На День Київа

  • 28.05.23, 17:45


Кацапська бидлота вважала, що масований удар БПЛА зіпсує нам День Київа.
Але упири прорахувалися. Все літаюче лайно (52 некошерних "гєрані", тобто таких самих нехаляльних "шахеди") було збито нашими хлопцями, тож наліт перетворився на фейєрверк на честь української столиці.
І, скажіть, що то за потвори, що називають Київ "матєрью гарадов русскіх", і намагаються тим не менш, знищити місто?
Лицемірні падлюки.
Гарний кацап - дохлий кацап. ОМ!!!

25%, 3 голоси

25%, 3 голоси

50%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Податкосплатники України забезпечують безбідне життя олігофренів

  • 26.05.23, 16:59



Колись генпрокуратура України з галасом та кіпіжем нахвалилася тестуванням своїх співробітників. Я на цьому постраждав – за викладення роліка про це у мене вилучили акаунт на ютьюбі, внаслідок чого я втратив більше чотирьох сотень роликів авторського матеріалу. Чому вилучили? – а з тієї причини, що прокурорам надто не сподобалось в тому ролику, що я озвучив правду – хто ж там, в прокуратурі, тіпа «працює». І одержує грошей, як боєць на нулі – гріючи жоппу в затишному кабінеті і вирішуючи долі людей.

На прикладі результатів тестування прокурорів з Лисичанської прокуратури, я переконливо довів, що більшість лисичанських прокурорів – дебіли. За всіма показниками!

Я взяв за основу дослідження результати тестування по т.зв. «загальним здібностям» - тобто, по логічному мисленню. Бали, одержані прокурорами, я перевів у більш звичну мені п’ятибальну систему. Результати – вражаючі. Ось вони, з прізвищами – країна має знати своїх «героїв»!

На «4» здали: Бєлоусов Денис Олександрович; Гусак Олексій Олександрович; Швець Дмитро Олександрович.

На «3» здали: Ступченко Олександр Віталійович; Атоян Агунік Аладинівна; Мазур Наталія Іванівна; Свирипа Владислав Андрійович; Суббота Олександр Миколайович; Коваленко Марія Сергіївна; Севостьянова Ольга Михайлівна; Карапута Юлія Ігоровна.

На «2» здали: Комм Яна Олександрівна; Поляков Дмитро Вікторович; Панасенко Вадим Валеріович; Зайченко Ігор Анатолійович; Пономарь Наталія Сергіївна; Полякова Катерина Юріївна; Нескородова Ганна Андріївна; Гордієнко Павло Павлович; Щукін Дмитро Олегович; Солодка Юлія Володимирівна; Чобанян Олена Михайлівна; Боровик Оксана Володимирівна; Халявина Юлія Володимирівна; Василенко Олександр Олександрович; Книгиницька Наталія Олександрівна; Нестеренко Сергій Миколайович; Люта Тетяна Василівна; Золотих Євгенія Олексіївна; Хамула Елліна Ігорівна.

На «1» здали: Шевцов Володимир Олександрович; Немитих Максим Ігорович; Пройда Артем Олександрович; Вісягін Олександр Олексійович; Рєзнікова Інна Олександрівна.

Висновок: лише у трьох лисичанських прокурорів присутнє логічне мислення – дуже важлива для прокурора риса. Без неї людина не може робити логічні висновки. З медичної точки зору, відсутність (або недостатній рівень логічного мислення) є відзнакою розумової відсталості (олігофренії, інакше – дебільності). З числа перерахованих прокурорів Лисичанської прокуратури лише троє можуть вважатися психічно здоровими, які можуть приймати рішення, керуючись логікою. Інші перераховані відносяться – 6 прокурорів є полудурками, 19 прокурорів – просто дурні; 5 прокурорів – повні довбойоби.

Ще кілька прокурорів не пройшли цього обов’язкового тестування, але займали прокурорські місця – як, наприклад, Сухіна, яка не могла хоча би для виконання правила, носити пов’язку під час оголошеної епідемії КОВІД-19. Нагадаю, що звичайних людей поліцаї за таке жорстоко в’язали.

Що таке дебільність?

