Будда попереджав!

  • 20.11.22, 17:00



Будда попереджав людство ще за півтисячі років до н.е.:
Якщо будете робити щось неправомірне та погіршувати цим свою карму - народитесь не собачкою, не котиком і навіть не тарганом - вам тоді єдиний шлях - мокшанські болота.

92%, 12 голосів

0%, 0 голосів

8%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Зухвала крадіжка

  • 16.11.22, 19:45


В США є місто під назвою "Жоппатаун". Знаходиться по дорозі з Філаделфії до Балтимору.
Як сказав відомий громадський діяч Поярков С. - "У срашки американці нагло та підступно вкрали головний скрепний символ".
Вимагаємо повернути славну назву Жоппатаун (Жоппаград) до ерефії!

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Голосування в ООН

  • 15.11.22, 15:50

В ООН голосували за репарації зі срашки на користь Україні.
Я думаю так: хто там позначений червоним - пеніс їм, а не українське зерно. Хай їх срашка годує. А коли срашка зникне - то хай хоч перевиздихнуть, прокацапські підріли.
Тих, хто жовтим - ми ще подивимось.

75%, 9 голосів

17%, 2 голоси

8%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

«Законтачене» «військо»

  • 10.11.22, 00:44



Владимир Путин — мемы — как президента РФ высмеивали в течение нескольких  лет — фото, видео / НВ


Зараз деякий собі такий Пригожин набирає до ПВК «Вагнер» з усіх зон Московії «законтачених» зеків – тобто тих, кому не світить ніяким чином піднітися в зоновській ієрархії, окрім як на вельми сумнівну посаду «главпєта» в «обіженці». Десь якось можна зрозуміти «опущених», які хочуть бути (вірніше – не хочуть бути «опущеними») повноцінними громадянами, а не «пєтухами» на московських зонах. Але подивимось на проблему з точки зору «панятій», щоби стало ясно, у що Пригожин втягнув не лише «Вагнер», а все московське військо і особисто ВВПутєнга.

1. ПВК «Вагнер» перетворилася на «обіженку». І не важливо, здохнуть «опущені» в першому ж бою, чи виживуть і одержать помилування. По «панятіям» вони все одно – «опущені» і ті, хто щільно спілкувався з ними – «законтачені». Тож ЧВК «Вагнер» є бандою «законтачених», і на московських (та українських) зонах їм місце – в «обіженці»

2. Оскільки Пригожин є особистим кухарем Путєнга, то – сам «законтачений» - він «контачить» і Путєнга. З огляду на те, що незмінний лідер країни – «законтачений», то зекам (тобто – громадянам срашки) подобається жити в «обіженці» під керівництвом «главпєта», що ретельно зберігає недоторканість «обіженки», в якій можна безпределити лише найбільш «обіженим», і виходу з якої апріорі вже нема. Хіба що побіг («зелений прокурор») та спроба десь на волі виставити себе за людину. Якщо вийшло втекти.

3. За посаду главпєта обіженки зараз почалися підкилимні вовтуження. Різного калібру гребні намагаються стати главпєтами. І керівник бойових лідерастів – «вагнерівців» Пригожин є одним з них.

4. Вся зона, яка за непорозумінням називається країною «расєйской пєдєрацієй» є суцільной «обіженкой», де всі – і вертухаї теж – є вихідцями з «законтачених» тим чи іншим чином.

Можна було би й далі розповідати про всеземний гребненарій, але це вповні зрозуміло буде лише тим, хто відсидів та знайомий з «понятіямі» особисто. Інші – і навіть шанувателі т. зв. «шансону» - не зрозуміють всіх тонкощів. Тож, якщо сказати так, щоби зрозуміли всі:

- Територія ерефії є пєтушарнею, де знаходяться «законтачені», яким не місце в людському суспільстві, а панує над ними главпєт, який хоче панування  над світом, тобто стати головним, всесвітнім, паханом. А весь вільний світ воно прагне перетворити на зону, де пануватимуть саме «законтачені».

Якщо хтось перекладе цю статтю московською – я не проти. Якщо розшарять цю статтю – я не проти. Можна і без посилання на оригінал. ОМ!!!



83%, 10 голосів

8%, 1 голос

8%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Локі та любовна магія

  • 07.11.22, 22:07



Я закликаю Темного Бога,

Бога з надр смертної твердині!

Вийди до порогу святого палацу

І назви своє таємне Ім'я!

Ворогів смертю скованих душі

Тобі віддаю в дар, Локі,

Нехай буде страшна твоя чорна їм кара!

