Те, чого вам НЕ говорять про «формулу ШТАЙНМАЄРА-ПУТІНА».

  • 09.10.19, 21:48



.

Контроль за кордоном ОРДЛО з РФ виконуватиме т.зв. «Спільний корпус». Юридично його вважатимуть українським і, навіть, формально легалізують в структурі МВС. По факту, ж його буде набрано з місцевих терористів під командуванням офіцерів ВС РФ. Тобто в структурі МВС та в ЗСУ офіцери російської армії легалізуються разом із своїми підрозділами. Саме на такі умови, у процесі попередніх консультацій, погодився Зеленський.

Шо, дочекалися капітуляції?

  • 06.10.19, 17:04


Про штани Майєра та сцикливу ЗЄлюпу

Десь тиждень в Україні точаться суперечки та спроби зрозуміти подію, яка сколихнула майже все суспільство (окрім, хіба що найбільш упоротих похуїстів). А саме – підписання южмашівським гітарастом Кучмою так званої «формули штайнмайєра) який, доречі, ніякого відношення до цієї «формули» не має).

Кучмі, зрозуміло, все це за великим рахунком пох, йому аби ще раз насрати Україні – і на вічний спокій за віковими обставинамию. Це приблизно як голосуни-пенсіонери, що вперто голосували за комуністів: вони вже повиздохли, а ми досі розгрібаємо насране ними, та ще й нашим дітям того лайна залишиться неміряно.

Так ось, що нам нав’язують у сранозвісній «формулі Штайнмайєра», яку писали десь у ФСБ:

- Проведення ніхуя ніким незабезпечених виборів в Лугандоні;

- Інтеграцію цієї територіальної хунти разом із понаїхами з бурятій та якутій в Україну;

- Можливість лугандонським підорасам увійти до Верховної Ради України та інших державних структур з правом вирішального голосу.

 

Тепер запитаємо – КОМУ воно те все потрібне? ЗЄлюпі? – ні, ЗЄлюпі окрім бабла та коксу нах нічого не треба – хіба що шалені оплески мокшанської аудиторії пєдєрастично-впопулязованого «95-го кварталу». Нам? Нам воно точно не потрібно, бо вся ця хуйня тягне нас взад – тобто в мокшанську жоппу, де мокшанам так зручно живеться. Європі чи Омериці? Та їм похуй. Взагалі – похуй, бо тоді вони знов вільно гендлюватимуть з коцапоїдами на законному підґрунті. Вигідно все це більш за все путєнгу унд расєйскай пєдєрації. І хто – чи ЩО – таке після цього ЗЄлюпа з його (її) ЗЕкоМандою?

ЗРАДНИКИ.

Хоча навіть зрадниками їх назвати фактично неможна, бо своїх справжніх господарів вони не лише не зраджують, але старанно відпрацьовують свої юдини срібляки. А до нашої країни, до нашого народу ті пєдєрасти, що їх обрали довбойоби, не маюить ніякого відношення – хіба що як паразити в організмі носія.

Сьогодні вранці Лисичанськом від лінії розмежування уходила бронетехніка. Що це – чергова ротація чи підготування до капітуляції?

ЗЕкоМанду – на палю! Ось єдиний вихід з цієї кризи.

ГУГЛ знає все!

  • 08.09.19, 16:33
Світлина від Ingwar  Berk.

І нікуди вже від цього воно не дінеться

Величні досягнення гідранта за 100 днів



За 100 дней Зе здійснив наступні величні досягнення та перемоги:
- отдохнул 5 раз
- поменял велосипед на 26 кортежных авто
- научился перекрывать дороги в Киеве
- поднял цену на борщ в три раза
- снизил тарифы на электроэнергию... для Коломойского
- простил долги... олигархам на суму 36 миллиардов долларов из них 16 Коломойскому
[ Читать дальше ]

Святкове

  • 24.08.19, 11:25
Світлина від Ingwar  Berk.

Тікають ЗЄлюпа з Лисим від Майдану. Аж ось він, кордон. А там прикордонники, з автоматами та придивляються до всього. Як тут втекти? Але ЗЄлюпа мудрий, тож натягли вони коров'ячу шкуру. Лисий попереду, а ЗЄлюпа позаду, бо дупа в Лисого така сама як і лисина, лише волосатіша.
Побачили погранці корову. Почали годувати її травою. Лисий жере та зтиху матюкається (бо закона про заборону мату таки не прийняли) Зєлюпа ж стиха регоче.
Тут починає реготати Лисий. ЗЄлюпа питає: "Чого тащишся, чувак?" А Лисий відповідає: "Того, чувак й тащуся, що он вже до нас бугая ведуть"

Але ЗЄлюпа перед тим кілька років тренувався, бо мудро передбачав подію, і тому не злякався, але навіть зрадів бугаєві.

Реванш колябораціонізму - «правоохоронці» Лисичанська

  • 21.08.19, 01:53

Як ми бачимо, навіть коли ще не все вбоге збіговисько під назвою «ЗЕкоМанда» дорвалося до влади в Україні, на нашому політичному небосхилі відбулися відчутні зміни. Причому – в поганий бік. Простіше кажучи, майже всі досягнення України по руху до цивілізованого правового суспільства пішли в дупу. В дупу тій самій «ЗЕкоМанді».

