Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Як учасники АТО землю получають.

  • 28.11.14, 10:15
Доброго всім ранку.
Хочу написати пару слів про наболівше,... а саме про те, як учасників АТО футболяють.

           Мій чоловік кадровий військовий, командир роти, приймав участь в бойових діях на території АТО з початку квітня місяця по середину вересня цього року. Зараз знаходиться у черговій щорічній відпустці. Як всім відомо, що згідно ст.ст. 118, 121,122 Земельного кодексу України, учасники антитерористичної операції мають право отримати земельні паї різного призначення. 
           Подумали ми з чоловіком, що поки він у відпустці, тобто дома, то може займатися цими питаннями, бо коли його знову відправлять в АТО, то даним питанням я можу займатися лише по нотаріально завіреному дорученню, яке звісно коштує грошей від 200 до 350 грн. Навіщо платити, якщо є час?
           Давай узнавати, виясняти що, де, як.... і тут почалися пригоди!crazy
У земельному відділі місцевої держадміністрації в нас прийняли всі необхідні документи, які там пролежали тижня три, а потім, коли я подзвонила і поцікавилась, ну як там справи? мені відповіли, що до виборів діла не буде. 
          Добре. Я залишила їм свій номер мобільного, щоб коли що. то телефонували саме мені. 
Пройшли вибори, а толку знову немає.
          Нам у земельному відділі кажуть головні спеціалісти, що їм прийшла дЄпЄша з Київоблдержадміністрації, що всі питання з приводу отримання земельних участків учасниками АТО нашого міста вирішуються тільки в Головному управлінні Держземагенства у Київській області або в управлінні державного земельного кадастру.... Короче, кудись туди нам надо. Пиздуйте йдіть з Богом туди.
Ясно. Понятно... bye

          Поїхав чоловік мій туди, а там черги....уууууу.... йоханийбабай які!!! hypnosis Вистояв день і не протрапив!!! Приїхав злий і втомлений. Уявіть тільки.... Йому і мені вже нічого не хотілось, ні тої землі, ні того всього....
Пройшло два дні, тут мені знову звонять з нашого місцевого земельного відділу: "тут в нас пройшла оперативна нарада у міського голови та районного голови з головами селищних рад нашого району і ми вирішили питання, щодо землі". І? Що вирішили? "вам треба звернутися в зем.відділ району і туди подавати документи." 
                    ОК. Добре.ura
           Поїхали туди, а там нам кажуть: "Землі немає. nini Немає. Є трохи в Мухосранську з цільовим призначенням садівництво 0,10 га і все." Подививсь чоловік на план тих участків, а там...ууууу...йоханийбабай  ....smeh така земля, що нікому й даром непотрібна, десь поле за 10 км. від Мухосранська і там той участок.... 
Кошмар....
          Чоловік звонить мені і каже, що то таке виділили учасникам АТО, що "не жалко" як то кажуть.
Мда.... Питає чоловік у тої спеціалістки в земельному, що нічого іншого немає? Під забудову, наприклад. Вона каже: "Є! Там-то там-то, десь я чула, 8 участків видали. Сходіть до сільського голови, запитайте, може й дасть вам! А в Мухосранську ви завжди встигнете взяти." - посовітувала вона.angel  
stena Хорошо. 
          В той день не поїхали ми в ту селищну раду, бо сільського голови не було на місці. Тут знов мені звонять з  земельного місцевого: "Завтра збори в міській держадміністрації з приводу земельних участків. Прийдіть." Навіщо? Ну ладно.... Сходимо.
          Пішов чоловік туди - а там міський голова радо відчитався що всі участки в нормальному селі (куди ми саме збирались їхати) під забудову вже роздали! Молодці! Супер! Кому роздали, цікаво? Кому? Відповідь сама собою напросилась.... Якщо всіх зібрали і всі учасники ТУТ, то кому роздали?
Суки....angry  
          Ще сказали, що буде на наступному тижні в них засідання і до лютого місяця 2015 року вони вже точно оприділяться де ще можна виділити участки учасникам АТО окрім Мухосранська, і зауважили, що кожен учасник має право отримати 3 участка з різними цільовими призначеннями. Тобто, беріть зараз в Мухосранську, платіть за той непотріб 2000,00 грн. на виготовлення необхідної документації (тобто Акт на землю), а в 2015 році ще отримаєте десь кращі паї вже під забудову.... От такі вони молодці.
           Ви в це вірите? Я - ні.
Ми з чоловіком собі думаєм - отримаєм ми в Мухосранську нахуй нікому не нужну землю, а потім нам скажуть: "Ще хочете? Так у вас вже є!", а ми: "Ми маємо право на ще!", а нам: "Поки на "ще" землі немає! Ще не отримали ті, які ще нічого не отримали...." і т.д. т.п.

Не знаємо, що робити. 
Чекати кращої, чи брати цю?... чи послати нашу державу і її можновладців до чортової матері, хай вони вдавляться своєю тією землею.... 
 
 P.S. - вибачте за матюки, просто інакше не виходить.

                                                                                                                                           Апрель_каrose

24%, 14 голосів

40%, 23 голоси

36%, 21 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
25

Коментарі

128.11.14, 10:27

нафига они обещали то, чего выполнить не смогут, а реально не смогут, потому что количество участников будет расти

    228.11.14, 10:28

    ну мы их дожмем....шин у нас много и мусоросборников то же

      328.11.14, 10:28

      Твой муж в АТО ?

        428.11.14, 10:29

        Берить все що єсть, шо дають і шо не дають, землі, пільги, матдопомогу, ордени. Бо через пару років про цих людей забудуть. Солдат ніколи не шанують. Ну разве шо на словах.

          528.11.14, 10:30Відповідь на 3 від tamagochi

          Твой муж в АТО ?нет сидит на диване пончики жре.как пол сайта

            628.11.14, 10:30Відповідь на 4 від DimedrolЫЧ

            Берить все що єсть, шо дають і шо не дають, землі, пільги, матдопомогу, ордени. Бо через пару років про цих людей забудуть. Солдат ніколи не шанують. Ну разве шо на словах.увы, это так

              728.11.14, 10:34Відповідь на 5 від Tatosha

              Твой муж в АТО ?нет сидит на диване пончики жре.как пол сайтаНу с тобой то понятно, а я Апрельку спросила.

                828.11.14, 10:38

                Ой, а за двумя рабами так вообще очередь до небес будет....

                  928.11.14, 10:38Відповідь на 6 від Tatosha

                  Берить все що єсть, шо дають і шо не дають, землі, пільги, матдопомогу, ордени. Бо через пару років про цих людей забудуть. Солдат ніколи не шанують. Ну разве шо на словах.увы, это такК сожалению, это так. Вспомните афганцев, чернобыльцев. ЛЮБОЕ! государство напрочь очень быстро забывает о людяхК этой ситуации нужно подходить по правилу "с поганой овцы хоть шерсти клок". К сожалению

                    1028.11.14, 10:39Відповідь на 1 від Безсмертный

                    нафига они обещали то, чего выполнить не смогут, а реально не смогут, потому что количество участников будет расти
                    отож.
                    один ляпнув неподумавши, це я про Пєтю Пороха, а тепер не знають що з бійцями робити

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      21
                      попередня
                      наступна