Нехай задихнуться в люті всі боги!

 


               Кимось вважається, що Локі та любовна магія ніяк між собою не можуть бути пов'язані. Однак насправді ми бачимо протилежне – інакше Сігюн не страждала б поруч із прив'язаним у печері Локі до самого Рагнарока, і до того ж Локі – геній зі створення ілюзій.

А що таке за своєю суттю кохання, як не ілюзія, створювана закоханими для себе? А якщо цю ілюзію може створити навіть проста  людині, то для Локі створення та вкладення цієї ілюзії у свідомість будь-якої істоти Дев'яти світів (тим більше – людини) – найпростіше завдання. Нерозуміння ролі Локі в любовній магії відбувається швидше за все тому, що в нашій виставі він – підданий тортурам, нещасний і принижений, який мріє лише про вчинення вселенської помсти, бог. Насправді, це зовсім не так. Згадаймо того Локі, ким він був до ув'язнення в печеру. А був він великим жартівником і капосником. Локі любив повеселитися - а що може бути смішніше, ніж безпам'ятно закоханий чоловік, та ще якщо його кохання не знаходить взаємності? Тоді закоханий починає робити різні дурниці, які для нього самого здаються мегазначущими вчинками, намагаючись звернути на себе увагу і привернути до себе об'єкт закоханості. Так що Локі просто не міг бути байдужим у дрібних капостях любовного чарівництва. І, можливо, ерілі таки вдавалися до допомоги веселого бога, створюючи чарівні закляття - мансеги. Особливо коли треба було виставити когось на посміховисько перед оточуючими. Таке дійство Локі точно сподобалося би. Власне, мансег передбачає звернення до одного з найпотужніших основних інстинктів – статевого потягу. І традиційно мансег був злочинним закляттям привороту, з якою би метою, хай і найблагороднішою, він не створювався. Про те, що до цього виду творчості ставилися серйозно, говорять покарання за створення мансега, порівняні по суворості хіба що зі створенням ніда, оскільки приворот був формою впливу, що як і нід, позбавляє людини права вільного вибору. Якщо мансег створювався з «чистими» намірами – наприклад, заради подружжя, його присвячували Фригг, якщо заради плотського задоволення – Фрейе. Але коли мансег творили виключно для знущання з когось, тут без Локі просто неможливо було обійтися. Не будемо також забувати про те, що Локі брав участь у створенні людини – це саме Локі вдихнув у свіжоспечену людину дух. І тому ніхто, окрім Локі, не може панувати над людським духом, повністю поневолюючи і змінюючи його. У мансегах, присвячених Локі, найкраще використовувати вогняні руни - адже Локі, незважаючи на його походження від турсів, належить до стихії вогню. Це - Raido, Kenaz, Naudh, Sowulo, Teiwaz, Ehwaz. За своїми значеннями дані руни більш ніж якісь підходять для створення всепоглинаючого полум'я любовної пристрасті, точніше - любовного божевілля, що спалює людину.
Може здатися, що руна Teiwaz тут зайва, але такий тип мансега найчастіше створювався для покарання, тобто він був покликаний вчинити справедливий суд. І тоді застосування цієї руни цілком виправдане. Закляття будується так, щоб ці руни – всі або деякі з них – були присутні у тексті закляття. Щоб ускладнити розшифровку тексту, Імена цих рун маскували алегоріями або натяками на них. Отже – руна Raido має на увазі статевий акт; Kenaz - як руна творчості та руйнування посилює хід процесу, що твориться закляттям; Naudh - не тільки моторошну необхідність, а й недоступність предмета; Sowulo – вічний вогонь, що спалює волю; Teiwaz - закликає до справедливої відплати і Ehwaz - найпотужніша руна, що застосовується магами для трансформації та усунення перешкод для дії закляття. У закляттях, звернених на чоловіка, основною буде руна Mannaz, у звернених на жінку - Bercana. Звернення до Локі знаходиться вище, воно чудово підходить для покликання Локі Фарбаудовича допомогти у святій помсті.

Повторення історії

  • 06.11.22, 00:32


Подвиг піонерки...тьху, бля, юнармійки...
Доволі символічне прізвище. Чи може, А
Падліка Морозова не зовсім зарубав дідусь? Чи вони там всі - морозови?

25%, 2 голоси

25%, 2 голоси

50%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Воші атакують чмобиків!

  • 02.11.22, 00:09


В Єлані (Свердловська обл., це Єкатеринбург) на чмобілізованих напали воші. Спалах педикульозу вражає масштабами. Бойові українські воши живцем загризають чмобиків на полігоні.

