хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Шкільні роки Апрель_кі

  • 03.09.19, 17:38
Прошу вибачення за те, що пишу з запізненням і взагалі ті речі, що ви прочитаєте в даній замітці. 

Декого з вас я вчора попереджувалаumnik , що мої спогади про школу різняться з вашими))))
Але бачу мені не вірили. Тому тримайтеся кріпко і поїхали.....devil


В шкільні роки я була хуліганка і та ще оторва))) але не завждиprostite
           Хорошою і чемною дівчинкою я була до девятого класу, як і всі мої однокласники. А потім мій клас якимось незрозумілим чином об'єднався в одну компанію і понеслося....ura  
          
            В школі ми чудили, а після школи зустрічалися у дворах і безпрєдєл продовжувавсяzlo
Головне, що нам разом було весело і комфортно. Саме тоді ми почали разом куштувати першу бренді-колу, сливову наливку і дешеву горілку, курити перші сигарети (та не тільки сигарети) перед дискотеками!

Спогад №1.
            Так... 
            Пару разів в девятому класі однокласник приносив в школу буль з пластикової бутилки (утка) і на перерві в туалеті, що був розташований на подвір'ї школи, накурював нас перед уроком англійської мови коноплеюcrazy
Сказати які були ті уроки??? nevizhu
            Думаю вам зрозуміло і без зайвих коментарів... Учілка сходила з розуму, коли весь клас починав жалітися що в когось відвалилася рука, в когось відвисає губа, хтось бачить величезну жабу на голові сусіда по парті і тд.
Саме тоді і прикріпилося до неї поганяло Григорівна-Курва-Блядь, яке як виявилося і не покинуло її й досі! Звідки я то знаю? Бо віддала свою малу в ту ж школу, а Григорівна-Курва-Блядь там директором сталаburumburum ! 
            Тепер мені соромно з нею вітатися на коридоріsmutili. Вона мене памятає, хоча прошло вже 15 роківumnik. Ото я незабутня дитина!uhmylka

Спогад №2

             Далі не можу не звернути увагу на нашу першу і останню класну дискотеку в десятому класі (це дискотека в класі в школі, якщо хто не знає). Туди ми пронесли два літра водки і успішно розпили її під час танців (вчителі сиділи в учительській). 
             Однак під кінець щось пішло не так, коли одна з однокласниць, вирішивши сходити в туалет, вивалилася на коридор і не змогла вчасно піднятися. Її в такому стані і лежачею на коридорі застукав вчитель біології (прізвисько Глобус) і повів до класухи на сповідь. 
              Ще більш дивним в цій ситуації було те, що разом з нею на підлозі валялася акцизна етикетка з-під бутилкиshock. Класна керівниця зашла в клас, тримаючи акцизку в руках і запитала в нас "що це таке?", на що один з однокласників, навівши різкість в очах авторитетно заявив, що поняття не має що це, бо в нас була не блакитна а рожева акцизкаnevizhu!
На цьому закінчилися наші шкільні дискотекиtears... в інших класах вони були, а в нас ніtears

Спогад №3

              Ще гарна історія була в десятому класі, коли я дуже захопилася футболом і після матчу Казахстан-Українаfootball , на перерві, за котельнею я курилаsmoke з однокласниками, де ми активно обговорювали матч. 
              Нас застукав там тодішній директор моєї школи Хуй Михайлович (прізвисько також дали йому ми і він з ним жив до звільнення зі школиsila ). Це взагалі був трешняк повний! 
              Ми стоїмо з хлопцями, нікого не чіпаємо, перерва велика (15 хв), куримо, розмовляємо про самі цікаві моменти гри, і тут хлопці замовкають різко так, блідніють і кидають сигарети.... Я ж того вчасно не помітила і продовжую щось розповідати, роблю останню затяжку, тушу об землю сигарету, і тут мене хтось хапає за плече. Я повертаю голову і зустрічаюсь поглядом з Хуєм Михайловичем, в якого від гніву завжди красніли його великі лапаті вуха!
               - Куриш???? - Питає він мене голосом людини, яка виграла джек-пот! (він мене ненавидів, бо я завжди йому портила кров, а  по факту моїм батькам ніколи нічого пред'явити не міг, бо я викручувалася з усього як уж, а тут такий шанс!)
              - Нєєєє.... - відповідає Віра, видихаючи дим останньої затяжки йому в лицеsmoke
               І тут його прям як з цепка зірвало....angry 
                Він вихватив з мої рук пачку сигарет і почав на ній записувати наші прізвища (в нього була біда - погана память і прізвища він не запамятовував). Але чувак, тобто диреХтор, не розрахував того моменту, що його секретуткою була мама одного з моїх однокласників (до речі він курив тоді з нами). Вона успішно замінила обписану пачку сигарет на нову (вговорити її це зробити було важко, однак...), і директор нічого зробити не мігrofl. Речдок було знищено!

