хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Чому День знань має реальність абортованою?

Перше вересня в Україні прийнято вважати св'ятом Дня знань. Але із сорому перед соціальним значенням знань в Україні його тепер наіменовують Днем, в який стартує новий навчальний рік. (Дивись на пошуковику компютера інформацію уніан: https://www.unian.ua/lite/holidays/1-veresnya-2020-yake-sogodni-svyato-prikmeti-ta-imeninniki-shcho-sogodni-ne-mozhna-robiti-11127302.html)
    На телебаченні України вже почали рекламувати, що інформація може бути отруйною. Першоджерелом інформації в Україні є навчальні заклади. Вони підкорюються  Закону України "Про освіту", який в принципово новій редакції прийнятий Верховною Радою в 2017 році та підписаний Петром Порошенко, людиною, яка праведними трудами стала мільйонером, почавши життя ще в часи Радянського Союзу. А останні зміни в цей Закон Верховна Рада внесла в 2020 році: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2145-19#Text. Ознайомившись із текстом цього закону вам може захотітися плакати, бо із "гордістю" там повідомляють, що цей Закон "визнано таким, що відповідає Конституції України (конституційним), згідно рішення Конституційного Суду  № 10-р/2019 від 16.07.2019"
Дивитися на основне треба із осмисленням фрази, що освіта в Україні є світською. Тобто Верховна Рада і наші "Гаранти Конституції" зробили все залежне від них, щоб наші діти і внуки ніколи не задумалися, чому в Преамбулі Конституції України Верховна Рада України першого скликання звернула Увагу читачів "Конституції", що вона прийнята "усвідомлюючи свою відповідальність перед Богом, власною совістю, минулим та прийдешніми поколіннями". Таким чином, знання, що дають наші навчальні заклади, є абортованими світським змістом знань! Наші горемичні президенти не подумали, що поняття Бога треба відновлювати в людях, що проявили інтерес до освіти від усвідомлення що без отримання освіти людина не утримається на "соціальній драбині суспільства" і ніколи не зможе заробити стільки грошей, щоб дозволити мати собі більше однієї дитини та батьків, які вже втратили працездатність, не роблячи одинадцять абортів за своє сімейне життя. Наші "народні депутати", зобов'язавши освіту в навчальних закладах бути світською, на багато років роблять не доказаним наукою існування в світі Вищого Розуму. Представниками якого є Бог і Диявол, як два найвищих керівника двох діаметрально протилежних, опозиційних потоків в природі.
Тому і не може бути в наших дітей та внуків розуміння поняття "совісті", як фундаментальної основи Конституції України та вектора, на який треба орієнтуватися при усвідомленні ситуації, коли подонки від Імені держави нав'язують свою думку, наприклад, що підприємництво не може бути "соціальним підприємництвом", тобто таким видом діяльності при якому люди ("соціальні підприємці") займаються збільшенням "соціального капіталу": в таких галузях як права людини, освіта, охорона довкілля, боротьба із бідністю.
"Совість не існує в природі, бо її існування не доказано наукою. Це вигадка невігласів та дурнів" - таку позицію мовчки зайняв Петро Порошенко та Володимир Зеленський. І кожного дня нам нав'язують такий свій погляд своєю явною і не явною діяльністю.drunk Саме по цій причині стала абортованою ральність Дня знань. nini
А жаль, що така інформаційна отрута   управляє "Днем, коли розпочинається навчальний рік".   Тфу, погань!
    Стаття написана в розвиток ідей, які висловили Секлітова Лариса Олександрівна та Стрельнікова Людмила Леонівна в серії книг "За гранью не познаного"cvetok
1

Коментарі

11.09.20, 08:36