Вирощені в українських лабораторіях, вони жеруть не лише чмобиків, але й інших кацапів. Вже є жертви серед лікарів, які героїчно б'ються з вошами, рятуючи життя та здоров'я чмобиків. Епідемія педикульозу розповзається областю, поглинаючи все нові й нові райони проживання кацапів.

В Радбез ООН було внесено пропозицію - скинути на вражену вошами місцевість ядерну бомбу, що знизить розповсюдження жахливого захворювання. Радбез розглядає цю пропозицію. Про доленосне рішення буде оголошено найближчим часом


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 13 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

От єта паварот!

  • 29.10.22, 22:13



 

Сьогодні дізнався, що з 30 жовтня всі ті, хто має постійну реєстрацію в т.зв. «лнр», «днр», та інших тимчасово окупованих на той момент районах України, мають право (першочергове) на отримання громадянства ерефії.

З огляду на цю подію, виникло кілька питань;

1. Якщо у мене є УБД (тобто, я був учасником визвольної війни України проти рашистів, то що там заплановано – посадити мене за вбивства громадян ерефії, а потім відправити спокутувати свою провину на фронт?

2. Якщо не садитимуть, то чи дають мені за УБД, тобто за підтвердження вбивства громадян ерефії, героя росії (прецедент тому є – рамзанка диров)?

3. Як вони вважають – я кину все і ломанусь за паспортом ерефії, гублячи капці?

4. А не забагато тоді буде героїв росії, якщо взяти до уваги, скільки народу з окупованих територій воюють проти срашки?

5. А як бути з тою, хто мене після фронту відгодував на шість кіло та привчив вдома ходити в піжамі, а зранку пити каву, а не чай (без усякого, між іншим, концтабору)?

6. Головне – а чому не запитали мене особисто – чи хочу я ставати срашкогромадянином?

Короче, вони зробили мені день. Я обдзвонив, кого тільки міг з лисичан, вітаючи їх з набуттям можливості отримання громадянства ерефії, за що зовсім недавно лугандони платили великі гроші, стояли в чергах на кордоні і біля пунктів видачи громадянства. Знаєте, що вони відповіли на це? Я би написав, але, як рафінований тилигент, не можу, бо такі слова під забороною моєї власної цензури, не те, що якоїсь відомчої.

Ржу, бля. Насмішили уїбани. Недарма кажуть, що кацап – це не національність, це діагноз. А там таких 140 000 000. Дохєра вбивати ще доведеться…



0%, 0 голосів

17%, 1 голос

0%, 0 голосів

17%, 1 голос

67%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Путін-Хуйло, або Втаємничений рунескрипт




 

З 2014 року в Україні набула популярності мантра «Путін-Хуйло». Виникла вона, як і всі справжні мантри, спонтанно. Але полюбилася не лише в Україні, бо зараз її співають по всьому білому світові. Таке значне явище не могло пройти непоміченим повз увагу Служби Інквізиції Кіммерійського Ордену Лицарів Бука. В 2015 році до Рунічного відділу СІ надійшло завдання – з’ясувати магічне, езотеричне та сакральне значення цієї мантри. Кілька років напруженої праці увінчалися успіхом – завдання було із честю виконане. Надаємо громадянам України звіт Надзвичайної Комісії Відділу Досліджень Служби Інквізиції Кіммерійського Ордену Лицарів Бука (НКВД СІ КОЛБ).

ЗВІТ

Рунічний відділ, отримавши завдання, негайно ж почав бурну та кропітку роботу по встановленню істинного значення найпопулярнішої мантри України. Перш за все вона була записана рунами Старшого Футарку, що надало мантрі справжнього, не спотвореного кирилицею, вигляду. Потім було визначено значення кожної руни, з чого вийшло наступне:

1. Руна Perth (Peorp) – руна вибору, гарної чи поганої вдачі, що на езотеричному рівні має відповідати за свідомий вибір досягнення мети. Сакральне значення цієї руни – Пізнання. Але велика можливість випадковості робить цю руну найнебезпечнішою з усього Футарку, бо свідоме обрання рішення, що його пропонує руна Perth (Peorp), може стати фатальним.

2. Руна Uruz – в езотериці визначає усвідомлення власної смертності, руна великої енергії, але якою керувати довгий час просто не можна, бо ця енергія виходить з-під контролю й стає руйнівною.

3. Руна Teiwaz – езотерично визначає здатність до самопожертви та створення власної справедливості. Містично – шлях війни з усім оточенням. Сакрально – незламне бажання вижити як завгодно.