Спогад №4

               Хімію я не любила. І не одна я. Нас було пятеро: я і ще четверо дівчат. Одного разу ми вирішили прогуляти лабораторну роботу, однак втікти зі школи не могли, бо Хуй Михайлович (як чуяв скотина!) накатував круги по подвір'ї школи. Ми його добре бачили у вікно з другого поверху. look
               Тому прийняли рішення, що прогуляємо урок в класі! Спитаєте як це? А отак! Просто!sila
               В нашому класі була величезна шафа висотою і шириною в розмір стіни. Нижні її шухляди були великі, їх було якраз пять штук (як і нас) і не дуже захламлені. Ми позалазили туди, нас зачінили наші однокласники, які не прогулювали лабораторку, і почався урок! 
               Вчитель роздала завдання, діти пишуть, в класі тиша, а ми (пять дур) сидимо скрючівшись у шафі. Тут одна з нас не витримала і почала хіхікати. Мабуть її психіка не витримала всієї абсурдності ситуації burumburum . Вчитель почула і відчинила шафу де вона сиділа. Заржав весь клас, коли Ірина випала в ноги вчительці хімії... Ну тут вже почали вилазити з шафи і інші дівчата... крім мене. Я сиділа як партизан, однак вчителька вирішила провірити останню зачинену шухляду і там знайшла мене...
               Було дуже соромно перед мамоюsmutili , яка повернулася зі школи після екстрених батьківських зборів і навіть не могла  виругати мене як слід, бо в її свідомості не вкладалося ЯК ми до того могли додуматися.

Спогад №5.

                 Уявіть собі 11-й клас... теплий жовтень місяць... і так хочеться шашличку...mmmm і ми всім (без винятку) класом прогулюємо школу і йдемо жарити шашель до лісу... 
                 Наступного дня ми дружно благали класуху від нас не відмовлялисяprey і рвали її заяви на ім'я директора про те, що вона відмовляється від нас і просить зняти з неї наш клас.
Неприємно було. prostite Однак шашлик був відмінний. Дякую татові Михайла, адже в людини талант робити смачний маринад до шашликуspasibo .   


Спогад №6.

                 Був урок географії, ми дуже не любили географічку (стару противну бабку, яка мені і моїй подрузі заявила, що без справок від психіатра, нам не можна приходити на її урокиomg). Тому перед останньою контрольною четверті хлопці шваброю надбили над вчительськім столом потолок, який успішно відвалися посеред її уроку. Ні, не на її головуvkaske нажаль. Вона не сиділа за столом, а любила ходити між рядами. Ми це знали. Урок було зірвано і контрольної ми так і не написали! sila

Спогад №7.

                 На великих перервах ми дуже любили бігати в ларьок перед школою за пакетиками "мівіни"mmmm
                 Це було смачніше булочки, думаю багато хто їв суху "мівіну" в школі))) 
                 Так от, одного разу, в одного з моїх однокласників випало з рук 25 копійок (а саме стільки тоді коштувала "мівіна"), і вони закотилися і провалилися між досток в підлозі. Ніхто йому закласти свої 25 коп. не зміг, бо дійсно ніхто не мав тоді зайвих коштів в девятому класі. unsmile
                Ну не кидати ж свого в біді? Правда ж? От і ми так вирішили))) Взяли да й зірвали доску підлоги, дістали гроші і пішли в ларьок. smutili
                 Вчителька довго думала як то вийшло з підлогою, коли ніхто з нас не признавався. uhmylka

 
Розповідати я можу довго...
Реально було дуже багато цікавих історій... це лише крапля в морі. chih
Як то кажуть: є що згадати, нема що дітям розказати.

