Граф Орлов глаголє істину

  • 24.03.18, 10:55

Після звільнення Лисичанська Ю.І. Гнилицький з сєпарсько-окупантського стукача якось перетворився на патріота - він зробив скриньку, куди збирав пожертви на захисників України, але залишав гроші собі, бо вважав себе головним захисником. Про цю та іншу хєрню дивіться в даному відео.



Справи судові.

  • 22.03.18, 17:21
Ця підорська срань підзаборна таки дочекається, що я дійсно не витримаю знущань над розумом та сенсом і таки вломлю дійсно так, як треба цю сцуку бити.


Граф-бродяга


https://www.youtube.com/watch?v=JUvnQ7ErjN8&feature=youtu.be

"Тільки не називайте мене Чінгачгуком!" - Творча інтелигенція Луганщини. Граф-бродяга С. Орлов розповідає глибоко філософські речі. Тобто те, що він пізнав у своїх невтомних мандрах планетою Земля.

Лисичанський міський суд - заповідник суддівського бєзпрєдєлу

  • 06.03.18, 23:21



Сьогодні були на суді у хлопців, які пристрелили лугандонського артилериста-коректировщика, чим врятували не одне життя ватного "мирного населення". За це хлопцям інкримінують "знущання над людиною" (незважаючи на те, що терористів у всьому світі прийнято просто знищувати) та клепають справу по тому, що хлопці "незаконно вилучили незаконну зброю" в інших терористів.
Прокурором було якесь матіосівське чмо. Хоча, як видно, там ще залишилось щось від того, що зветься "совість", бо вушка цієї істоти почервоніли, коли воно вичитувало антинародну та антидержавну хуйню, що вважалася "звинуваченням".

мені так здається, що вже настав час діяти народно-польовим трибуналам відносно суддівсько-прокурорсько-мусорської мафії, що працює на користь окупантові.

Розборки кланів





Нещодавно продивився серіал «Клани Шотландії» (Highland clans), що його поставив такий собі Пол Мьортон (Paul Murton) з клану МакГрегорів (MacGregor). Після перегляду я був дещо розчарований автором сюжету – вірніше тим, як були показані 12 найбільших кланів Шотландії даним автором. Те, що свій клан він поставив першим – є нормальним, бо МакГрегори – не лише клан автора, але й походить з давнього славетного королівського роду. Але окрім звичайного фамільного вихваляння власних предків, в серіалі чітко продивляється спроба політкоректно принизити інші клани, що задіяні автором в його відео огляді. Найбільш прикрим для мене здалося свідоме приниження клану Грантів (Grant) - який походить з того ж самого славетного королівського роду, що й МакГрегори.

[ Читать дальше ]

Новини науки та культури

  • 26.02.18, 19:28


Як нещодавно з’ясували вчені зі світовими іменами, єдиним словом, яке присутнє без варіацій в усіх слов’янських мовах, є слово ДУПА.

Означає воно те місце, з якого ростуть ноги, на якому людина сидить, та якою мислить, коли в голові трохи не вистачає мозку.

Провівши величезну кількість як академічно-архівних, так і польових досліджень, вчені встановили, що москалі (коцапи, «росіяни», рукожопі, козломорді, свинособаки тощо) до слов’ян не мають жодного відношення, оскільки в їхній мові, задекларованій як слов’янська, відсутнє загальнослов’янське слово ДУПА. Замість цього древнього слова прадавніх слов’ян, в москальському нарєчії застосовується слово невідомого походження, а саме – ЖОПА.

Окрім цього, у москалів також іноді зустрічається східнослов’янське слово ГУЗНО як літературний замінник слова ЖОПА. Вчені вважають, що до москальської мови це слово прийшло разом із іншими словами церковно-слов’янського есперанто, від суміші якого з тюркською та угро-фінською мовами й походить власне «російська» «мова» (вірніше назвати це можна як МОСКАЛЬСЬКЕ НАРЄЧІЄ).

В Україні слово ЖОПА було помічене лише раз – в часи совєцької влади так називався Житомирський Обласний Партійний Архів. Проте ця абревіатура не була використованою. Аж ось у Московському авіаційному інституті в ті ж самі совєцькі часи була кафедра «ЖізнєОбєспєчєніє Пілотіруємих Апаратів» (скорочено – ЖОПА).

Висновок дослідження: москалі – не слов’яни; москалі думають жопами; руки в москалів ростуть з так званих «жоп».



0%, 0 голосів

75%, 3 голоси

25%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ю.І. Гнилицький - посібник окупанта

  • 09.02.18, 11:31
Вчора був проведений допит посібника окупантів Ю.І. Гнилицького-Щьчікатіли.
Буквально за кілька хвилин до того, як Ю.І. почало давати свідчення, його було вихоплено у слідства м'якотілими "правозахисниками".
На цьому всі іграшки з ЮІ закінчуються. Тепер ця мерзенна істотка буде вигрібати, як воно того заслуговує.