Літній сонцехрес

  • 21.06.23, 09:26
[Приєднана картинка]Сьогодні сонцестояння наступить о 17-36.Здавна це свято завжди було пов'язане з магічними силами природи. У цей день, присвячений сонцю, водили хороводи, співали пісні та розпалювали багаття. Також у цей час заведено збирати трави, вважається, що зараз вони набувають особливої сили.У деяких народів вважається Новим роком.Хоча ми знаємо, що Новий рік - це Зимове сонцестояння (Сонцехрес), Йоль. Тобто, коли народився Божич та день стає довшим.
[Приєднане голосування]

Лисичанськ

  • 18.06.23, 20:07
[Приєднана картинка]Лисиче, ми звільнимо тебе, рідне місто!Смерть ждунам і коляборантам!Смерть окупантам!Покарання має бути, бо безкарність народжує нові злочини. А злочин ждунів - найтяжчий. Смерть зрадникам!
[Приєднане голосування]

218 000 дохлих москалів

  • 16.06.23, 11:29
[Приєднана картинка]це тільки офіційні дані. Багато неврахованих кацапожмурівю А скільки їх, тварюк, потопло!Слава ЗСУ!Смерть московським окупантам!
[Приєднане голосування]

Хто розмінував Чонгар (поіменно)

  • 13.06.23, 18:52
[Приєднана картинка]23 лютого 2022 року тоді ще начальник Херсонського СБУ Сергій Криворучко та ексначальник антитерористичного центру СБУ Ігор Садохін на нараді в Херсонській облдержадміністрації запевняли, що російського вторгнення не буде. Але своїх родичів вони вивезли. Всі силовики Херсона залишили місто до 24 години. На ранок 24 лютого 2022 року відділення поліції Нової Каховки були зачинені. Порожньою виявилася й будівля СБУ та її гаражі.Через розмінування мінних танкових загороджень...

Читати далі...

За Каховку!, або Природа мстить

  • 11.06.23, 15:03
[Приєднана картинка]З кацапами тепер все частіше стають нещасні або щасливі випадки: то їх виїбе кенгуру, то папуга виклює очі, то зжере акула (ризикуючи отруїтися руссотуристом)...Відмічу, що ці випадки почастішали після підриву кацапнею греблі ГЄС у Каховці.Природа мстить уїбанам, що своїм існуванням порушують її мудрі закони.А це свідчить, що існування кацапів допланів Природи не входить.То допоможімо їй - повбиваємо геть усіх!
[Приєднане голосування]

Складне етичне питання.

  • 10.06.23, 16:13
[Приєднана картинка]Якщо "русскіх" як національності немає, то винищення "русскіх" не може враховуватися геноцідом - аджеж, неможливо знищити те, чого нема. А ось провести санацію та знищити шкідників - не те, що можна, але й треба.
[Приєднане голосування]

Про дебілів. Відповідь на можливі закиди.

  • 07.06.23, 19:28
[Приєднана картинка]Невиліковних дебілів - хоч ЗЕбобиків, хоч рашистів - з якими нецікаво полаятись і які не приводять жодного факту своєї правоти, я посилаю нахуй зі свого блогу. Тобто - блокую. Я старенький, нерви хуйові, інвалид війни - тож мені можна. Ферштеєн?

Податкосплатники України забезпечують безбідне життя олігофренів

  • 05.06.23, 08:18
[Приєднана картинка]Частина 2Дебілізація населення зіграла з любителями халяви та зарплатні в 4 000 баксів доволі хєровий жарт. Ті з населення, які голосували аби за кого, аби «проти», частково зрозуміли свою бочину, але є і найвідданіші дебіли, які во всіх зашкварах теперішньої, ЗЕвлади, продовжують звинувачувати «папєрєднікорв». Вони невиліковні. Їх переконання не змінити нічим, беззаперечні докази – не для них. А ми ще дивувалися, коли звинувачені по безпреділу в 30-ті роки волали перед ...

Читати далі...

Трохи про яйця.

  • 02.06.23, 21:02
[Приєднана картинка]Колись наші гарні сусіди, що напали на нас, іржали, що після того, як вони розбомбили нам кілька птахофабрик, в Україні піднялися ціни на курячі яйця. Елітне іспаське яйцо коштувало тоді 120 грн (3, 24 долара США), звичайне - 50 чи 60 грн. Зараз - 48 - 50 грн.(1, 29 долара США).Тепер подивимось - а що там в москалів?Жителі Чукотки скаржаться через високі ціни на курячі яйця та їх великий дефіцит. У Білибінському районі округу до рук видають не більше десятка. Більше того...

Читати далі...

Унітазний похід

  • 01.06.23, 10:53
[Приєднана картинка][Приєднана картинка]Війна москвабаду з Україною вже отримала назву: "Унітазний поход". Колись були хрестові походи, але цей - виключно за унітазами, які перемежаються собачими будками, ношеною чоловічою та жіночою білизною (більшістю трусами) та ношеними же шкарпетками.Велика країна, хулі...
[Приєднане голосування]