Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Хто розмінував Чонгар (поіменно)

  • 13.06.23, 18:52



23 лютого 2022 року тоді ще начальник Херсонського СБУ Сергій Криворучко та ексначальник антитерористичного центру СБУ Ігор Садохін на нараді в Херсонській облдержадміністрації запевняли, що російського вторгнення не буде. Але своїх родичів вони вивезли. Всі силовики Херсона залишили місто до 24 години. На ранок 24 лютого 2022 року відділення поліції Нової Каховки були зачинені. Порожньою виявилася й будівля СБУ та її гаражі.

Через розмінування мінних танкових загороджень територій навколо пропускних пунктів "Чонгар", "Каланчак" і "Чаплинка" і не підрив мостів, рашисти швидким маршем (впродовж декількох днів) оточили Маріуполь, захопили Херсонську область, значні території Миколаївської та Запорізької областей разом з ЗАЕС, підривом якої шантажує Путін, і Каховську ГЕС, яку вже підірвали.

Якби не було здано без бою південь України, не були б знищені міста, інфраструктура і сотні тисяч українців, не було б екологічної катастрофи, спричиненої підривом Каховської ГЕС. Ми ще не знаємо, що буде із Запорізькою атомною станцією.

Тому все частіше і вимогливіше суспільство ставить владі незручні запитання:

  •  як могло трапитись, що південь України був окупований рашистами впродовж тижня після повномасштабного вторгнення?
  • чому не були підірвані мости, які з’єднували Крим з материковою територією України?;
  • хто віддав наказ не підривати мости та розмінувати мінні загородження?

І подібних запитань багато… Влада довгий час відмовчується від таких запитань, зрозумілих відповідей на них не дає, правди людям не говорить, заспокоює суспільство обіцянкою розібратися у всьому після закінчення війни, бо зараз – "НЕНАЧАСІ". Думаєте, вони покарають самі себе?

Григорій Омельченко, Герой України, кавалер ордена ООН "Діяння на благо народів", генерал-лейтенант, народний депутат України 2 - 6 скликань, член ПАРЄ (2006-2010 рр.) провів своє розслідування і дає відповіді на питання, які турбують суспільство.

Геноцид і етноцид українського народу продовжується. Щодня ворог руйнує міста і села, інфраструктуру, історичні пам’ятки, цілі поселення змито водою. Щодня Україна оплакує сотні своїх загиблих синів і дочок. Це все – наслідки знищення захисту і здачі півдня України.

12.06.2023 - 14:47
Олена Каганець


9

Коментарі

113.06.23, 19:48

Подивився відео, і нічому не здивувався. Тому що "який царь, така і свита"(с)

ВСІХ!

    213.06.23, 20:25Відповідь на 1 від Вурдалак

      313.06.23, 20:34Відповідь на 2 від BlackPR