Характеризується відсутністю абстрактного мислення, нездатністю вирішувати логічні завдання.

Дебільність виявляється тестуванням – нескладним, але яке виявляє нездатність до логічного мислення. Що ми й бачимо на прикладі збіговиська дебілів в Лисичанській прокуратурі.

Ганс Айзенк – англійський психолог, який створив тест для визначення рівня інтелектуального розвитку. Він дозволяє визначити багато захворювань і виявити приховані розумові здібності. Існує 8 варіантів тестів Айзенка, і вони розраховані на вікову категорію від 18 до 60 років.

Хто хоче більше дізнатися про тести – може знайти обов’язковий для прокурорів та інших на сайті https://test.ua/zz.

 

Як виявилося, тестуються ВСІ прокурори, поліцаї, СБУшники, ДБРівці, держслужбовці. Але ми не бачили РЕЗУЛЬТАТІВ тих тестувань. Та й прокуратура, варто мені було підняти шум, що прокурори Лисичанська – дебіли, приховала результати того тестування. І, як ми бачимо – дебілами повна Лисичанська прокуратура. Я не ставив собі за мету дослідити розумовий стан інших прокурорів, але навряд чи ситуація чимось відрізняється. Так саме не відрізняється процентна кількість дебілів в інших силових структурах, серед «правоохоронців» та урядовців. Головне, що їх об’єднує – це нездатність ЛОГІЧНО МИСЛИТИ. І ось цим потворам ми віддали свої долі, свої податки і не видно кінця цим фактам. Доти, доки не перестануть брати на роботу дебілів, за яких телефонують впливові родичі, які просто дають хабаря. Це називається корупція. І страждає від корупції не лише держава – в першу чергу страждають громадяни, якими керують, рулять та яких судять дебіли. І поступово громадяни теж стають дебілами. Вибори 2019 року вже довели істинность цієї сумної теорії.


38%, 3 голоси

25%, 2 голоси

38%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Податкосплатники України забезпечують безбідне життя олігофренів

  • 14.05.23, 21:32





Раджу прочитати пару сторінок тексту. Він цікавий, і науково обгрунтований.


0%, 0 голосів

67%, 6 голосів

33%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Сцукєрбєргєр старанно підтримує кацапів

  • 13.05.23, 09:59


Подібну табличку кацапські модери пейсбука визнали "мовою ворожнечі" і чергового разу забанили мене на місяць.

Чомусь на пейсбуці кацапам можна парафинити Україну та українців, і хвалені "фільтри" не знаходять "мови ворожнечі". Мабуть, тому, що через дев'ять років московсько-української війни в пейсбуці так і не створено українського сектору, і нас продовжують модерувати кацапи?
Сцукєрбєргєр намагається переконати світ в тому, що "український сектор занадто малий, і не вигідно наймати працівників-модерів з числа українців".
Цим висловом Сцукєрбєргєр, їбана худоба, висловив своє відношення до війни - йому вона похуй, аби менше витрачати грошей.
Пропозиція - перевести московський сектор на модерування українцями, а кацапів вигнати нахуй.
Тоді і грошей зайвих не витрачатиме сцукєрбєргівська контора, і нам допоможе у війні з москалями.
А так - просто нєхуй робити на тому ворожому пейсбуці. І нєхуй додавати грошей прокацапленій падлюці сцукєрбєргєру.
Якщо не буде українського сектору, який модерують українці, то нєхуй робити на ворожій території, де гра йде в одні ворота.
Сцукєрбєргєру - хуй! Во все його наглюче сцукєрбєргівське їбало.

63%, 5 голосів

38%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ось звідкіля виліз 95 квартал!

  • 08.05.23, 04:09



тепер стає зрозумілим, чому вони так брешуть. Батько їх Геббельс, а Браунша - мати

63%, 5 голосів

25%, 2 голоси

13%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

194 тисячі дохлої кацапні. Дрібниці, але приємно

  • 07.05.23, 18:01


Сто дев'яносто чотири тисячі дохлих москалів. Насправді, їх (дохлих) значно більше,Юж але ми не можемо підрахувати тих, кого рознесло на шматки, та тих, хто трохи згодом здох по кацапських шпиталях. 
Але будемо намагатися знищити якнайбільше, бажано всіх. Бо якщо хоч один тарган залишається, то потім знов доводиться зачищати від нечисті хату.

