494 Про насущне та радість



3 перегляди 8 жовт. 2022 р. Нарешті дочекалися - кримсчький мост йок! Таким чином наші (чи не наші) привітали Пуйла з днем народження. Вилупок від злісті, як кажуть, вхезався. Тобто - розслабилися сфінктери і калові маси вивалилися назовні крізь штани. Але цього мало. Я бажаю цій паскуді на день народження здихати довго та мучительно. За наших загиблих - кожного разу щоби воно відчувало те саме, що й загинувший українець. Щоби воно здихало тисячі разів, і лише коли пройде крізь кожну смерть, почало відчувати на собі смерті загинувших українських собак та котів. І лише потім хай здохне. Піде в крижані глибини Ніфлхейму, звідки нема повернення. ОМ!!!

38%, 3 голоси

25%, 2 голоси

38%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

За колективну відповідальність кацапів та їхніх підлизувачів.

  • 06.10.22, 16:12



Наштовхнувся якось на таке. сподобалось.

Не моє, тому російською
Дмитрий Губин
Совершенно неожиданно ответ на этот вопрос – «почему я, ни в чем не виноватый, должен нести ответственность?!» – я обнаружил в книге, которая не имеет вообще никакого отношения ни к войне, ни к Украине, ни к России. Это книга-мотиватор Марка Мэнсона «Тонкое искусство пофизигма». Книга очень американская, то есть очень пионерская в своем задоре объяснить, как надо жить. Но от других американских книг-мотиваторов отличающаяся в лучшую сторону благодаря тонкости наблюдений и точности обобщений.
И вот что пишет Мэнсон о соотношении вины и ответственности:
«Бывают проблемы, в которых мы не виноваты, но несем за них ответственность. Допустим, однажды утром вы проснулись и обнаружили новорожденного младенца у порога своей квартиры. Вашей вины в этом нет: младенца подбросили не вы. А вот ответственность имеется. Надо срочно решать, что делать. И что бы вы ни выбрали – оставить младенца себе, избавиться от него, оставить на пороге или скормить питбулю, – ваш выбор принесет проблемы, и ответственны за эти проблемы будете именно вы. Мы сплошь и рядом ответственны за ситуации, которые не были нашей виной. Такова жизнь. Вот как можно разграничить эти понятия. Вина имеет отношение к прошлому, а ответственность к настоящему. Вина вытекает из уже сделанного выбора, а ответственность – из выбора, который вы делаете сейчас, каждый день и каждую минуту».
Так что каждый раз, когда вас будет охватывать искушение публично прокричать: «Почему я должен нести какую-то ответственность за войну, если я ни в чем не виноват?! Пусть другие несут!!!» - вспомните картинку, нарисованную Мэнсоном.
24 февраля 2022 года все мы поутру открыли дверь и обнаружили лежащего на пороге младенца.
И это был убитый украинский младенец. Убивший его военный действовал по поручению государства, то есть «просто выполнял приказ», который мы знаем, кто ему отдал.
Вашей вины в смерти ребенка нет, но убитый ребенок – вот он.
Скорее всего, вы не скормите трупик ребенка питбулю, но ответственность за свое поведение вы с этой секунды будете нести. Даже и в том случае, если вы просто отшатнулись и шагнули назад в квартиру, захлопнув дверь внутренней эмиграции. Или, мужественно перешагнув через труп, побежали по обычным делам, сказав себе, что ничего не в силах изменить, а полиция все равно ничего расследовать не будет.
Труп украинского ребенка – на каждом русском пороге.
Вина за труп – на Путине и его команде.
Но ответственность за все дальнейшее – на всех русских.

Палаючі будинки на проспекті Перемоги виявилися майже пророцтвом. зате безглуздої та антихудожньої постаті "вождя" в Лисичанську тепер нема, що приємно гріє душу та надає наснаги розібратися зі ждунами. Ми ще повернемося в Лисичанськ! Вірю ЗСУ!