4. Руна Is – містика обумовлює здатність цієї руни викликати як гальмування процесів, так і несподіваний їх стрімкий розвиток. В езотериці ця руна нагадує, що життя не вічне. Сакральне значення руни Is – відповідник зупинки та застою в льодовому полоні Хельхейму та Ніфлхейму.

5. Руна Naudh – езотерично визначає незадоволеність досягненим та розуміння прірви між бажанням та реальністю. Містично – полум’я бажання, яке легко може вийти з-під контролю та спалити все навкруги. Сакральне значення руни Naudh - примушення до чогось, без різниці гарного чи поганого, це вже як воно вийде в реальному житті.

Це була перша частина рунічної формули, де центральною є руна Teiwaz, що й визначає її домінанту над іншими рунами рунескрипту. Але, оскільки мантра складається з двох частин, то перш ніж роз’яснювати першу, треба розібрати другу. Інакше можна зробити хибні висновки, що призведе до помилкової оцінки ситуації в цілому. Тож дивимось:

1 (6). Руна Hagalaz – езотерично є визначенням руйнації старого, аби на уламках побудувати щось нове. Містика вважає руну Hagalaz материнською руною, яка символізує першокристал Світового Льоду. Hagalaz є дуже небезпечною, бо її дія відрізняється несподіваними наслідками, несподіваним часом дії та може привести до катастрофи навіть тоді, коли інші події розвиваються позитивно. Сакральне значення руни Hagalaz – руйнація.

2 (7). Руна Uruz, нам вже знайома – в езотериці визначає усвідомлення власної смертності, руна великої енергії, але якою керувати довгий час просто не можна, бо ця енергія виходить з-під контролю й стає руйнівною.

3 (8). Також знайома руна Is – містика обумовлює здатність цієї руни викликати як гальмування процесів, так і несподіваний їх стрімкий розвиток. В езотериці ця руна нагадує, що життя не вічне. Сакральне значення руни Is – відповідник зупинки та застою в льодовому полоні Хельхейму та Ніфлхейму.

4 (9). Руна Laguz – езотеричне значення її – можливість змінити себе в духовному плані, містичне значення – джерело непізнанного, натхнення та взагалі мінливих таємниць. Сакральне значення руни Laguz – потік, шлях. Але саме цю руну часто використовують в зейдах, де вона уявляє з себе нестримний потік брудної води чи болотяного багна, який затоплює все навкруги без змоги врятування.

5 (10). Руна Odhal – езотерично це є центром Всесвіту, вірніше – власного світосприйняття; містично – спадщина предків, бо головне значення руни Odhal – володіння роду, рідний уділ. Сакрально руна Odhal є проривом та роз’єднанням.

Перше порядкове число тут є номером руни в другій частині, а друге число – то номер руни в загальному ряді формули мантри. Тепер подивимось, що нам скаже другий рунескрипт.

Центральною тут має бути руна Is, що задає тональність на щось стабільне, але дуже хитке й непевне. Перша руна - Hagalaz, руна руйнації та несподіванки, яка поруч з наступною руною, Uruz, та центральною Is аж ніяк не можуть бути позитивними у вирішальному факторі. Завершують цей ряд руни Laguz та Odhal, що у сполученні з передуючими теж не позитивують обставини, в яких опинився головний герой нашого дослідження, на честь якого й було створено мантру.

Все це разом вказує нам на те, що вибір істоти базується на палкому бажанні вижити за будь яку ціну, жертвуючи всім, що оточує тварюку і задля власного виживання воно ладне зруйнувати навіть свою рідну землю, бо не відчуває в ній коріння.

Тож мантра «Путін – хуйло» цілком вірно відображає не лише характеристику об’єкту дослідження, не лише психотип, але й подальшу долю цієї істоти, що вона перебрала собі верховну владу в тому непорозумінні, яке зветься «російською федерацією». Втім, якщо завважити на туземне населення тієї землі, руйнація подібного унтердержавного утворення хоча би й разом з винищенням аборигенів, лише посприяє подальшому світовому розвитку

70%, 7 голосів

20%, 2 голоси

10%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

З просторів тирнету - про ZЕ та інших ZЄлюп

  • 15.10.22, 23:26


Дмитро Чекалкин
1 годину тому
Історія з Штанмайєром нічого не навчила, а за плювки в руку допомоги від з..біла Мельника цього додіка ще й почали хвалити…
Джон Сміт:
Для мене ця історія з Маском не стала сюрпризом.
Я ще в березні попереджав: Зеленський скоро почне нас послаблювати.
[ Читати далі ]

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.