86%, 6 голосів

0%, 0 голосів

14%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Дохлі кацапи як фактор справедливості

  • 05.05.23, 01:58



Сто дев'яносто дві тисячі дохлих москалів. Дрібниці, але приємно. Зараз кацапи намагаються щось тіпа "виправиьти" ракетними та мопедними обстрілами наших міст. Але хєр що в них вийде. Нас не залякати. Повбиваємо всіх, хто приперся на нашу землю в сподіванні спиздити унітаз на зуби, або собачу будку для бурханів. І нам абсолютно пох - який розріз очей у окупанта. Ми знаємо - що у окупанта має бути третє око - на лобі. І вихідна дюрка на потилиці, з якої вилетить вся телевізійна скабєєвсько- соловйовська хуйня. Приблизно так. І найкращим подарунком кацапам до дня побєдєбєсія було би двісті тисяч дохлих москалів. ОМ!!!

80%, 12 голосів

0%, 0 голосів

20%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Лаврентьєва – ватниця від астрології з Одеси

  • 02.05.23, 19:18



 

Нещодавно надибав на просторах тирнету цікаву хєрню: ватниця з Одеси Лаврентьєва «вєщаєт» про всяку хєрню. В одній купі у неї як астрологічні викладки, так і розбір найбільш цікавих – як їй здається – істот. Передивився двох з них. Івангєя (чи як його там) та відкритого рашиста «шамана». Зібрався написати з приводу вихваляння рашистської потвори («шамана») та безпринципової зажерливої сцукі, яка косить під патріота (івангєя), але тут з’явилася стрічка астрологині про з’єднання Урану з Сонцем. І ось тут Лаврентьєва розкрила свою ватяну прорашистську гнилу сутність – вона прив’язала цю астрономічну подію до так званого «дня перемоги», акцентувавши, що день пабєдобєсія має статися саме за кацапською версією – 9 травня. І тут мене прорвало.

Спочатку, за хронологією, подивимось – що із себе уявляє той «івангєй». З’ясувалося, що та потвора з України під час війни перекинулася до Москви, де жилося краще та ситніше, бо в ютьюбі «івангєй» набрав 10 000 000 підписників на свої дурні пісеньки типу «Песня задрота» та «Я рисую, как кретин». Аудіторія (чому я не дивуюсь) – екзальтовані російськомовні малолєткі (дівчатка підліткового віку) т. зв. «СНГ» (постосовецького простору). Коли ютьюб закрив фінансування російських ютьюберів, то «івангєй» згадав, що Україна не заблокована, і моментально перевзувся, ставши полум’яним українським патріотом. Навіть співати свою хєрню почав українською. Воно того коштувало – 20 тисяч доларів на місяць варті української мови та українського акаунта.


На московщині «івангєю» жилося класно – про нього писали, Ургант запрошував його на свою телепедерачу, він тусив по фестивалях… Навіть знайшов собі дівчину по собі, з якої зробив досить відому блогершу. Але вона його кинула (дівчинка закохувалася постійно до нестями як в хлопців, так і в дівчат) і знайшла собі репера. Мабуть, багатішого та крутішого за івангєя. Зараз та блогерша тусить в Японії.

Короче – мадам Лаврентьєва вважає, подивившися на натальну карту «івангєя», що той – пророк, величніший за Т.Г. Шевченка та Вангу разом узятих. Мені ось цікаво – чи то «івангєй» заплатив Лаврентьєва за цього ролика, чи астрологиня просто намагається втішитися з молоденьким м’ясцем. Обидва варіанти не виключають один одного.

Тепер про «шамана». Ця потвора, яку вихваляє Лаврентьєва, в маразматично-ватяному захопленні пропагуючи «творчість» улюбленого співака Путіна, є закоренілим рашистом, що рубає бабло на самому вживаному в лаптєстані – на патріотичних піснях – які надзвичайно подобаються аудіторії Лаврентьєвої та й самій Лаврентьєвій. Короче, що таке «шаман»,  я вважаю, читачі знають. Не збираюся тут рекламувати всіляке лайно.


