними МВС, вбито трьох зловмисників.
Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/society/1099678-yarosh-prokomentuvav-strilyaninu-na-zakarpatti-za-uchasti-pravogo-sektoru.html