Фестиваль "Цвіте вишня"...

[Приєднана картинка][Приєднана картинка]У Тайвані щороку з 2001 року, проводиться Фестиваль цвітіння вишні , що дуже приваблює натовпи туристів у селі Формосан, де ростуть понад двох тисяч дерев вишні. Хоча на цю велику кількість вишневого кольору можна годинами дивитися і вдень, затримайтеся до пізнього вечора, щоб побачити справжню красу....

Читати далі...

У тебя депресссия?

[Приєднана картинка]

Увійшов до «Книги рекордів Гінеса".

[Приєднана картинка]У 2010 році 35-поверховий хмарочос «Capital Gate» в Абу-Дабі (ОАЕ) увійшов до «Книги рекордів Гінеса» як сама похила вежа у світі, створена руками людини. Будинок висотою 160 метрів нахилений на 18 градусів, у той час як знаменита Пізанська вежа стоїть зараз під кутом 4 градуси.

Сусідка кричала...)))

[Приєднана картинка][Приєднана картинка]

Дети у дивительный народ )))

[Приєднана картинка][Приєднана картинка]

3D пол в ванной. Как вам?

[Приєднана картинка]Прикольно, но не хочется наступать на лица дельфинов...

Скульптура «Турботлива рука»

[Приєднана картинка]Скульптура «Турботлива рука» в місті Гларус на сході Швейцарії

Письма Деду Морозу )))))))

[Приєднана картинка][Приєднана картинка]

Хтось пробував? )))

[Приєднана картинка]Білі італійські трюфелі високо цінуються через свою виняткову рідкісність. Знайти їх можуть тільки спеціально натреновані свині тільки в одному районі в Італії і тільки протягом пари місяців у році. Їх ціна може становити більше 100 000 рублів за півкіло.
[Приєднане голосування]

Японський «острів кроликів»

[Приєднана картинка]Японський «острів кроликів» Окуносіма. Окуносіма, також відомий як Острів кроликів, служить домівкою для більш 700 пухнастих мешканців, які вільно бродять по території і з радістю контактують з людьми.