Це - СПРАВЖНІЙ ШАМАН


А це - РАШИСТСЬКЕ ГОВНО


Тепер про дєнь пабєдобєсія: Лаврентьєва аж захлинається, намагаючись підбити під цей день астрономічну подію (і, звичайно, астрологічну). Вона навіть одяглася в щось квазівійськове, з краваткою кольору хакі. Не вистачало або пєлотки з червоною зірочкою на порожній астрологічній макитрі, або хуйні капелюшної у вигляді башти від Т-34.

Але, здається, становлення «івангєя», як патріота, буде сумним. Малолєткі обох статей відвертаються від «івангєя», прикладом чому є коменти до його (чи її) останньої «творчості». Дивіться самі:

-                Дал деду послушать, после прослушивания, он долго смотрел на меня, улыбнулся, похлопал по плечу и всё таки вычеркнул мое имя из завещания;

 

-                Слушал эту песню на колонке идя по мосту, все кто ее услышали начали прыгать с моста! Ты учишь людей летать!

 

 

-                Спасибо тебе за песню, Ваня! Моя беременная жена столкнулась с долгими и мучительными родами, но потом мы положили у нее промеж ног колонку с твоей песней, и ребенок сам вылез чтобы ее выключить!

 

-                Лежал у меня друг больнице под аппаратом жизнеобеспечения, после прослушивания этого трека он смог собрать в себе силы что бы отключить аппарат. Спасибо ивангай!

 

-                Ваня настолько талант, что смог обмануть целый ютуб. Субтитры ютуба говорят, что это музыка. Никто ещё никогда так не ошибался...

 

-                Никогда так эпично не отключал себя от аппарата жизнеобеспечения! Ваня, ты гений;

 

-                Я долго не мог найти себе квартиру,так как было мало денег, но после прослушивания твоей песни родители купили однокомнатную квартиру в психушке, спасибо Ваня!!!!

 

-                Спасибо Вань. Друг занимался плаванием и после прослушанивания этого замечательного трека, он утопился;

 

-                Иван, твоё творчество действительно вышло на новый уровень. Вчера ходил в интернат где содержат детей, которые не имеют слуха. И мне позвонили, твой трек был установлен на мелодию в моём телефоне. Каково было моё удивление когда дети начали пиздить меня ногами, крича что бы я выключил это дерьмо. Спасибо тебе, ты исцелил 30 малышей.

 

 

Коменти надані зі збереженням орфографії оригіналу.

 

Питання такого плану – а чи не здає Лаврентьєва, полум’яна прихильниця совка та «русскаго міра» своїм кєнтам з ФСБ розположення та пересування українських військ? Недарма ж вона так полюбляє совок та путіна, недарма у неї рашистсько-ватяна аудіторія і недарма вона вихваляє кліпи найвідоміших рашистів.

Напам’ятаю: Одеса – це Україна, а не те, що мариться Лаврентьєвій.

 

На все приходить час розплати.

 

Ом!!!

 


Сьогодні побував біля пам'ятника своїй жабі

  • 29.04.23, 23:05


Колись скульптори Київа вирішили зробити пам'ятника моїй жабі.
Спочатку хотіли зробити в повний зріст, але вчасно вирахували, що бронзи не вистачить. Тому відлили в масштабі 1 до 32.
Спочатку у жаби були ікла, виготовлені з моржових бивнів. Але якось вночі там покрутився якийсь поц, схожий на віктора хвьодоровича янукОвоща, і ікла зникли.

23%, 3 голоси

54%, 7 голосів

23%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Кацапи з усіх сил відновлюють московську імперію часів Миколи ІІ

  • 23.04.23, 00:07

На зображенні може бути: 5 людей

Максим Мирович:
В общем, как я понял, скоро в россию запретят продавать все. Это очень интересно. Даже серому импорту придет конец.
И как тут не вспомнить цитату Пескова: «Мы хотим восстановить россию времён Николая II. Это наш идеал».
- А ви кажете, кацапи не смішні... Подивіться самі на цих потвор чудернацьких.

80%, 8 голосів

0%, 0 голосів

20%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.