Повертаються відверті вороги українського народу і їх не притягають до кримінальної відповідальності за скоєні ними злочини. Більш того – закривають кримінальні справи та міняють міри запобігання на більш м’які та зручні – наприклад, як тому ж Єфрємову, що був головною діючою особою в розв’язуванні війни на Сході.

[ Читать дальше ]

Ну що, вже наїздилися?!

  • 18.08.19, 01:29


Автор посту не є фаном Порошенка. Але автор посту помічав те гарне, що було зроблено за участю Пороха в Україні та за її кордонами. А вже про ЗЕ у автора негативне враження склалося ще за КВНівське існування збіговиська під назвою «95 квартал». Тим більш що саме ЗЕ всіма силами – своїми та своїх колег по балагану – створювало як в самій Україні, так і на еРеФії образ українця як тупого хитрожопого жлоба, що в порівнянні зі «старшим братом» є повним недоумком. Особливо це помітно в серіалі «Свати», улюбленого малоруським плебсом, що захоплено дивиться про походження хахлів на срашці та в срашко номерному, срашкогрошовому та срашкомовному Криму. Про гумор мовчу, бо анально-фекальні «жарти» ЗЕ та його коМанди за гумор можна завважити хіба що з великою натяжкою. Тож почнемо.

В интернеті повно повідомлень про чергові бочини та косяки новообраного приЗЕдента. Дещо вже починає впливати на життя не те що країни, але самих громадян. Ось, наприклад, нещодавно майже всі ми раділи, що у нас з’явився безвіз з Євросоюзом. Але комусь це почало заважати, і преЗЕдент вирішує видавати українське громадянство «за спрощеною процедурою» росіянцям. Про тих, хто воює проти еРеФії,то нема питань – це зрозуміло. Але пропонується надання НАШОГО громадянства «постраждалим» від росіянської влади. Як це може виглядати:

- Якийсь барига щось там вкрав і не поділився з тими, з ким треба було ділитися. Його за це починають пресувати на расії. І ось воно тікає до нас із галасом, що воно було піддане переслідуванням. Зазвичай, у таких завжди хтось є в Україні – з його ж баричного кола – і за підтримкою укробариги рашкобарига отримує українське громадянство. Тут вже починається ґешефт інтернаціональної компрадорської буржуазії з усіма наслідками. Бо в Україні росіянцям красти значно простіше, аніж на срашці.

- Якийсь вбивця тікає до України, бо на срашці його «переслідують»…

- Дрібний криміналітет може також тікати в Україну і, отримавши громадянство, разом із цим отримує можливість їздити в країни Євросоюзу та деякі інші без обов’язкових для росіянці віз. Чим буде дрібно кримінальний елемент займатися що в Україні, що за її кордонами? Вірно – красти та грабувати. Бо працювати воно не стане.

І ось тому, як пише сайт про культуру та суспільство «Брати Грім»:

«Спецслужби двох східно-європейських країн членів ЄС винесли на порядок денний питання ймовірних ризиків і загроз для функціонування "безвізу з Україною", у зв'язку з указом Зелепня щодо полегшення отримання громадянства для московитів. Європейці стурбовані тим, що Україна може стати перевалочним пунктом для просування агентури і терористичних груп московитів в країни ЄС, використовуючи українських паспорти. Окрім цього, Україна опустилася в рейтингу паспортів світу на 44-е місце (мінус 4 )».

Це не кажучи про всю ту іншу хєрню, що її наваляло ЗЕ з самого ж першого дня свого припизденства. Слів вже нема. Залишилися самі вислови.

І хтось ще радить «почекати, бо надто мало часу» було у ЗЕлепня, аби щось зробити. І коли їх питаєш про щось гарне – яке ЗЕ зробило за початковий термін рулювання державою – то фани ЗЕ шаленіють і починають щось там гнати про Порошенка. При чому тут Порох? Він не президент, він пішов з посади аж занадто демократично. Та нема часу дивитися, що воно втне, бо коли ще прийде до Верховної Ради ота ЗЕкоМанда, набрана взагалі незрозуміло з кого, то тоді почне відригатися Зелена локшина, що її з такою насолодою жерли ЗЕфани та намагалися годувати інших тією гидотою.

А на завершення посту пропоную читачам подивитися в Ютубі роліки, де ЗЕ порівнює Україну з шоболдою, де воно «жартує» про хахлов, де воно «жартує» про те, що расіянська армія «стоїть на кордоні, просто відсуває від себе кордони України». Це в той час, коли москалопітеки з росіянської території розстрілювали «градами» наших військовиків.

Як я можу відноситись до ЗЕ унд його коМанди, окрім як з огидою та презирством? Тепер вже, мабуть, можна додати й ненависть.

Зеленского в Турции представили как кловуна



Турецкая газета Sabah анонсировала визит президента Украины Владимира Зеленского, назвав его в заголовке комиком.

Об этом сообщает UAportal.

В связи с этим в сети разгорелся скандал.

"У Эрдогана просто написали - клоун приезжал. Даже без фамилии. В общем – позорище", - пишет в Фейсбуке шеф-редактор издания "Русский Еврей" Виталий Рождаев.

"Это правда? А что, Эрдоган смотрел тот выпуск квартала, где Вовка его высмеивал?" - добавляет политический эксперт Татьяна Лупова.

Sabah переводится как Утро.

Это турецкая ежедневная газета, основанная 22 апреля 1985 года

Ее владельцем является близкий соратник президента Турции Реджепа Эрдогана Ахмет Чалык.