хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Ну що, вже наїздилися?!

  • 18.08.19, 01:29


Автор посту не є фаном Порошенка. Але автор посту помічав те гарне, що було зроблено за участю Пороха в Україні та за її кордонами. А вже про ЗЕ у автора негативне враження склалося ще за КВНівське існування збіговиська під назвою «95 квартал». Тим більш що саме ЗЕ всіма силами – своїми та своїх колег по балагану – створювало як в самій Україні, так і на еРеФії образ українця як тупого хитрожопого жлоба, що в порівнянні зі «старшим братом» є повним недоумком. Особливо це помітно в серіалі «Свати», улюбленого малоруським плебсом, що захоплено дивиться про походження хахлів на срашці та в срашко номерному, срашкогрошовому та срашкомовному Криму. Про гумор мовчу, бо анально-фекальні «жарти» ЗЕ та його коМанди за гумор можна завважити хіба що з великою натяжкою. Тож почнемо.

В интернеті повно повідомлень про чергові бочини та косяки новообраного приЗЕдента. Дещо вже починає впливати на життя не те що країни, але самих громадян. Ось, наприклад, нещодавно майже всі ми раділи, що у нас з’явився безвіз з Євросоюзом. Але комусь це почало заважати, і преЗЕдент вирішує видавати українське громадянство «за спрощеною процедурою» росіянцям. Про тих, хто воює проти еРеФії,то нема питань – це зрозуміло. Але пропонується надання НАШОГО громадянства «постраждалим» від росіянської влади. Як це може виглядати:

- Якийсь барига щось там вкрав і не поділився з тими, з ким треба було ділитися. Його за це починають пресувати на расії. І ось воно тікає до нас із галасом, що воно було піддане переслідуванням. Зазвичай, у таких завжди хтось є в Україні – з його ж баричного кола – і за підтримкою укробариги рашкобарига отримує українське громадянство. Тут вже починається ґешефт інтернаціональної компрадорської буржуазії з усіма наслідками. Бо в Україні росіянцям красти значно простіше, аніж на срашці.

- Якийсь вбивця тікає до України, бо на срашці його «переслідують»…

- Дрібний криміналітет може також тікати в Україну і, отримавши громадянство, разом із цим отримує можливість їздити в країни Євросоюзу та деякі інші без обов’язкових для росіянці віз. Чим буде дрібно кримінальний елемент займатися що в Україні, що за її кордонами? Вірно – красти та грабувати. Бо працювати воно не стане.

І ось тому, як пише сайт про культуру та суспільство «Брати Грім»:

«Спецслужби двох східно-європейських країн членів ЄС винесли на порядок денний питання ймовірних ризиків і загроз для функціонування "безвізу з Україною", у зв'язку з указом Зелепня щодо полегшення отримання громадянства для московитів. Європейці стурбовані тим, що Україна може стати перевалочним пунктом для просування агентури і терористичних груп московитів в країни ЄС, використовуючи українських паспорти. Окрім цього, Україна опустилася в рейтингу паспортів світу на 44-е місце (мінус 4 )».

Це не кажучи про всю ту іншу хєрню, що її наваляло ЗЕ з самого ж першого дня свого припизденства. Слів вже нема. Залишилися самі вислови.

І хтось ще радить «почекати, бо надто мало часу» було у ЗЕлепня, аби щось зробити. І коли їх питаєш про щось гарне – яке ЗЕ зробило за початковий термін рулювання державою – то фани ЗЕ шаленіють і починають щось там гнати про Порошенка. При чому тут Порох? Він не президент, він пішов з посади аж занадто демократично. Та нема часу дивитися, що воно втне, бо коли ще прийде до Верховної Ради ота ЗЕкоМанда, набрана взагалі незрозуміло з кого, то тоді почне відригатися Зелена локшина, що її з такою насолодою жерли ЗЕфани та намагалися годувати інших тією гидотою.

А на завершення посту пропоную читачам подивитися в Ютубі роліки, де ЗЕ порівнює Україну з шоболдою, де воно «жартує» про хахлов, де воно «жартує» про те, що расіянська армія «стоїть на кордоні, просто відсуває від себе кордони України». Це в той час, коли москалопітеки з росіянської території розстрілювали «градами» наших військовиків.

Як я можу відноситись до ЗЕ унд його коМанди, окрім як з огидою та презирством? Тепер вже, мабуть, можна додати й ненависть.

18

Коментарі

Гість: б66

118.08.19, 06:30

НАЇздиЛИСЯ)

    218.08.19, 10:20

      318.08.19, 12:45Відповідь на 1 від Гість: б66

      НАЇздиЛИСЯ)це їм поки що для апетиту. трохи пізніше, з першого вересня, почнуть отримувати повну пайку

        418.08.19, 12:45Відповідь на 2 від Андрій1961

          518.08.19, 15:25

          Добра стаття)

            618.08.19, 20:52Відповідь на 5 від Merovingian

            Добра стаття)дякую. зараз ще одну готую. про мусорів та прокурорів, які на звільнених територіях чекають на "автономію"

              720.08.19, 08:15

              Бабло пливе? Лох на нерест пішов!

                821.08.19, 01:52Відповідь на 7 від КРИВОРІЖЖЯ

                Бабло пливе? Лох на нерест пішов!а Ви вже вчите івріт?

                  921.08.19, 11:45Відповідь на 8 від BlackPR

                  Бабло пливе? Лох на нерест пішов!а Ви вже вчите івріт?