Проте хочу зауважити, що при всьому цьому я закінчила школу лише з трьома четвірками, а решта були п'ятіркиsila
Хорошистка я!girlkiss

           Правда, коли мені диреХтор вручав диплом про закінчення школи, і типу цілував мене в щічку, насправді прошептав мені на вухо: "Віро! Щоб раніше ні ж через 5 років я тебе в стінах цієї школи не бачив!" 
           Я виконала його бажання, як сама натуральна фея! 
           Навіть перевиповнила план. 
           Прийшла на зустріч випускників вперше лише через 10 років drink і диреХтором Хуй Михайлович вже не був!lol


Але я рано вийшла заміж (в 20 років) і зараз я зовсім інша. 
Спокійна, чемна дівчинкаcall ... 
Сімейне життя дисциплінуєbeat
Особливо коли виходиш заміж за військовогоumnik


Завжди ваша,
                         Апрель_каrose




25

Коментарі

13.09.19, 17:43

Ти Зазі кинула ?

    23.09.19, 17:45Відповідь на 1 від Сyрi

    Ти Зазі кинула ?так але пізно ж уже
    вчора по роботі маталася... не встигла

      Гість: Букашки

      33.09.19, 17:49

      та ми теж такою хернею страдали
      я правда не пила і не курила, але клас такий же був
      добре коли можна зіскочити після школи-далеко не всі змогли

        43.09.19, 17:50

        Разбишака...посмішила...

          53.09.19, 17:52Відповідь на 3 від Гість: Букашки

          та ми теж такою хернею страдали
          я правда не пила і не курила, але клас такий же був
          добре коли можна зіскочити після школи-далеко не всі змогли

          привіт Мєдалістка!
          в нас з класу ніхто не спився не сколовся.
          всі пристойно піднялися (я про хлопців), а дівчатка повиходили заміж і нарожали діток.
          спогади хороші, клас був чудовий)))

            63.09.19, 17:52Відповідь на 4 від BESTIA555

            Разбишака...посмішила...
            дякую

              Гість: Букашки

              73.09.19, 17:54Відповідь на 5 від Апрель_ка

              та ми теж такою хернею страдали
              я правда не пила і не курила, але клас такий же був
              добре коли можна зіскочити після школи-далеко не всі змогли
              привіт Мєдалістка!
              в нас з класу ніхто не спився не сколовся.
              всі пристойно піднялися (я про хлопців), а дівчатка повиходили заміж і нарожали діток.
              спогади хороші, клас був чудовий)))
              ну в нас пару хлопців мали проблеми з травкой
              з алкоголем-я вважаю всі пребаршують
              а от кстаті була у нас не в класі, а на паралелі мєдалістка-вона прикинь пару років назад наглоталась таблєток і вмерла

                83.09.19, 17:57Відповідь на 7 від Гість: Букашки

                та ми теж такою хернею страдали
                я правда не пила і не курила, але клас такий же був
                добре коли можна зіскочити після школи-далеко не всі змогли
                привіт Мєдалістка!
                в нас з класу ніхто не спився не сколовся.
                всі пристойно піднялися (я про хлопців), а дівчатка повиходили заміж і нарожали діток.
                спогади хороші, клас був чудовий)))
                ну в нас пару хлопців мали проблеми з травкой
                з алкоголем-я вважаю всі пребаршують
                а от кстаті була у нас не в класі, а на паралелі мєдалістка-вона прикинь пару років назад наглоталась таблєток і вмерла

                ого!
                жуть яка.
                тьфу-тьфу нас така участь оминула

                  Гість: Букашки

                  93.09.19, 17:58Відповідь на 8 від Апрель_ка

                  та ми теж такою хернею страдали
                  я правда не пила і не курила, але клас такий же був
                  добре коли можна зіскочити після школи-далеко не всі змогли
                  привіт Мєдалістка!
                  в нас з класу ніхто не спився не сколовся.
                  всі пристойно піднялися (я про хлопців), а дівчатка повиходили заміж і нарожали діток.
                  спогади хороші, клас був чудовий)))
                  ну в нас пару хлопців мали проблеми з травкой
                  з алкоголем-я вважаю всі пребаршують
                  а от кстаті була у нас не в класі, а на паралелі мєдалістка-вона прикинь пару років назад наглоталась таблєток і вмерла
                  ого!
                  жуть яка.
                  тьфу-тьфу нас така участь оминула
                  да пора домоу вже

                    103.09.19, 18:00

                    Чудово

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна