хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Хі-хі! І це Конституційних суддів "творчість"

Конституційний суд днями "прославився" останнім своїм конституційним рішенням з питання запобігання корупції - РКСУ № 13-р_2020. Щоб зробити читача круглим дураком судді умовчуванням об'єднали процес незалежності суддів, в тому числі конституційних, при виконанні своєї професійної роботи по судочинству для встановлювання справедливого балансу між інтересами та вимогами закону - об'єднали із процесом незалежності своїх "хотєлок" непомірних жити в розкоші із жируванням з дуру в ті часи України, коли "прожитковий мінімум" в 1,7 - 2,2 рази менше суми грошей, при яких людина не помирає повільно від бідності. І "славно" прословоблудили.
  Скандальне рішення Конституційного Суду України зробило неконституційним контроль суспільства через органи виконавчої влади за статками суддів, інших чиновників та зробили неконституційною  кримінальну відповідальність за брехливе декларування своїх неправомірно нажитих майнових статків.help 
      При затвердженні мотивування свого рішення більшість конституційних суддів пустила слину від почуття меньшовартості та "беззахисності",  пропустивши поза увагу систематичні випадки фальсифікації судовою владою рішень визнати людину недієздатною із повною пожиттєвою залежністю від мерзотників-психіатрів у білих халатах та такого ж мерзотника (мерзотниці) - опікуна: " ... судова влада, ..., є найменш небезпечною для демократичного врядування та інших гілок державної влади, а також для природних прав людини, визначених Конституцією України, ... Адже законодавча влада встановлює правила, виконавча влада застосовує примус, а судова влада не має ні того, ні іншого. Судова влада не має ні військової, ні фінансової сили, ні безпосередніх важелів впливу на інші гілки державної влади, тому вона є найбільш вразливою до посягань інших гілок державної влади...." 

Конституція України гарантує кожному право на соціальний захист (стаття 46 Конституції). А суддям конституційного суду треба не слину пускать,druzhba а самим ініційовувать подання до Верховної Ради України у випадку порушення їхніх добросовісних прав людини в текстах законів України. Не скавучать, одягнувни мантію конституційного судді, про зловживання представника виконавчої влади України, а позиватися до адміністративного суду із вимогою визнати протизаконними дії його та вимагати застосувати механізми кримінального, адміністративного чи дисциплінарного покарання такого представника виконавчої влади - зверненення до загальних судів. Грошей із народного бюджету їм достатньо народ платить для оплати судового збору за право зверненення до адміністративних чи загальних судів.smeh

Серед цих конституційних суддів вивилися лише четверо суддів із рисою порядності. Що підтвердили вони своєю розбіжною думкою та окремими думками.

 
1

Коментарі