Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Лаврентьєва – ватниця від астрології з Одеси

  • 02.05.23, 19:18



 

Нещодавно надибав на просторах тирнету цікаву хєрню: ватниця з Одеси Лаврентьєва «вєщаєт» про всяку хєрню. В одній купі у неї як астрологічні викладки, так і розбір найбільш цікавих – як їй здається – істот. Передивився двох з них. Івангєя (чи як його там) та відкритого рашиста «шамана». Зібрався написати з приводу вихваляння рашистської потвори («шамана») та безпринципової зажерливої сцукі, яка косить під патріота (івангєя), але тут з’явилася стрічка астрологині про з’єднання Урану з Сонцем. І ось тут Лаврентьєва розкрила свою ватяну прорашистську гнилу сутність – вона прив’язала цю астрономічну подію до так званого «дня перемоги», акцентувавши, що день пабєдобєсія має статися саме за кацапською версією – 9 травня. І тут мене прорвало.

Спочатку, за хронологією, подивимось – що із себе уявляє той «івангєй». З’ясувалося, що та потвора з України під час війни перекинулася до Москви, де жилося краще та ситніше, бо в ютьюбі «івангєй» набрав 10 000 000 підписників на свої дурні пісеньки типу «Песня задрота» та «Я рисую, как кретин». Аудіторія (чому я не дивуюсь) – екзальтовані російськомовні малолєткі (дівчатка підліткового віку) т. зв. «СНГ» (постосовецького простору). Коли ютьюб закрив фінансування російських ютьюберів, то «івангєй» згадав, що Україна не заблокована, і моментально перевзувся, ставши полум’яним українським патріотом. Навіть співати свою хєрню почав українською. Воно того коштувало – 20 тисяч доларів на місяць варті української мови та українського акаунта.


На московщині «івангєю» жилося класно – про нього писали, Ургант запрошував його на свою телепедерачу, він тусив по фестивалях… Навіть знайшов собі дівчину по собі, з якої зробив досить відому блогершу. Але вона його кинула (дівчинка закохувалася постійно до нестями як в хлопців, так і в дівчат) і знайшла собі репера. Мабуть, багатішого та крутішого за івангєя. Зараз та блогерша тусить в Японії.

Короче – мадам Лаврентьєва вважає, подивившися на натальну карту «івангєя», що той – пророк, величніший за Т.Г. Шевченка та Вангу разом узятих. Мені ось цікаво – чи то «івангєй» заплатив Лаврентьєва за цього ролика, чи астрологиня просто намагається втішитися з молоденьким м’ясцем. Обидва варіанти не виключають один одного.

Тепер про «шамана». Ця потвора, яку вихваляє Лаврентьєва, в маразматично-ватяному захопленні пропагуючи «творчість» улюбленого співака Путіна, є закоренілим рашистом, що рубає бабло на самому вживаному в лаптєстані – на патріотичних піснях – які надзвичайно подобаються аудіторії Лаврентьєвої та й самій Лаврентьєвій. Короче, що таке «шаман»,  я вважаю, читачі знають. Не збираюся тут рекламувати всіляке лайно.


Це - СПРАВЖНІЙ ШАМАН


А це - РАШИСТСЬКЕ ГОВНО


Тепер про дєнь пабєдобєсія: Лаврентьєва аж захлинається, намагаючись підбити під цей день астрономічну подію (і, звичайно, астрологічну). Вона навіть одяглася в щось квазівійськове, з краваткою кольору хакі. Не вистачало або пєлотки з червоною зірочкою на порожній астрологічній макитрі, або хуйні капелюшної у вигляді башти від Т-34.

Але, здається, становлення «івангєя», як патріота, буде сумним. Малолєткі обох статей відвертаються від «івангєя», прикладом чому є коменти до його (чи її) останньої «творчості». Дивіться самі:

-                Дал деду послушать, после прослушивания, он долго смотрел на меня, улыбнулся, похлопал по плечу и всё таки вычеркнул мое имя из завещания;

 

-                Слушал эту песню на колонке идя по мосту, все кто ее услышали начали прыгать с моста! Ты учишь людей летать!

 

 

-                Спасибо тебе за песню, Ваня! Моя беременная жена столкнулась с долгими и мучительными родами, но потом мы положили у нее промеж ног колонку с твоей песней, и ребенок сам вылез чтобы ее выключить!

 

-                Лежал у меня друг больнице под аппаратом жизнеобеспечения, после прослушивания этого трека он смог собрать в себе силы что бы отключить аппарат. Спасибо ивангай!

 

-                Ваня настолько талант, что смог обмануть целый ютуб. Субтитры ютуба говорят, что это музыка. Никто ещё никогда так не ошибался...

 

-                Никогда так эпично не отключал себя от аппарата жизнеобеспечения! Ваня, ты гений;

 

-                Я долго не мог найти себе квартиру,так как было мало денег, но после прослушивания твоей песни родители купили однокомнатную квартиру в психушке, спасибо Ваня!!!!

 

-                Спасибо Вань. Друг занимался плаванием и после прослушанивания этого замечательного трека, он утопился;

 

-                Иван, твоё творчество действительно вышло на новый уровень. Вчера ходил в интернат где содержат детей, которые не имеют слуха. И мне позвонили, твой трек был установлен на мелодию в моём телефоне. Каково было моё удивление когда дети начали пиздить меня ногами, крича что бы я выключил это дерьмо. Спасибо тебе, ты исцелил 30 малышей.

 

 

Коменти надані зі збереженням орфографії оригіналу.

 

Питання такого плану – а чи не здає Лаврентьєва, полум’яна прихильниця совка та «русскаго міра» своїм кєнтам з ФСБ розположення та пересування українських військ? Недарма ж вона так полюбляє совок та путіна, недарма у неї рашистсько-ватяна аудіторія і недарма вона вихваляє кліпи найвідоміших рашистів.

Напам’ятаю: Одеса – це Україна, а не те, що мариться Лаврентьєвій.

 

На все приходить час розплати.

 

Ом!!!

 


4

Коментарі

13.05.23, 07:15

На слові "пророк", я дуже сміявся, бо одразу згадав у Подерв'янського пророка МиколуОстровського, з "Павліка Морозова". Ото був найвеличніший пророк. А це так, івангєй, не звертай уваги.

    23.05.23, 10:48Відповідь на 1 від ProfessorTV

    На слові "пророк", я дуже сміявся, бо одразу згадав у Подерв'янського пророка МиколуОстровського, з "Павліка Морозова". Ото був найвеличніший пророк. А це так, івангєй, не звертай уваги.просто курва працює на ворожу пропаганду і за її твердженнями, якісь "наші діти" слухають ту хуйню. та й більш "шаман" у мене викликав більше обурення, аніж хитросрака потвора, жадібна до грошей, "івангєй"

      33.05.23, 12:55

      всіх російських покидькіів і українських ватників

        43.05.23, 15:27Відповідь на 3 від Вурдалак