Вхідна форма VII міжнародний фотосалон планета дітей 2017

  • 06.04.17, 14:05
ПЛАНЕТА ДІТЕЙ 2017
ВХІДНА ФОРМА УЧАСНИКА

Прізвище:
Ім’я:

Звання (приналежність до фототовариств, творчих спілок):

Адреса:

Тел./факс:

Е-mail:

www.

Skype, ICQ:

ПОРТРЕТ

№п/п                        Назва роботи                                      Назва файлу                        Результат


ЖАНР, РЕПОРТАЖ

№п/п                        Назва роботи                                      Назва файлу                        Результат

1G

2G

3G

4G

5G

Діти війни». Портрети та репортажні фото в зоні воєнних дій, біженці та переселенці в різних куточках світу

№п/п                        Назва роботи                                      Назва файлу                        Результат

1C

2C

3C

4C

5C

Фотографії з технологічними трансформаціями зображення

№п/п                        Назва роботи                                      Назва файлу                        Результат

1A

2A

3A

4A

5A

№ и дата внеску учасника:

PLANET OF CHILDREN 2017 Entry form

PLANET OF CHILDREN 2017

Entry form

Surname:

First Name:

Honors or membership of the photo community:

Address:

Тel./fax:

Е-mail:

www.

Skype, ICQ :

Portrait

       Image Title   File name  Result

1P

2P

3P

4P

5P

 Reportage, genre photo


       Image Title   File name  Result

1G

2G

3G

4G

5G

Children of War. Portraits and reportage photos in a war zone, refugees and displaced persons in different parts of the world.

Image Title   File name  Result

1C

2C

3C

4C

5C

  Technological (digital, chemical, optical etc) manipulated image

Image Title   File name  Result

1A

2A

3A

4A

5A

Account number and its date (day-time) of the fee transaction from the participant:

Фотовиставки в Києві

Національна спілка фотохудожників України, Національна парламентська бібліотека України, Київська організація НСФХУ, київський фотоклуб "9х12"
запрошуєють Вас на відкриття фотовиставки Чекановського Андрія
(до 30-річчя чорнобильської катастрофи)
 "Зона сумної пам'яті",
що відбудеться
7.04.2016 о 17:00 у Національній парламентсьякі бібліотеці України (вул. Грушевського 1, 2й поверх, вхід вільний).
(Афіша і резюме додані до листа). Після відкриття пропоную завітати ще на одну презентацію (читайте далі. А.Ч.).


7 апреля в ДОМЕ АРХИТЕКТОРА в 19-00 Вас ждёт беспрецедентное мероприятие - ОТКРЫТИЕ выставки 2-х фотографов и 2-х художников, объединившихся в теме ЛЮДИ и АВТОМОБИЛИ. Звучание прекрасной музыки, ретроавтомобили и гурманы, бокал шампанского и мир ТВОРЧЕСТВА и видения ЖИЗНИ... Вечное движение, как доказательство Жизни и потрясающий квартет из двух женщин и двух мужчин покажет вам удивительный МИР!
"Мы находимся здесь, чтобы внести свой вклад в этот мир. А иначе зачем мы здесь?"

Про новини української фотографії дивіться на http://photospilka.com/

Запрошуємо на відкриття фотовиставки у Києві.



Відкриття другої частини експозиції найбільшого в Україні міжнародного фотосалону Фотовернісаж на Покрову 2015 – «Портретна і жанрова фотографія» у Києві.

Національна спілка фотохудожників України, ГО “Український центр фотомистецтва», Київський фотоклуб 9х12, студія «У фарватері істин», Київська бібліотека ім. В.Винниченка запрошують 26.03.2016 о 13:00 на відкриття другої частини експозиції найбільшого в Україні міжнародного фотосалону Фотовернісаж на Покрову 2015 – «Портретна і жанрова фотографія» за адресою вул. Велика Житомирська 26 (приміщення бібліотеки ім. В.Винниченка).

У 2015 р. у фотосалоні взяли участь 4629 робіт від 338 авторів (з них відповідно 155 і 2096 з України). До конкурсного розгляду було відібрано 1013фотографій, 76 з яких отримали нагороди. На київській виставці представлені роботи-переможці, в тому числі – фоторобота українки Інни Оскольської, яке отримало гран-прі салону, знімки нагородженні міжнародними медалями і дипломами. Глядачі побачать широку гамму тем, художніх стилів, сюжетів з усього світу.

О 14:30 у залі виставки відбудеться ворк-шоп Чекановського А.А. «Складові художнього фотопортрета», з показом слайд-шоу і портфоліо-ревью.

Про київський фотоклуб 9х12

Для тих, хто нещодавно переглядає цей блог і мій фотоальбом, хочу повідомити інформацію про наш фотоклуб. Він діє з 1997 р. У фотоклубі є фотошкола (є навіть програма заочного навчання). Фотоклуб організовує фотовиставки у Києві, в Україні і за кордоном. Фотоклуб є партнером міжнародних фотосалонів-конкурсів - Планета дітей, Київський портретний фотосалон. Беремо участь у фотопленерах і фотофестивалях.
Фотоклуб організовує великі і малі фотомандрівки. Фотоклуб має на цьому ресурсі робочий блог і фотоальбом, сторінку на Фейсбук.
Зустрічі фотоклуба 9х12 відбуваються щоп'ятниці з 19:00 до 21:00 за адресою Київ, вул. Академіка Корольова 5а, приміщення клуба "Берегиня". Є щомісячний членський внесок. На зустрічах обговорюємо фотографії, виставки, організацію майбутніх мандрівок, відбираємо фото для виставок.
Ми відкриті для всіх, кому цікава художня фотографія.

Запрошую на фотовиставку В.Філімонова


Доброго дня.

До вашої уваги хочу представити фотовиставку, яка має назву "У радіусі пяти миль", в експозицію входять фотороботи, зроблені поблизу міста Рівного. Це сюжети туманних світанків та заходів сонця та життя людей. Не завжди потрібно їхати світ за очі аби помилуватись красою природи, побачити щось нове. Достатньо прокинутись вдосвіта, сісти на велосипед, взяти із собою вірного друга – фотокамеру, але їхати не обов’язково далеко, адже прекрасне близько. 

Народився 1987 року в Рівному. 

Вперше взяв фотоапарат в руки у 10 років з тих пір не розлучаюсь. Працюю в різних жанрах, але з найбільшим задоволенням в жанрі пейзаж. Люблю Україну та місто в якому живу, дівчат, музику для душі, а також подорожі, в яких відкриваю для себе щось нове. 

Учасник колективних виставок у Рівному, Україні, Словаччині (Бардейов, Ружомберок), та ін. Учасник національних і міжнародних фотовиставок, призер деяких із них. Серед нагород – диплом НСФХУ ("Фотовернісаж на Покрову, 2013"), срібна медаль Салону ("Кубок Рівного з фотомистецтва, 2012"), золота медаль Салону ("Кубок Рівного з фотомистецтва, 2013"), диплом Салону ("Карпатський Фотовернісаж, 2013"), диплом Салону (Фотовернісаж на Покрову, 2014), диплом НСФХУ (Карпатський фотовернісаж, 2014), диплом Салону (МОЯ МАНДРІВКА – 2015), золота медаль (Bardaf International Exhibition 2015), та інші.
Віталій Філімонов.

Київський портретний фотосалон 2015. Вхідна форма учасника.

Київський портретний фотосалон 2015. Вхідна форма учасника. Вставлено як графічний файл.