Літній сонцехрес

  • 21.06.23, 09:26


Сьогодні сонцестояння наступить о 17-36.

Здавна це свято завжди було пов'язане з магічними силами природи. У цей день, присвячений сонцю, водили хороводи, співали пісні та розпалювали багаття. Також у цей час заведено збирати трави, вважається, що зараз вони набувають особливої сили.
У деяких народів вважається Новим роком.
Хоча ми знаємо, що Новий рік - це Зимове сонцестояння (Сонцехрес), Йоль. Тобто, коли народився Божич та день стає довшим.

57%, 4 голоси

29%, 2 голоси

14%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Лисичанськ

  • 18.06.23, 20:07



Лисиче, ми звільнимо тебе, рідне місто!
Смерть ждунам і коляборантам!
Смерть окупантам!
Покарання має бути, бо безкарність народжує нові злочини. А злочин ждунів - найтяжчий. Смерть зрадникам!

0%, 0 голосів

17%, 2 голоси

83%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

218 000 дохлих москалів

  • 16.06.23, 11:29



це тільки офіційні дані. Багато неврахованих кацапожмурівю А скільки їх, тварюк, потопло!
Слава ЗСУ!
Смерть московським окупантам!

60%, 6 голосів

0%, 0 голосів

40%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Хто розмінував Чонгар (поіменно)

  • 13.06.23, 18:52



23 лютого 2022 року тоді ще начальник Херсонського СБУ Сергій Криворучко та ексначальник антитерористичного центру СБУ Ігор Садохін на нараді в Херсонській облдержадміністрації запевняли, що російського вторгнення не буде. Але своїх родичів вони вивезли. Всі силовики Херсона залишили місто до 24 години. На ранок 24 лютого 2022 року відділення поліції Нової Каховки були зачинені. Порожньою виявилася й будівля СБУ та її гаражі.

Через розмінування мінних танкових загороджень територій навколо пропускних пунктів "Чонгар", "Каланчак" і "Чаплинка" і не підрив мостів, рашисти швидким маршем (впродовж декількох днів) оточили Маріуполь, захопили Херсонську область, значні території Миколаївської та Запорізької областей разом з ЗАЕС, підривом якої шантажує Путін, і Каховську ГЕС, яку вже підірвали.

Якби не було здано без бою південь України, не були б знищені міста, інфраструктура і сотні тисяч українців, не було б екологічної катастрофи, спричиненої підривом Каховської ГЕС. Ми ще не знаємо, що буде із Запорізькою атомною станцією.

Тому все частіше і вимогливіше суспільство ставить владі незручні запитання:

  •  як могло трапитись, що південь України був окупований рашистами впродовж тижня після повномасштабного вторгнення?
  • чому не були підірвані мости, які з’єднували Крим з материковою територією України?;
  • хто віддав наказ не підривати мости та розмінувати мінні загородження?

І подібних запитань багато… Влада довгий час відмовчується від таких запитань, зрозумілих відповідей на них не дає, правди людям не говорить, заспокоює суспільство обіцянкою розібратися у всьому після закінчення війни, бо зараз – "НЕНАЧАСІ". Думаєте, вони покарають самі себе?

Григорій Омельченко, Герой України, кавалер ордена ООН "Діяння на благо народів", генерал-лейтенант, народний депутат України 2 - 6 скликань, член ПАРЄ (2006-2010 рр.) провів своє розслідування і дає відповіді на питання, які турбують суспільство.

Геноцид і етноцид українського народу продовжується. Щодня ворог руйнує міста і села, інфраструктуру, історичні пам’ятки, цілі поселення змито водою. Щодня Україна оплакує сотні своїх загиблих синів і дочок. Це все – наслідки знищення захисту і здачі півдня України.

12.06.2023 - 14:47
Олена Каганець


За Каховку!, або Природа мстить

  • 11.06.23, 15:03



З кацапами тепер все частіше стають нещасні або щасливі випадки: то їх виїбе кенгуру, то папуга виклює очі, то зжере акула (ризикуючи отруїтися руссотуристом)...

Відмічу, що ці випадки почастішали після підриву кацапнею греблі ГЄС у Каховці.

Природа мстить уїбанам, що своїм існуванням порушують її мудрі закони.

А це свідчить, що існування кацапів допланів Природи не входить.

То допоможімо їй - повбиваємо геть усіх!


27%, 3 голоси

0%, 0 голосів

73%, 8 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Складне етичне питання.

  • 10.06.23, 16:13


Якщо "русскіх" як національності немає, то винищення "русскіх" не може враховуватися геноцідом - аджеж, неможливо знищити те, чого нема. 
А ось провести санацію та знищити шкідників - не те, що можна, але й треба.

75%, 9 голосів

0%, 0 голосів

25%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Про дебілів. Відповідь на можливі закиди.

  • 07.06.23, 19:28


Невиліковних дебілів - хоч ЗЕбобиків, хоч рашистів - з якими нецікаво полаятись і які не приводять жодного факту своєї правоти, я посилаю нахуй зі свого блогу. Тобто - блокую. Я старенький, нерви хуйові, інвалид війни - тож мені можна. Ферштеєн?

Податкосплатники України забезпечують безбідне життя олігофренів

  • 05.06.23, 08:18


Частина 2

Дебілізація населення зіграла з любителями халяви та зарплатні в 4 000 баксів доволі хєровий жарт. Ті з населення, які голосували аби за кого, аби «проти», частково зрозуміли свою бочину, але є і найвідданіші дебіли, які во всіх зашкварах теперішньої, ЗЕвлади, продовжують звинувачувати «папєрєднікорв». Вони невиліковні. Їх переконання не змінити нічим, беззаперечні докази – не для них. А ми ще дивувалися, коли звинувачені по безпреділу в 30-ті роки волали перед розстрільною стінкою осанну Сталіну та більшовизму, не розуміючи того факту, що саме Сталін, як породження більшовизму, і знищує біомасу. Яка ще й славить свого вбивцю.

[ Читати далі ]

Трохи про яйця.

  • 02.06.23, 21:02


Колись наші гарні сусіди, що напали на нас, іржали, що після того, як вони розбомбили нам кілька птахофабрик, в Україні піднялися ціни на курячі яйця. Елітне іспаське яйцо коштувало тоді 120 грн (3, 24 долара США), звичайне - 50 чи 60 грн. Зараз - 48 - 50 грн.(1, 29 долара США).
Тепер подивимось - а що там в москалів?
Жителі Чукотки скаржаться через високі ціни на курячі яйця та їх великий дефіцит. У Білибінському районі округу до рук видають не більше десятка. Більше того, товар відпускається тільки за наявності у покупця паспорта, повідомляє місцева влада.
І по 600 срублів (7,42 долара США) не лише на Чукотці, але й в Хабаровську та в Уфі.
Шо з їбалами, кацапи?

Унітазний похід

  • 01.06.23, 10:53




Війна москвабаду з Україною вже отримала назву: "Унітазний поход". Колись були хрестові походи, але цей - виключно за унітазами, які перемежаються собачими будками, ношеною чоловічою та жіночою білизною (більшістю трусами) та ношеними же шкарпетками.
Велика країна, хулі...

89%, 17 голосів

5%, 1 голос

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.