22%, 2 голоси

11%, 1 голос

67%, 6 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Купітє бублічкі, кошерні бублічки!

  • 03.10.22, 01:25


По ночах я жеру кошерні сушки (бублічки).

100%, 6 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Мобілізація на срашці

  • 27.09.22, 19:11
На зображенні може бути: 1 особа та текст

80%, 8 голосів

10%, 1 голос

10%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Астрологи Путіна - лохи

  • 25.09.22, 17:35



Нас намагалися переконати, що у Путєнга - найкращі астрологи, найкращі відьми та найкращі шамани. Рівень путовідьом ми бачили - дійсно "путо". Рівень путошаманів - такий же, бо путя злякався одного-єдиного шамана, коли мав їх цілу роту своїх. Тепер поговоримо - чому путоастрологи лайно. При чому собаче.

[ Читати далі ]


25%, 2 голоси

50%, 4 голоси

25%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Діти Локі (ч.4)

  • 24.09.22, 17:48


Так як Скаді - судячи зі слів Локі - сама, без будь-якого примусу з його боку, цілком добровільно, затаскувала креативного парубка в ліжко, оскверняючи тим самим подружнє ложе, то її жорстокість щодо Локі була викликана ще й бажанням хоч якось загладити свою провину перед Ньордом, який напевно не знав про ці веселі епізоди життя своєї ненаглядної.

[ Читати далі ]

Діти Локі (ч.3)

  • 23.09.22, 17:52

Адже, враховуючи рунічну мудрість, пророцтво не є обов'язковою величиною. Все можна змінити, добре подумавши про причини і шляхи виходу з ситуації. Але асам думати було або ніколи, або ліньки. Тому вони сприйняли мову вельви як святу незаперечну істину, розправилися над Локі та його близькими та ударними темпами стали набирати банду головорізів, що загинули на полях битв. Тим самим вони відбирали мертвих у Хель, а якщо вірити переказам, то валькірії, які збирають ейнхеріїв для оборони імперського Асгарда, самі вибирали свою здобич, визначаючи тих, хто має пасти в битві. До речі, треба віддати належне Сигюн – після того, що сталося, вона не кинула чоловіка гнити прив'язаним у печері, але намагалася полегшити страждання Локі, збираючи в чашу зміїну отруту, яка капала з розверстої пащі отруйного гада йому на обличчя. А коли Сигюн виносила вилити наповнену отрутою чашу, Локі страждав, що для Сігюн теж було катуванням.

[ Читати далі ]


Діти Локі (ч.2)

  • 22.09.22, 08:58



53 Прийшло до Хлін

ще одне горе,

Одін став

з вовком на герць,

а вбивця Белі

б’ється із Суртом;

мертвим впаде

відрада Фрігг.

 

[ Читати далі ]


Діти Локі (ч.1)

  • 21.09.22, 05:40


Діти Локі, або Трагедія в Дев’яти світах

 

 

Я закликаю Темного Бога,

Бога з надр смертній твердині!

Вийди до свого святого палацу

І там назви своє таємне Ім’я!

Ворогів смертю скованих душі

Тобі віддаю в дар, славетний Локі,

Нехай буде страшна твоя чорна кара!

Нехай задихнуться в люті всі боги

 

Коли аси захопили світове панування, то вони стали правити Дев'ятьма світами, насаджуючи в них свої моральні принципи і намагаючись утримати в сильній руці на короткому повідку новонабуті провінції, тим більше, що деякі з них, такі як Йотунхейм, спочатку були схильні до бунту та повстання проти чужих їм по крові панів. Тоді ж аси задумали провести часткову асиміляцію в цих світах, спрямовану на правителів, а точніше – вони задумали виховати в Асгарді майбутніх керуючих світами, взявши в заручники дітей та виховавши їх у дусі Асгарда. Так вийшло і з Локі, який за народженням був йотуном. Аси забрали його зовсім маленьким і стали напихати асгардівською мудрістю та поняттями.

 

[ Читати далі ]